![]() |
Nordsjaelland vodi protiv Juvea...ROTFL :D :D :D
A daj bože isuse kriste pa WTF? :D Shaktar vodi 2:0 protiv chelsea. :D :D :D |
Citiraj:
|
A mislim bolje je tako da juve izgubi nego da dobije. :D
Evo i valencia povela protiv batea 0:2. :) |
Shakhtar : Čelzi 2-0
|
bit ce da je ivan77 potrpao hendikepe na favorite jer ovo ne izgleda na nista :D
|
ovo je horor....HOROR! :D Ja pogasio sve..nemrem to gledati. :D
|
Znao sam da bu mi bar nekaj razvedrilo dan:D
|
United izjednačio.
Od favorita će, čini mi se, na kraju izvisit jedino ćelzi. |
A juve? Barca? Nije ni ovo neki rezultat za united. :) Ko bog da prođu..eto potpisujem odmah da barca, united i juve pobjede. :D
|
GOOOOOAAAAAL!
|
Juve izjednačio.
|
Čelzi zabio u 88-oj...nebu se valjda opet skrumpirali:suicide:
|
Nebuju.... :) I barca zabila u 93.. :)
|
Jebem li ti juve , gotovo je druzenje s kladarom . Svemir radi protiv mene
|
Citiraj:
Kao što predvidjeh, od svih favorita jedino ćelzi izvisio (aka ostao bez boda). |
Očekivao sam bolje od chelsea. :) Ali ok jedno je izgubiti od Shakhtara, a durgo igrati izjednačeno sa FC Nordsjćlland. :D
|
Tješi se :D
|
Ne razumijem, usporkos tome da je Chelsea prvak Europe i sve to, malo je preoptimistično vikati da je toliko veliki favorit bio u gostima kod Šahtara. Pa nije Šahtar kanta za nabijanje. To će mnogi još klubovi 'favoriti' vidjeti.
|
Citiraj:
|
3 vs 0, amdija mod on: "bmk kako" :D :p
|
chelsea je prvak europe ko sto je pepe dobar tehnicar
:D |
Nego kaj je nego je prvak europe? :)
|
|
Chelsea je prvak Europe,s time da je Shaktar jedna od boljih momčadi u ovom trenutku,kao i već dugi niz godina. E di su mi oni genijalci koji su tvrdili da je APOEL hebena momčad i da bu još dugo godina sudjelovali u Ligi Prvaka? Dok sam ja anravno tvrdio da su 1yr wonder i da će nestat u bespućima ispodprosječnih momčadi ove sezone :) nJEFČI NJA NJA NJA.... :D
|
I chelsea je zadnje igrao tešku tekmu protiv tottenhama, a čekaju ga i dvije tekme protiv uniteda.
|
ah ništa..odoh ja po lopatu za snijeg i nabacat sve što ulovim na F+2 , PSG danas:D
2,40 je :D |
Danas:
Realno bi trebalo biti: Zenit - Anderlecht 1 Malaga - Milan 1x Ajax - M.City 2 B.Dortmund - Real 2 Porto - Dynamo.K 1 Dinamo.Z - PSG 2 Arsenal - Schalke 1 Montpellier - Olymp.Pireus 1x Ali kako je krenulo... :D :D |
Citiraj:
Nema kruha od LP više :) daj Bože da kiksaš Dinamo :P |
Zenit - Anderlecht x
Malaga - Milan 1 Ajax - M.City x B.Dortmund - Real 2 Porto - Dynamo.K 1 Dinamo.Z - PSG 2 Arsenal - Schalke 1 Montpellier - Olymp.Pireus 1 |
Uvjeren sam da Arsenal neće pobjedit :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |