![]() |
Znal sam da bu fulal cim ga je Modric pogledal i reko ne Modricu, pucaj.. Taj Perisic je reinkarnacija Cvitanovica iz najboljih promasivackih dana.
|
Francuzi vode 2:0
|
Citiraj:
Zagrmi i nestade mi TV signala. Gledam arapski stream već 10 minuta. :D |
Ništa od još jednog crvenog, ne mogu ovi doć do Šimunića :fiju:
|
Citiraj:
|
Ma užasni su. 0:0 im je jedina nada bila.
|
Citiraj:
|
Modric izgleda ko da se Rugby igra. Bas mi je drago da smo im pokazali kak igra Hrvatska kad se hoce i da nemaju nikakvih sansi.
|
Ovaj Rebić je ludnica. Kaj taj još radi u našoj ligi?
|
Kao sto rekoh, ko' ispi.ke :D
|
Jebote, svaka čast našima... ali...
ovaj island... koji šupci. ovakav antinogomet i ovakvo krompiranje nisam vidio od Čelzijevog pohoda 2012 u LP. Ni n od nogometa, ali sreće koliko oćeš. Trebali su večeras 5 komada popit. I kaj se klinac Lagerbek pjeni, bunkerirao je tako da se Čelzi može sramiti preko 100 minuta, a onda je krenuo kao da bi nešto napravio. ko te jebe ćoravi ... :D |
Citiraj:
A igra nasih,sta reci,muda su opet kod nas, po meni osim sto je trebalo biti 5:0,vazno je i to sto ne dobijamo glupe golove. Cestitke i jedva cekam Svjetsko Prvenstvo. |
Citiraj:
|
Grci 1:1 u gostima. Eto njih opet. Novi svjetski prvaci?
|
Ibro ga metno iz slobodanjak :D :D :D 2:1... Geloje se znoji :D
|
Opala ibro dva komada i sad je 2:1 za Švedsku. :) AJJJJMOOOOO! :)
Evo i stream koji uredno raid i na engleskom je http://www.drakulastream.eu/static/p...504496340.html 2:2 kikica |
ali dajte već pogađajte te zicere,zbog tih promašenih zicera ostali smo bez naslova prvaka europe
|
Zlatan s dva gola opet komplicira stvari. :D
Ali RRRonaldo. |
Kakva utakmica! Ne vjerujem!! Nemam rijeci!! Samo mogu reci hvala braci Kovač, svi igraci su odigrali fenomenalno i to sa igracem manje! Mateo Kovacic i Rebic su genijalci! Nemam rijeci, srce ce mi eksplodirat!! <3 Hrvatska <3
|
Moram priznati da me odusevio ovaj Rebic.Nisam ga prije zapazao i prvi put sam cuo to prezime/vidio ga kako igra protiv Islanda u prvoj utakmici.
Svaka cast nasima, tako se gine na terenu i tako se bitke dobivaju! Bas mi je drago sto ste pokazali da grijesim! |
Citiraj:
ti bi trebao zamjeniti Čosića i raditi prijenose sa SPa, mislim da bi to bilo predobro :D |
11 kovača na terenu!!!
ŠTIMAC J**** SI MATER! C.ronaldo 2:2 :( Mod: mir. :D |
Niš od šveda. Kikica metnuo za 2:2 i to je to. :)
|
E yebi ga, Zlatan: Lepi 2:2
|
Fala, ali geloje, spalim mu ga majci... 2:2. Ljigoši...
|
Treći gol kikica. :D :D
|
Nevolim ga al kakvi golovi majku mu zgeliranu :)
|
Dobro, vidit ćemo mu suzice na svjetskom :D
|
Da, jedino sto me veseli sto cemo ih u skupini nametat :D
|
Damn, sad će CR fanboysi biti dosadni
(k'o da to već i ovak nisu, ali sad će biti apsolutno nemogući) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |