![]() |
Ima tko link na specifikacije? :) Nemrem ni na http://www.telefunken.com/ naći ništa.
|
Nadam se da ne bude ovo iz konzuma samo greška u specifikacijama koja će ući pod ono na kraju kataloga - Za štamparske pogreške ne odgovaramo :D
|
Upališ ga prije kupnje? :p
|
Ma kolko puta su već napravili grešku u specifikacijama ili na kraju uopće ne stave te najavljene stvari iz kataloga. :suicide:
Uglavnom, ovo izgleda jako dobro, ako će naravno bit tako. Jedino me buni ova mala Vip reklama pored njega u katalogu? :stoopid: |
Citiraj:
Vidjet cemo za koji dan koliko istine u ovome je bilo. Ako bude stvar kao opisana,s tim specifikacijama,mislim da ih sigurno nece imati dovoljno na skladištu :D |
Evo u četvrtak prijepodne sam baš slobodan, zaletit ću se ujutro oko 9-10h do Konzuma pa vidjet. Starci me već neko vrijeme žicaju da im nađem neki stari laptop za dnevni boravak da si mogu za internet i sl., uvalit ću im ovo za pod bor ako bude valjalo. :D
|
Ništa posebno, takvih čajniza Baja ih je puna za po 80-100$.. Očito su ovi ulovili neku trampu pa se ih rješavaju za 500kn..
Imam gotovo pa identičan po sepc-ima, moj ima 1GHz.. Ok je za surfanje, gledanje multimedije, no eto, nemam ništa više za dodati :D Za djecu ili cure/žene posve ok.. I moj je kod cure.. |
Za duplo love se može dobiti 9" ekran. Iako ne kužim ovu foru da 7" i 9" koštaju isto.
http://www.kolektiva.hr/zagreb/andro...ign=monitor.hr |
Dali se netko susreo s spajanjem dvb-t usb sticka s tabletom? Kako to funkcionira, dali odgovaraju određeni stickovi s određenim tabletima ili svejedno?
Došel sam na ideju da malo proširim uporabu tabletu, a ovo bi bilo jakoo korisno. Hvala na odgovoru |
Ako imaš softver, drivere i codece na tabletu, nema razloga da ne radi.
|
Citiraj:
|
Isprva sam bio skeptičan, ali natjerao si me na guglanje i vidim da već postoje takva rješenja. Mislim da bi trebao proguglati svoj tablet + dvb-t i vidjeti što se nudi. Sve to mi djeluje dosta izbiljivo jer kao da nisu svi dvb-t recieveri kompatibilni s određenim modelom. Također mislim da ti ne gine makar root u slučaju da ti kernel već sad nema podršku za potrebne module (podrška za otg i dvb-t).
|
Citiraj:
|
dali mi moze onda netko nesto rec o tom iz konzuma?
|
Bio sam pred sat vremena u Super Konzumu u Spanskom, jos ga nisu dobili.
|
Piše da je na ponudi od 13.12. Danas je 12.12.
|
Citiraj:
kod mene je dosao ali je sada 599kn |
Hmm koje su ovo sheme sa cijenama ??
|
Zvao sam konzum u dubravi,imaju par komada ali zasad je cijena 599kn,stim ,da ćekaju od uprave info o cjeni jer kao treba biti 499kn.pozz
|
Cirkus oko tih tableta u Konzumu. Jutros u Portanovi mi rečeno da je rasprodano sve. U 8:15h.
|
Split konzum stinice i nisu ih uopće ni dobili - dakle ebu raju laganini.
|
|
uzeo sam tablet. Na prvu ruku mogu reci sve je onako kako su napisali jedino nije memorija.. Memorija je njegova 3gb + 5gb je minisd.. Tako da su na tome smuljali.. Android je koji pise i sve ostalo navedeno. Uglavnom zadovoljan sam ekran je jako osjetljiv na dodir i nema nikakvih problema.
Da i cijena je 500kn u Ogulinu.Ako netko zeli moze mi uplatit novac i ja mu ga uzmem samo si plati postarinu do kuce.Nevjerujem da ce ga ljudi kupovati toliko u Ogulinu..A imaju jos 20-30 komada |
Čitam na forum.hr-u da se ne može punit dok se koristi? Koliko mu potraje baterija?
|
Vipov, stari K3520 Huawei stik, proradio od prve na TLF TPC701 tabletu.pozz
|
Citiraj:
|
Jel tko zna gdje ih ima još u ponudi?zvao sam nekoliko konzuma,prodano je sve u zg. Koji bi inače tablet preporucili do cca 1200kn? Ili je možda bolje uzeti rabljeni eee asus na Njuškalu npr? Važna mi je Prenosivost i osnovne funkcije,mail,Wi-Fi,malo multimedije i baterija
|
Citiraj:
Zapisao sam se kod njih kod neke tetke pa ako šta bude bude. |
Može li mi netko preporučiti dobar tablet do 1500kn? Iz zagreba sam, mislio sam mozda izabrati neki u vemilu, al htio bih prvo cuti koji savjet. Zahvaljujem.
|
Troumim se između
Huawei Mediapad 7 lite ili http://www.prestigio.com/products/Ta...ad_7.0_PRO_DUO ili http://www.prestigio.com/products/Ta...ad_8.0_PRO_DUO Sad, vidim da je Huawei sa 3g modulom pa sam mislio ubaciti karticu od tomato-a i koristiti ga za sve i svasta. Prestigio su dual core, manji je 7" sa IPS, veci od 8" je LCD ekran, razlika u rezoluciji je 1024x600 i 1024x768 Manji prestigio je 4100mAh baterija, veci je 4700mAh, manji prestigio ima prednju i zadnju kameru dok veci ima samo prednju. Nisam ni sam pametan sto uzeti, ne bi isao preko 1300 kn, pa su mi ovi usli u selekciju. Ima li netko ovdje navedene uredjaje i kakva su iskustva s njima? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:58. |