![]() |
Citiraj:
Upaljen preko build.prop Pojavio se u postavkama i upaljen je, a wifi je stavljen kao preferiran način. No kad utipkam *#*#4636#*#* Tamo je isto upaljen, ali kad kliknem dolje da dobijem IMS podatke stoji mi da VoWIFI nije dostupan dok je sve ostalo upaljeno. Da li treba dodati nešto na APN ili? Imao sam: dafault,supl A ja sam napravio: default,supl,ims I dalje neće da radi. Ideje Da također neće sms da mi šalje kad sam na LTE. Moram prebaciti na 2 ili 3G da bih poslao sms. |
Citiraj:
Xlr je bio probao na Samsungu i normalno mu šalje. Sad jel do Xiaomija nešto ili do VoWifia ne znam. |
Koja je prednost tog Voltea?
|
Ne mora gasiti LTE i prebacivati na 3G da bi napravio poziv.
|
Čudno, meni i dalje prebacuje na 3G iako imam i ROM i uslugu uključenu.
Sutra zovem SZKm Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je i vama dosao bonbon racun za 9.mj u nekom glupom nerealnom premalom iznosu? Onak, 20giga, deezer, mali pozivi = 50ak kn :D
Stoji tako vec par dana pa nemam pojma da se pravim grbav i platim ili ne. Edit: ima ekipe oko mene koja je dobila cudne iznose, ali i neki s ispravnim. Na fb sajtu se nitko ne zali, nis ne pisu ni bonbonovci |
platis i cao. njihov problem, ne tvoj
|
Meni doso jucer racun 120kn za 8 mjesec a platio sam ga 15.09.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Frend dobio odgovor od szk, ukratko ovako glasi:
Doslo je do greske u sustavu i naplacena vam je samo mmp i ono sto ide preko/van paketa. Osjecajte se sretno i slobodno platite samo navedeni iznos sa racuna. Nema spomena da ce na sljedecem racunu biti placen ostatak. |
Imam danas velikih problema sa mrežom, na više mobitela, svi bonbon. Primanje, uspostavljanje svejedno...
Još netko? |
Da. Ujutro od 8 do negdje 11. Sad je bolje.
Sent from Usreo Mobara |
Još jedan, do cca 13 sati je bilo problema
|
Meni taman oko 11-11.30 nestao 4G i volte/vowifi. 4G se u medjuvremenu vratio, ali ovo ostalo jok
Edit: ma kita, ne radi uspostava poziva niti 4G. Nakon reboota se vratio volte al sve je mrtvo. Ni net ne radi |
Zadnjih par dana ljudi me zovu, ja zovem njih, sve uredno zvoni pozivatelju, ali na zvanim mobitelima nigdje niti zvona niti propuštenog poziva.
Ako to uskoro ne poprave, morati ću tražiti drugog operatera... |
Meni se već dulje vremena vuče problem kašnjenja notifikacija na WA i Signal. Dulje, jer sam često na WiFi pa jednako često zaboravim na problem.
Kod ženke, isto na bonbonu, tih problema nema. Neki troubleshooting: -davno već probao reinstall WA, beta verzije i ino. -promjena SIM kartice -promjenjen i mobitel u međuvremenu, problem ostao (Dugo sam krivio Xperiu X pošto zaista nije šampion signala). U međuvremenu kod pretumbacija mobitela, isprobana je i kombinacija ženkinog broja u Xperii, i problema nije bilo . Kontaktirao korisničku službu možda 2-3 puta , pomaka nema. Moram priznati da pomalo gubim volju oko svega toga. :stoopid: Tomato nije toliko skuplji da bih trošio vrijeme bzvz, naravno, ukoliko kod njih istog problema nema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo kako se na S7 može enejblati VoLTE
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3241511 Za VoWiFi istražim popodne. Sent from Usreo Mobara |
Već svaki dan nestane signal mreže. Najviše dešava 8-10h u jutro.
Отправлено через SM-N950FD |
I meni isto. Divota.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Pocelo se desavati da pise da ima mreze, ali me ljudi ne mogu dobiti, pa ovo je sve gore i gore.
|
Meni se ništa od navedenog ne događa, Osijek. Osim kašnjenja notifikacija, pogotovo na WA.
|
danas mi 2 dolazna poziva nisu uopce dosla. amo poslije min sms o propustenim
|
Citiraj:
|
Meni na poslu probleme radi i privatni bonbon i sluzbeni tcom, doma oba rade bez problema.
Moguce da je problem baznih stanica. |
Citiraj:
|
1 privitaka
Sjedim ja na kavi i pričam sa prijateljima. Odlučim se je nakon dugog vremena baciti jedan speed test preko mobitela kad ono ....pao sam skoro sa stolice i srce mi skoro odustalo.
A radi se o slici dole u prilogu. Sjećam se da kada sam prošle godine tipa radio testove svuda po gradu nigdje nije išlo preko 50mb da me ubiješ, i od kud sada ovaj nagli skok ? Ima li itko drugi slična iskustva?? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:24. |