![]() |
Na lol :D
Jedino ako ces kupit bundle od 7 rune pageova, e onda neces bacit pare. |
Citiraj:
|
Imam 9 rune page :D
Zapijem vani minimalno 200kn u subotu, i par pivi u petak.. Na faksu, kava ovakva, kava onakva, film ovakav, onakav i pare idu.. Ovako si kupim svaki mjesec za 5 eura RP i nije mi žao a "diže" mi volju za igrom... Ovo nisam u životu vidio. Uđem u champ select, i kažem mid, i karthus kaže mid isto, ja kažem onda solo top.. I jedno 20 sekundi niko ništa, uzme si neki selj adc mf i karthus promijeni u katu, sejuani jungle i sad ULAZI FACA, 5 sec prije isteka roka za biranje TEEMO i kaže solo top... U u igri mu objasnimo da nije solo top i kaže solo mid, pa onda solo bot :D I uzme revive i teleport.. 9. min 1:10 score teemo, gradi ad - armor teema! Ali ne speed, nego atack dmg.. I još se raspravlja kako mu nitko ne pomaže etc... Sejuani afk prvih 5 min i onda se dere ko mu je uzeo blue! Kata 1:6 score, ja s garenom 8:5:1 score... I sada mogu reći s sigurnošču, nije garen ultimat tanking-dps mašina, mundo je.. Protivnički Mundo je gradio isto Tanka, pojeo me za doručak.. Imao sam bolji score i cs od njega, ja warmong, sunfire, armor bootse i deathfire grasp, i pojeo me ko bebu.. Nisam mu čak ni pobjeći mogao... |
Ovaj novi skin za nidu je tako jeben :D I taman sam s curom ovaj tjedan pogledao sve Predator filmove (prije toga Alien nastavke) i sad smo oboje jos vise nabrijani na te Headhunter skinove :D
|
Citiraj:
|
Headhunter skinovi su rađeni po uzoru na predatora :) Imaš Yia, Rengara i sada Nidu. Svaki od njih ima neke prepoznatljive značajke. Yi je bio prvi kojeg su na foru predatora radili (sav dizajn njega upućuje na Predatora, od ruke, mrežice, očiju, a pogotovo onog oružja na leđima sa simboličnim nišanom). Rengar... hmm, njegovu priču svi znamo. On predstavlja Predatora, a Kha'Zix Aliena. Nidalee ima njihov spear i predstavlja onog pasa iz filma i stripova Predators (kada se pretovri u to). Uz to na čelu ima znak Predatora, obilježje kojim se označavaju kada postanu ratnici ili ubiju dostojnog protivnika. :)
Nida nema nikakve veze sa Starcraft svijetom :) |
Kupio si nidu nakon lee sina najzabavnije za igrati :D
edit: pff jbni trolovi sad ranked igram s tristanom a supp mi je fiora!! :(((( Ispalo je dobro izcarrio sam :D |
Ovih dana ovo je moj ranked:
1. S frendom podigao njegov tim iz Silver 2 u Silver 1 (3vs3) 2. Igrao s Gulsom u njegovom timu i tu smo došli od Silver 5 u Silver 4, makar nije jasno kako smo tu kada je očigledno da nam je ovo kao protiv botova :goood: I danas, došao u gold kvalifikacije, i počeo dobivati trollove...zadnji meč naša Nidalee kaže "I'll feed on bot (bila je na topu) so shadow doesnt get gold". I samo je trčao i okolo, pa do njihove baze itd...izgubili. Onda otišao odigrati jednu kada nisam u kvalifikacijama, i odmah 18 / 1 / 8 s lux :( |
Evo, tak sam se veselio vikendu, i na kraju bio preburan vikend, nisam imao ni vremena ni snage igrati :(
Kupio sam Dariusa i Nidalee napokon, moram ih danas probati :) |
Još uvijek mi nije jasno što ljudi vide u Dariusu :D To je takvo smeće od heroja. A da ne pričam koliko je zanimljiv za igrat... Al' oke, svatko ima svoje veselje :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dariusa sam htio već dugo, i moral sam si za uzeti. Meni je zabavan za igrati :) |
Citiraj:
ali da je jebeno jak od ove sezone, je |
Elise je bog i batina za bruisere. I teemo. Kralj Teemo. Jučer sam ga uzeo (Badger Teemo) nakon brijem mjesec i nešto, i odmah na topu vs Badger Teemo. Nisam niti ušao odmah je Lee Sin rekao nešto u smislu "Jesus christ, we got these two fuckers.". Dok smo mi bili "MY BROTHAAAAAA" i onda trollali cijeli meč, on AD teemo, ja AP .
|
Teemo ne valja apsolutno nista u ovoj meti. Mozes protiv 2-3 championa s njim ici. I osim ako se ne nafeedas na lane fazi, nitko i nista si kasnije.
|
Ma Garen je najjači lik .Znači kupuješ samo tanky iteme a dgm-aš i dalje brutalno. Jedan od meni omiljenijih likova. A Darius o njemu sam maštao baš sam ga htio igrati nabrijavo se i onda sam ga probao na frendovom acc-u i mogu reću da mi uopče nije fora za igrati :S
|
Citiraj:
Ja uzmem većinom garena kad idem solo, makar imam elise, nju ću sad kad dođem doma malo vježbati. I dariusa ofc :) Ali slažems s x-plosivom, elise me baš trga na topu (ako naravno zna igrati)... |
Citiraj:
Ali da, praktički je ispao iz cijele igre :( Khazix sutra free, baš ga mislio kupiti sada. http://www.leagueofbalkans.com/index...-tjedan-8.html |
Citiraj:
|
Vayne je jedini champ kojeg ne igram više, jer ja tako suxam s nnjom da je to ono, "Shadow uzmi vayne, hoćemo se smijati" :D
|
:D
Ma ja izbjegavam ADC. Ali do 5-6 mjeseca mislim naučiti igrati za ranked lane-ove, pa da uz eza i tristanu nekaj još naučim, a djeluje mi OP :) |
Citiraj:
|
:lol2:
Kupio si svoj prvi skin, i rekao, pa nek bude onda to za meni najboljeg champa: Diana <3 |
Citiraj:
Ja mislim da sam sa skinovima više-manje gotov, imam ih preko 30 valjda i totalni sam freak, teško je stat kad jednom počneš. :) Gentleman Cho <3 |
Vjerujem.
Ali kupujem samo one koje znam igrati. Nije mi jasno kad neko kupi skin, i onda trolla tim champom žešče, i nakon par mečeva više niti ne igra champa. Ili kad vidim da neko na lvl 3 kupi onog brutalno skupog ezrael skina. Eternum ili kak je već :O Meni je main diana i zato sam uzeo. Sad ide steel legion garen, a dalje ćemo vidjeti :) |
|
Hehe.. To me prisjetilo kako smo kartali yu-gi-oh ko klinci.. Super stvar, za ljetne dane kad je vani bilo 35 stupnjeva. Pod staru jabuku na klupicu u hlad i igraj cijele dane, sve do kad se sunce nije sakrilo i onda na igralište :)
|
Da, tako sam i ja dane provodio :D Još imam doma kolekciju karata :D Čak sam i prije koji dan počeo ponovo gledat anime :D
Btw Mommistake, to si me ti danas dodao? (Whora) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |