PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Mirkopoter 21.03.2013. 22:32

Na lol :D

Jedino ako ces kupit bundle od 7 rune pageova, e onda neces bacit pare.

panda505 21.03.2013. 22:42

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2363527)
Na lol :D

Jedino ako ces kupit bundle od 7 rune pageova, e onda neces bacit pare.

bolje da baci pare na to nego na pljuge ili cugu :D

Mommistake 21.03.2013. 23:02

Imam 9 rune page :D

Zapijem vani minimalno 200kn u subotu, i par pivi u petak.. Na faksu, kava ovakva, kava onakva, film ovakav, onakav i pare idu.. Ovako si kupim svaki mjesec za 5 eura RP i nije mi žao a "diže" mi volju za igrom...

Ovo nisam u životu vidio. Uđem u champ select, i kažem mid, i karthus kaže mid isto, ja kažem onda solo top.. I jedno 20 sekundi niko ništa, uzme si neki selj adc mf i karthus promijeni u katu, sejuani jungle i sad ULAZI FACA, 5 sec prije isteka roka za biranje TEEMO i kaže solo top... U u igri mu objasnimo da nije solo top i kaže solo mid, pa onda solo bot :D I uzme revive i teleport.. 9. min 1:10 score teemo, gradi ad - armor teema! Ali ne speed, nego atack dmg.. I još se raspravlja kako mu nitko ne pomaže etc... Sejuani afk prvih 5 min i onda se dere ko mu je uzeo blue! Kata 1:6 score, ja s garenom 8:5:1 score...

I sada mogu reći s sigurnošču, nije garen ultimat tanking-dps mašina, mundo je.. Protivnički Mundo je gradio isto Tanka, pojeo me za doručak.. Imao sam bolji score i cs od njega, ja warmong, sunfire, armor bootse i deathfire grasp, i pojeo me ko bebu.. Nisam mu čak ni pobjeći mogao...

xGAME 22.03.2013. 18:11

Ovaj novi skin za nidu je tako jeben :D I taman sam s curom ovaj tjedan pogledao sve Predator filmove (prije toga Alien nastavke) i sad smo oboje jos vise nabrijani na te Headhunter skinove :D

HAL 23.03.2013. 01:13

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2364039)
Ovaj novi skin za nidu je tako jeben :D I taman sam s curom ovaj tjedan pogledao sve Predator filmove (prije toga Alien nastavke) i sad smo oboje jos vise nabrijani na te Headhunter skinove :D

Kerrigan, kakav Predator :)

xGAME 23.03.2013. 11:11

Headhunter skinovi su rađeni po uzoru na predatora :) Imaš Yia, Rengara i sada Nidu. Svaki od njih ima neke prepoznatljive značajke. Yi je bio prvi kojeg su na foru predatora radili (sav dizajn njega upućuje na Predatora, od ruke, mrežice, očiju, a pogotovo onog oružja na leđima sa simboličnim nišanom). Rengar... hmm, njegovu priču svi znamo. On predstavlja Predatora, a Kha'Zix Aliena. Nidalee ima njihov spear i predstavlja onog pasa iz filma i stripova Predators (kada se pretovri u to). Uz to na čelu ima znak Predatora, obilježje kojim se označavaju kada postanu ratnici ili ubiju dostojnog protivnika. :)

Nida nema nikakve veze sa Starcraft svijetom :)

blozer 24.03.2013. 15:00

Kupio si nidu nakon lee sina najzabavnije za igrati :D

edit: pff jbni trolovi sad ranked igram s tristanom a supp mi je fiora!! :((((

Ispalo je dobro izcarrio sam :D

X-Plosiv 24.03.2013. 16:24

Ovih dana ovo je moj ranked:

1. S frendom podigao njegov tim iz Silver 2 u Silver 1 (3vs3)
2. Igrao s Gulsom u njegovom timu i tu smo došli od Silver 5 u Silver 4, makar nije jasno kako smo tu kada je očigledno da nam je ovo kao protiv botova :goood:

I danas, došao u gold kvalifikacije, i počeo dobivati trollove...zadnji meč naša Nidalee kaže "I'll feed on bot (bila je na topu) so shadow doesnt get gold". I samo je trčao i okolo, pa do njihove baze itd...izgubili. Onda otišao odigrati jednu kada nisam u kvalifikacijama, i odmah 18 / 1 / 8 s lux :(

Mommistake 25.03.2013. 12:45

Evo, tak sam se veselio vikendu, i na kraju bio preburan vikend, nisam imao ni vremena ni snage igrati :(

Kupio sam Dariusa i Nidalee napokon, moram ih danas probati :)

xGAME 25.03.2013. 14:37

Još uvijek mi nije jasno što ljudi vide u Dariusu :D To je takvo smeće od heroja. A da ne pričam koliko je zanimljiv za igrat... Al' oke, svatko ima svoje veselje :D

HAL 25.03.2013. 14:54

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2365528)
Još uvijek mi nije jasno što ljudi vide u Dariusu :D To je takvo smeće od heroja. A da ne pričam koliko je zanimljiv za igrat... Al' oke, svatko ima svoje veselje :D

A ono kad nekog poklopiš sa ultijem dobiješ neko zadovoljstvo. :) I to bi bilo to, Darius je osim toga zapravo smeće od champa, nešto kao Garen.

panda505 25.03.2013. 15:01

Citiraj:

Autor HAL (Post 2365537)
A ono kad nekog poklopiš sa ultijem dobiješ neko zadovoljstvo. :) I to bi bilo to, Darius je osim toga zapravo smeće od champa, nešto kao Garen.

garen je bog i batina za dariusa

Mommistake 25.03.2013. 17:44

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2365541)
garen je bog i batina za dariusa

Garen je bog i batina meni za sve top champove. Meni osobno.

Dariusa sam htio već dugo, i moral sam si za uzeti. Meni je zabavan za igrati :)

panda505 25.03.2013. 18:56

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2365732)
Garen je bog i batina meni za sve top champove. Meni osobno.

Dariusa sam htio već dugo, i moral sam si za uzeti. Meni je zabavan za igrati :)

pa sad baš za sve je ono, relativitet, ima par champova koji mogu dobrano se suprotstaviti garenu

ali da je jebeno jak od ove sezone, je

X-Plosiv 25.03.2013. 19:39

Elise je bog i batina za bruisere. I teemo. Kralj Teemo. Jučer sam ga uzeo (Badger Teemo) nakon brijem mjesec i nešto, i odmah na topu vs Badger Teemo. Nisam niti ušao odmah je Lee Sin rekao nešto u smislu "Jesus christ, we got these two fuckers.". Dok smo mi bili "MY BROTHAAAAAA" i onda trollali cijeli meč, on AD teemo, ja AP .

xGAME 25.03.2013. 19:47

Teemo ne valja apsolutno nista u ovoj meti. Mozes protiv 2-3 championa s njim ici. I osim ako se ne nafeedas na lane fazi, nitko i nista si kasnije.

blozer 25.03.2013. 19:56

Ma Garen je najjači lik .Znači kupuješ samo tanky iteme a dgm-aš i dalje brutalno. Jedan od meni omiljenijih likova. A Darius o njemu sam maštao baš sam ga htio igrati nabrijavo se i onda sam ga probao na frendovom acc-u i mogu reću da mi uopče nije fora za igrati :S

Mommistake 25.03.2013. 19:56

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2365815)
Teemo ne valja apsolutno nista u ovoj meti. Mozes protiv 2-3 championa s njim ici. I osim ako se ne nafeedas na lane fazi, nitko i nista si kasnije.

Slažem se :)

Ja uzmem većinom garena kad idem solo, makar imam elise, nju ću sad kad dođem doma malo vježbati. I dariusa ofc :)

Ali slažems s x-plosivom, elise me baš trga na topu (ako naravno zna igrati)...

X-Plosiv 25.03.2013. 20:07

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2365815)

Jer su većina bruisera, ali ako se pametno odigra, carryati će sve s svojim gljivama itd. (I ne, Oracle nije zaštita od gljiva, postavi u prvom milimetru busha gljivu pa neka dođe vidjeti on gljive) :goood:

Ali da, praktički je ispao iz cijele igre :(

Khazix sutra free, baš ga mislio kupiti sada.

http://www.leagueofbalkans.com/index...-tjedan-8.html

Mommistake 25.03.2013. 20:15

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2365828)
Khazix sutra free, baš ga mislio kupiti sada.

http://www.leagueofbalkans.com/index...-tjedan-8.html

Mislim da je ovo najbolja rotacija free champova od kad ja igram iskreno. Akali, Kha, Riven, Kog, Vayne i Fizz su champovi koji su na mojoj listi "MORAM KUPITI".. Pa krećemo sutra malo :D

X-Plosiv 25.03.2013. 20:30

Vayne je jedini champ kojeg ne igram više, jer ja tako suxam s nnjom da je to ono, "Shadow uzmi vayne, hoćemo se smijati" :D

Mommistake 25.03.2013. 20:35

:D

Ma ja izbjegavam ADC. Ali do 5-6 mjeseca mislim naučiti igrati za ranked lane-ove, pa da uz eza i tristanu nekaj još naučim, a djeluje mi OP :)

HAL 25.03.2013. 21:01

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2365844)
:D

Ma ja izbjegavam ADC. Ali do 5-6 mjeseca mislim naučiti igrati za ranked lane-ove, pa da uz eza i tristanu nekaj još naučim, a djeluje mi OP :)

Ja se spremam naučit Varusa ko` gladni srat. :)

Mommistake 25.03.2013. 22:03

:lol2:

Kupio si svoj prvi skin, i rekao, pa nek bude onda to za meni najboljeg champa: Diana <3

HAL 26.03.2013. 02:11

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2365901)
:lol2:

Kupio si svoj prvi skin, i rekao, pa nek bude onda to za meni najboljeg champa: Diana <3

Gratz. :)

Ja mislim da sam sa skinovima više-manje gotov, imam ih preko 30 valjda i totalni sam freak, teško je stat kad jednom počneš. :)

Gentleman Cho <3

Mommistake 26.03.2013. 09:40

Vjerujem.

Ali kupujem samo one koje znam igrati. Nije mi jasno kad neko kupi skin, i onda trolla tim champom žešče, i nakon par mečeva više niti ne igra champa. Ili kad vidim da neko na lvl 3 kupi onog brutalno skupog ezrael skina. Eternum ili kak je već :O

Meni je main diana i zato sam uzeo. Sad ide steel legion garen, a dalje ćemo vidjeti :)

xGAME 26.03.2013. 15:40

LoL Card Game

Mommistake 26.03.2013. 16:53

Hehe.. To me prisjetilo kako smo kartali yu-gi-oh ko klinci.. Super stvar, za ljetne dane kad je vani bilo 35 stupnjeva. Pod staru jabuku na klupicu u hlad i igraj cijele dane, sve do kad se sunce nije sakrilo i onda na igralište :)

xGAME 26.03.2013. 18:50

Da, tako sam i ja dane provodio :D Još imam doma kolekciju karata :D Čak sam i prije koji dan počeo ponovo gledat anime :D

Btw Mommistake, to si me ti danas dodao? (Whora)

Mommistake 26.03.2013. 22:20

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2366599)
Da, tako sam i ja dane provodio :D Još imam doma kolekciju karata :D Čak sam i prije koji dan počeo ponovo gledat anime :D

Btw Mommistake, to si me ti danas dodao? (Whora)

Hehe ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20.