![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima li uopce zainteresiranih da tako sta ponovimo?? Bar vi koji ste tada bili na sastanku/sastancima?? Kako bi bilo lijepo to ponoviti.. |
di ima klope i pive ima i mene ;) pa ovake stvari bi trebale biti cesce steta sto nisam sudjelovao, malo se sprdat s ekipom nikad nije na odmet :D
|
ma ja sam uvjek za, samo recite kad i gdje.
recimo, sljedeci petak/subota?? |
petak bi meni jos i pasao, sub nikak moram na rodjendan
|
29.1.2010. petak
1. -POP- 2. mislav_os 3. Momir 4. Domy 5. Veki-os |
29.1.2010. petak
1. -POP- 2. mislav_os 3. Momir 4. Domy 5. Veki-os 6. fre@k |
29.1.2010. petak
1. -POP- 2. mislav_os 3. Momir 4. Domy 5. Veki-os 6. fre@k E pope, zaboravio si jednog covjeka :D |
Citiraj:
|
U OS negdje, pitaj popa, on sigurno zna di je jeftino pivo, jos ak ima i cevapa odlicno, nest sam cuo da city neradi??
|
mislim da radi skoro svako malo prodjem tamo...vidim da ima ljudi unutra
|
Ja sam neki dan prolazio pored njega i bilo je ljudi,tj neki likovi su izlazili iz njega. Moze u petak ali samo da ne bude kasno,vec oko 6 negdje...jer imam nekih stvari za obaviti,a ionak ne pijem pa je meni dosta sat vremena,da pojedem cevape :D
|
meni bi isto pasalo 5-6-7, jer u subotu prvo kod babe idemo, na klanje pa se treba naspavat da se dobro naprave kobaje :D
|
City više ne radi, bio neki dan tamo...
|
City do daljnjeg ne radi, više vam ne mogu reći zašto i dokad i tako dalje... Ako mislite doći samo na cugu znam par birtija di je jeftino, jer se ja mislim satrat ko svinja pa poslije van. Hebali vas ćevapi. Vrijeme 5-6-7 dogovorimo se. Ljudi di ste, što vas više dođe više ću piv apopit, jer bio bi red da me svako počasti jel.
|
Ima neka nova pivnica:D u Višnjevcu nisam bio pa ispitajte o čemu se radi
i pronjuškajte:D kolega se voza po gradu pa nek istraži malo-naravno ipak je to pivnica. |
Ja sam iz Višnjevca...miline :D
Da,znam za tu pivnicu,drzi je od moje legice stari...odmah na ulazu u Višnjevac,prva lijevo i 20 m na cosku... Nije neka birtijetina,dobro je tamo,lijepo uredjeno. Za iskustva,pa cuo sam od frendova koji odu tamo da nije lose,za cijene nisam pitao. Jel bi mogli tamo meet odrzati ?? :D |
eh sad mi svi znamo di je haha, :D jer to tamo di se tramvaj okrece ???
|
Citiraj:
Molim samo cijene... AAAAAA :chears::chears::chears::chears::chears: |
ajd ako netko ide iz osijeka autom pa da se nadjemo pa da me odma pofura :D da se nemoram busom do tamo šlepat ja sam na jugu 2
|
Citiraj:
|
E sad za cijene...hmm...Ko zna kad cu ja opet te budale srest kad ne izlazim s njima precesto :D. Probat cu sad sl. tjedan skoknut do tamo pa pitati ;),jer idem ujutro u skolu pa mi je to odmah kad idem s tramvajske.
|
Citiraj:
ja u biševskoj, baš si mi daleko 2min :D |
Citiraj:
|
a dobro 1-2-3min +-, haha...jesi ti tamo blize konzuma ili dalje...
|
pa tamo kod bajera na onom zavoju di ide bus kod bašta, crvene zgrade
|
ahaaaa znam sada :D
|
1. -POP-
2. mislav_os 3. Momir 4. Domy 5. Veki-os 6. fre@k I to je to?! Onda ću radije jesti hrenovke doma! |
Kad ove pice ne zele/ne mogu...lijeni,nema sta :D :S
|
a ja si izgleda budem narucio neku picu, piva ima u frizideru i ko grom xD
a valjd ce se jos netko prijavit do petka, jer ovo nema smisla :S |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |