PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144700)

JoZ@ 20.08.2012. 11:51

ma divno
neče mi mod instalirat :hitthewal:
kliknem na njega la se ništa ne događa

a sad mi se bome ne stavljaju 64bit win

dodatak
trebo sma se odma žalit
krenulo sa zadrškom :D

species 20.08.2012. 12:32

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2218961)
kod Owla se može, ali košta poprilično. Nisu baš male cifre u Sigerusu. Treba 2 puta promisliti jel zbilja potrebno jesti ili kupiti metke. :D nešto slično kao i kad prosječan Hrvat kupuje auto "a smanjit ću gablec pa ću imat za ratu" :D

yep brko :D . dok ne prokuzis . ja odem u dvije setnjice , i 100 000 kapne odmah u dep :) . kakva dobra puska postoji , a nisam je uopce koristil . i jedan mali mali trik kod onog kronera :D ...

samo da dometnem . nije ni kalas tactic a ni vintar :D . alfici padnu za 2 - 3 sec a da ni metak ne stignu ispaliti .

JoZ@ 20.08.2012. 12:36

Citiraj:

Autor species (Post 2219041)
samo da dometnem . nije ni kalas tactic a ni vintar :D . alfici padnu za 2 - 3 sec a da ni metak ne stignu ispaliti .

RPG-7 :lol2:

Dr43eN 20.08.2012. 14:30

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2218989)

Imam ja Krauta u PDF-u, trebalo bi to implementirat u igru pod questom "Get mechanical bible"

e to bi bio posao :lol2:

species 20.08.2012. 14:58

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2219042)
RPG-7 :lol2:

ma kakav rpg :D . to uopce ne koristim . na koristim ni exoskeleton . spetsnatz armor i to e to ;-) .

Brko 20.08.2012. 16:49

Citiraj:

Autor species (Post 2219041)

ja sam za to koristio G36 + dum dum metke. Padali su ko iz čuče. :D

species 20.08.2012. 17:08

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2219174)
ja sam za to koristio G36 + dum dum metke. Padali su ko iz čuče. :D

stoji to . al dum dum metke dobis tek kad projdes igricu i ostanes u zoni , i tad pocne invazija zombija . inace , zakon je mongol ;-) . porokas one slabe alfa skvadice , i onda dojdu malo jaci . kad se kod njih docepas mongola , padaju ko kruske :D . koristiti snajpersko streljivo sa zutom oznakom . nema uopce potrebe za dum dum :D . ja onak iz zajebancije krenul sa mongolom jer mi se dopala optika na njemu . mislil bandite derati . a kad sam skuzil kaj je , jaooooo :D . i ne zuriti . napraviti 300 headshotova kaj ti oruzje postane jace 20 % .

JoZ@ 20.08.2012. 17:18

ma kad se dočepam falovke onda sam miran :D

Brko 20.08.2012. 22:44

Citiraj:

Autor species (Post 2219183)
stoji to . al dum dum metke dobis tek kad projdes igricu i ostanes u zoni

nebih rekao. ja se sjećam da sam po tunelu razvaljivao monolith, snorkove i ostalu gamad tim mecima... negdje sam ja njih nabavio prije polaska u Pripyat, a to je još daleko od kraja.

pixxeel 21.08.2012. 00:31

SMRTER mod je nešto jako jako dobro.
Prošao sam vanilla COP tri puta i živio u uvjerenju da ne može bolje. Ništa ljepše nego prašiti monolith squadove sa puškom čiji zvuk ledi krv u žilama. Jupiter plant sam morao čistiti sobu po sobu, svaka vrata krajičkom oka provjeravao, ostao sam šokiran koliko ih je bilo :D

Jedino zombiji bez pušaka i neke nove živine predstavljaju nepotreban dodatak, nisu izazov a traže dosta municije (ali ajd, ima je na bacanje).
I što me opčenito još od SoC smeta, naoružani ZOMBIJI!, pucaju iz kuka i pogađaju, sa SMRTER i do 80%.

species 21.08.2012. 00:45

Drug Brko . nebih rekao. ja se sjećam da sam po tunelu razvaljivao monolith, snorkove i ostalu gamad tim mecima... negdje sam ja njih nabavio prije polaska u Pripyat, a to je još daleko od kraja.

a ne ;-) . igrao si vjerojatno mod koji jos nije bio ispoliran . otud i gamedata 700 mb . zato i jest tolko optimiziran i stabilan . tu nema dum dum metaka prije prelaska igre . recimo , nemas za kupiti streljiva ni za p90 ako nisi dobar sa mercima :D . a malo je teze uci u njihovu bazu . ima tu puno dodatnih shema .

Brko 21.08.2012. 06:13

Citiraj:

Autor pixxeel (Post 2219421)
Jedino zombiji bez pušaka i neke nove živine predstavljaju nepotreban dodatak, nisu izazov a traže dosta municije (ali ajd, ima je na bacanje).
I što me opčenito još od SoC smeta, naoružani ZOMBIJI!, pucaju iz kuka i pogađaju, sa SMRTER i do 80%.

da, to se slažem sa tobom. tamo ljudi više nije bilo nakon evakuacije, i oni civili zombiji su totalno nepotrebni, kao i one mačke od 30 kila :D

Citiraj:

Autor species (Post 2219422)
a ne ;-) . igrao si vjerojatno mod koji jos nije bio ispoliran . otud i gamedata 700 mb . zato i jest tolko optimiziran i stabilan . tu nema dum dum metaka prije prelaska igre . recimo , nemas za kupiti streljiva ni za p90 ako nisi dobar sa mercima :D . a malo je teze uci u njihovu bazu . ima tu puno dodatnih shema .

Moguće da je to tako sa ovim fiksom koji ti imaš. Verzija koju sam ja imao, nakon misija u Yanovu ako si se naklonio Freedomu, onda je Hawaiian prodavao Dum-Dum metke. Sjećam se da sam sve prodo, kompletnu svu municiju i još poprililčan broj pušaka, da se nakotim sa tim mecima i onda sam krenuo za pripyat.

species 21.08.2012. 11:32

pametno brko ;-) . hvala na ideji . ta shema da se igra za bandite , placenike i fredomase na ovom modu jos nije igrana . eto razloga da ponovo odigra ovaj mod :D .

Brko 21.08.2012. 19:55

Citiraj:

Autor species (Post 2218728)
bit ce da si pozabil neku sitnicu od 700 mb :D ... upa se na deposit , 62% veli ... idem se malo maknuti od kompa jer me kobra gleda kaj da sam poljska voluharica :D .

http://tinyurl.com/casb57x

evo linka na sgm v1.7 . u rar formatu je mod , fix , ltx datoteka , gamedata , i detaljne upute za instalaciju .

Svaka ti čast na ovome, majstore. Radi glatko ko da je namazano čistom gušćom masti :D kudos :)

JoZ@ 21.08.2012. 21:28

prvo rušenje
pogled kroz optiku koja ima promjenjivo povečanje i ode u win :banned:

a i to dobro dođe da malo :zdero2:

species 21.08.2012. 22:37

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2219828)
Svaka ti čast na ovome, majstore. Radi glatko ko da je namazano čistom gušćom masti :D kudos :)

dela ko zmaj . al je najbitnije kaj se uopce ne rusi . stvarno stabilan i optimiziran mod . samo je steta kaj se ta ekipa raspala . nema vise ni njihovog weba otkud sam ga skinul . taj mod je finisirala ekipa koja dela sigerous o.45 . ali od te ekipe kolko sam ja skuzil , samo su dva lika ostala . sad kaj bu ispalo iz toga ... ak bu ko ovaj 1.7 , to bu fantazija . mada sumnjam u to . predugo oni to kemijaju . videl sam da si i ti komentiral da bu za puno let to dovrseno :D .

JoZ@ 22.08.2012. 00:23

donesem nitrou sva 3 alata
i u prvi mah su mi sve opcije otvorene za nadogradnju
love s eima i krenem a onda najednom više niš nemrem nadogradit :wtf2:

species 22.08.2012. 01:35

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2219956)
donesem nitrou sva 3 alata
i u prvi mah su mi sve opcije otvorene za nadogradnju
love s eima i krenem a onda najednom više niš nemrem nadogradit :wtf2:

sa tobom vise problema nego sa mojom bivsom kobrom :D . pa normalno da nemres nadogradivati kad nemas spara u kasi :goood: . alo . jesi ti pogledal uopce degtaryev pda koji imas u inventoriju :D ? trebas 80 spara da ti otvori achivment , i onda sve nadograduje prakticno badava . ak ih nemas , normalno da nemres nist nadograditi . pise sve u pda od majora . pogle veliki zeleni ormar u prostoriji di su mehanicari . svo oruzje koje se nemre prodati i prsluci idu u njega dok se ne nakupi prek 80 .

Brko 22.08.2012. 06:08

zato i u SGM opcijama treba enablat da se armor može skidat sa lešina, pa i njega tovarit u one zelene sefove. Oni će pomoć u upgradeovima za igračeve armore.

zkljaja 22.08.2012. 09:24

http://www.pohrani.com/t/2q/jn/2At42...6186408136.jpg

:D

Technician needs more vodka :D

JoZ@ 22.08.2012. 10:21

Citiraj:

Autor species (Post 2219970)
jesi ti pogledal uopce degtaryev pda koji imas u inventoriju :D ?

aha pogledo :D

Brko 22.08.2012. 10:41

Citiraj:

Autor papčić (Post 2220037)

Complete mod + Wish granter + 200x Vodka + G (drop) button = odlična zejebancija :D

kasper_sky 22.08.2012. 12:42

kak funkcionira ona recaycle kanta. a kak ona kutija servsina od cardona

Brko 22.08.2012. 13:25

Tako da utovariš andrlje unutra i kažeš njemu "I brought this junk...blablabla...". i onda ti piše koliko spare parts ima unutra.

species 22.08.2012. 20:34

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2220142)
kak funkcionira ona recaycle kanta. a kak ona kutija servsina od cardona

kad stavis kaj hoces u kantu za recikliranje , onda kod slijedeceg posjeta dobis novce za to kaj si ostavil .

max111 26.08.2012. 12:57

Citiraj:

Autor pyzdek (Post 2217503)
Way to Pripyat mi je zapeo nakon 2sata,mislim da bi ga bilo bolje skinuti sa "službene" stranice.
http://tinyurl.com/bpwyrer

Dobar je mod, ima malo nekih nelogičnosti ali nije loše. Evo stigao sam u Army warehouses i imao okršaj sa par bloodsuckera i chimerom a onda si mislim to je sve i bezbrižno krenem dalje kada se pojavi pseudogiant a to mi je bilo ipak previše pa sam ga zaobišao za sada :fiju: Rušenje je bilo jedno do sada ali kada sam stavio dynamic lightning bez dx10 ili 11 radi bez problema. Sada put vodi vjerojatno preko deserted hospital u Pripyat a izgleda da ima mapa i same nuklearke u modu.

Brko 29.08.2012. 06:39

Citiraj:

Autor max111 (Post 2222357)
Dobar je mod, ima malo nekih nelogičnosti ali nije loše. Evo stigao sam u Army warehouses i imao okršaj sa par bloodsuckera i chimerom a onda si mislim to je sve i bezbrižno krenem dalje kada se pojavi pseudogiant a to mi je bilo ipak previše pa sam ga zaobišao za sada :fiju: Rušenje je bilo jedno do sada ali kada sam stavio dynamic lightning bez dx10 ili 11 radi bez problema. Sada put vodi vjerojatno preko deserted hospital u Pripyat a izgleda da ima mapa i same nuklearke u modu.

daj nabaci još koji info i koji SS da vidimo hoćemo li ti se pridružiti (iako sam trenutno u stalker-celibatu jer željno očekujem LA mod :D )

species 29.08.2012. 11:48

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2224318)
daj nabaci još koji info i koji SS da vidimo hoćemo li ti se pridružiti (iako sam trenutno u stalker-celibatu jer željno očekujem LA mod :D )

i ja to citam . ak je tak stabilan , daj nam malo vise matrijala :D .

pyzdek 29.08.2012. 17:06

I meni proradilo stabilno kad sam stavio dynamic lightning bez dx10-11,nemam HUD osim zdravlja pa je zaebano bez minimape i ostalih drangulija na ekranu,završit ču ga ovako bezglavo pa reinstalirati i ako bude mape barem ču znati gdje trebam ići.oružja ima ko šodra,a neznam jel sam tek na polovici.bilo bi odlično da ima i alpha sqadova za napucavanje.ima i svakojakog armora ,pa čak i pumina trenirka za kupit :) uglavnom preporuka.

species 30.08.2012. 15:31

Citiraj:

Autor pyzdek (Post 2224670)
I meni proradilo stabilno kad sam stavio dynamic lightning bez dx10-11,nemam HUD osim zdravlja pa je zaebano bez minimape i ostalih drangulija na ekranu,završit ču ga ovako bezglavo pa reinstalirati i ako bude mape barem ču znati gdje trebam ići.oružja ima ko šodra,a neznam jel sam tek na polovici.bilo bi odlično da ima i alpha sqadova za napucavanje.ima i svakojakog armora ,pa čak i pumina trenirka za kupit :) uglavnom preporuka.

i to je tak stabilno da nema nikakav fix i ne rusi se ? projdi onda pa da znamo jel se isplati instalirat :D .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50.