![]() |
ma divno
neče mi mod instalirat :hitthewal: kliknem na njega la se ništa ne događa a sad mi se bome ne stavljaju 64bit win dodatak trebo sma se odma žalit krenulo sa zadrškom :D |
Citiraj:
samo da dometnem . nije ni kalas tactic a ni vintar :D . alfici padnu za 2 - 3 sec a da ni metak ne stignu ispaliti . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma kad se dočepam falovke onda sam miran :D
|
Citiraj:
|
SMRTER mod je nešto jako jako dobro.
Prošao sam vanilla COP tri puta i živio u uvjerenju da ne može bolje. Ništa ljepše nego prašiti monolith squadove sa puškom čiji zvuk ledi krv u žilama. Jupiter plant sam morao čistiti sobu po sobu, svaka vrata krajičkom oka provjeravao, ostao sam šokiran koliko ih je bilo :D Jedino zombiji bez pušaka i neke nove živine predstavljaju nepotreban dodatak, nisu izazov a traže dosta municije (ali ajd, ima je na bacanje). I što me opčenito još od SoC smeta, naoružani ZOMBIJI!, pucaju iz kuka i pogađaju, sa SMRTER i do 80%. |
Drug Brko . nebih rekao. ja se sjećam da sam po tunelu razvaljivao monolith, snorkove i ostalu gamad tim mecima... negdje sam ja njih nabavio prije polaska u Pripyat, a to je još daleko od kraja.
a ne ;-) . igrao si vjerojatno mod koji jos nije bio ispoliran . otud i gamedata 700 mb . zato i jest tolko optimiziran i stabilan . tu nema dum dum metaka prije prelaska igre . recimo , nemas za kupiti streljiva ni za p90 ako nisi dobar sa mercima :D . a malo je teze uci u njihovu bazu . ima tu puno dodatnih shema . |
Citiraj:
Citiraj:
|
pametno brko ;-) . hvala na ideji . ta shema da se igra za bandite , placenike i fredomase na ovom modu jos nije igrana . eto razloga da ponovo odigra ovaj mod :D .
|
Citiraj:
|
prvo rušenje
pogled kroz optiku koja ima promjenjivo povečanje i ode u win :banned: a i to dobro dođe da malo :zdero2: |
Citiraj:
|
donesem nitrou sva 3 alata
i u prvi mah su mi sve opcije otvorene za nadogradnju love s eima i krenem a onda najednom više niš nemrem nadogradit :wtf2: |
Citiraj:
|
zato i u SGM opcijama treba enablat da se armor može skidat sa lešina, pa i njega tovarit u one zelene sefove. Oni će pomoć u upgradeovima za igračeve armore.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kak funkcionira ona recaycle kanta. a kak ona kutija servsina od cardona
|
Tako da utovariš andrlje unutra i kažeš njemu "I brought this junk...blablabla...". i onda ti piše koliko spare parts ima unutra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I meni proradilo stabilno kad sam stavio dynamic lightning bez dx10-11,nemam HUD osim zdravlja pa je zaebano bez minimape i ostalih drangulija na ekranu,završit ču ga ovako bezglavo pa reinstalirati i ako bude mape barem ču znati gdje trebam ići.oružja ima ko šodra,a neznam jel sam tek na polovici.bilo bi odlično da ima i alpha sqadova za napucavanje.ima i svakojakog armora ,pa čak i pumina trenirka za kupit :) uglavnom preporuka.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |