![]() |
Citiraj:
Nikakve prenabrijane pile od 1000konja... Jer iovako nije neka nabrijana simulacija, a cim se ide nabrijavati auto postaje sve vise i vise karting, uzeti stock iz tvornice izvezen auto i skidati po nurbacu vrijeme :D |
Citiraj:
Što se tiče morbidnosti, pošto sam u Vž (neam volan) onda mi dobro dođe da se malo naljutim :) BTW najviše me živcira AI:
|
Njavise mi ide na jetra ovaj glupi catchup koji je uveden gotovo u sve igre, od Grida preko DiRT-a do standarno u NFS vec na ko zna kojem koljenu...odvratno. U GT4 se elegantno odljepim i znam da sa par brzih krugova mogu odvesti par u reduced modu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Catchup je eventualno na ovalnim (nascar stazama) gdje se brže đira u grupi od par automobila. Na ostalim stazama nema šanse da se tko približi ako se drži svoj tempo i ne izleti sa staze.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače to je ogavna stvar, kao u FPS auto spawn:fiju: Izmišljena je da poveća igrivost, al je povećala samo broj polomljenih miševa i tipkovnica:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
a zato volim GT3 na PS2, najrealnija arkada/simulacija. GTR je po meni vec preseravanje, kao i Richard Burns u rally-ju :D |
Citiraj:
Pa ono, kad me pukne prava stvar, puknem GTR i ostalu braću, a kad me pukne zajebancija bacim GRID, NFS, a evo sad je i DIRT aktualan:) |
|
kakav je shift objektivno,kupujem volan u ponedjeljak i trebaju mi neke kvalitetne igre da ih igram sa volanom.
|
Ja ga definitivno preporucam,ocarao me jos na joysticku sa analogom, ali cim sam uzeo volan u hgspotu za 50% off nisam mogao vjerovat da je EA uspio izbacit kvalitetan NFS nakon par godina
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Shift je baš balans između arkade i simulacije, sa nekim nedostacima ali je zabavan :) |
Citiraj:
Ako misliš na fiziku, preskočit ćeš GRID, NFS, DIRT i uhvatit se GTR, rfactor i ostalih simulacija, a ako ipak ciljaš na zabavu, onda kreni vozit ono već spomenuto, onim redom kojim sam ih nabroja. Iako u tom slučaju, ne vidin baš smisao u kupnji volana pogotovo ako uzimaš šta kvalitetnije... EDIT: E jebiga, tek sad ubra da je Baja napisa u prethodnom postu isto:D |
Mislim na obadvoje,i zabavu i simulacije.
Koji GTR,jel dobar Evolution? |
Citiraj:
Evolution je ok;) |
Igra mi šteka ko luda.Molin pomoć,a kompjutor je iz siga.
nije to malo štekanje..već az poludit... cmr dirt 2 igran na ultra uz antialajzing..i fps je uvik oko 50 ili više.. ne znan šta je! |
Citiraj:
|
Citiraj:
onda odi na www.tweakforce.com i od tamo skini najnovije Xtreme G moddane drivere i instaliraj pa probaj |
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta tebi sačinjava to N kod NFS serijala, a ovaj manje nastavk manje ispunja od predhodnih sranja (PS, Undercover)? |
Citiraj:
|
ti ocekujes da vidis svaku muhu i komarca koji se zaljepi za spojler/sajbu/haubu?
igra je 17 000 000 000 puta bolja od undercovera, pro shita i karbona zajedno. Po meni sa volanom (ja imam trust od 200kn) super zabavna i igriva (i sa analognim gamepadom takodjer). Ja ju sa svojom konfom i ukljucenim physixom igram na najjace :D sa konstantim fps-om od preko 60. "QUIT" je uvijek u meniju i najvecim je slovima napisan, probaj instalirat patch ak ti se da. Jedina mi je zamjerka pomalo dosadna karijera kad se prodje Tier 2 zbog sve glupljih eventova i to sto auti obvezno ulaze u zavoj po boku (sto se ne primjeti sa bumper cam-a) |
Ne znam za ostale, ali meni je i dan danas Grid 100x zabavniji od tog Shi(f)ta.
|
Od Gridove grafike mi je ekran pozutio :D
Jedino sto mi je zabavno su online drift trke..ostalo nista, a i to mi je dosadilo cim se pojavila masa ekipe koja samo skuplja comboe... Da u Gridu postoji Nurburgring i dan danas bi ga tamanio... |
Ne znam sto je toliko zanimljivo u toj Schleifi(po meni klasicno preseravanje jer velika vecina zavoja nije uopce dobro isprojektirana), meni je 10x zanimljivija i izazovnija za zajebanciju Laguna Seca ili Spa Francorchamps...Eau Rouge ili Corkscrew da ne spominjem na te dvije staze.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25. |