![]() |
Odgledao BCS. Što reći nego umjetnost. Nisam neki ekspertni filmofil, ali u ovoj seriji mi je sve vrh. Radnja, gluma, režija, glazba... Iz nekog razloga me kamera posebno oduševljava.
|
Citiraj:
kompleksnost glavnog lika, odnosno njegovog razmišljanja i način rješavanja problema su stvarno vanserijski. nadam se da će ove godine pobrati sve žive i mrtve nagrade, krenuvši od Emmy-a u rujnu. ovo za kameru se mogu apsolutno složiti, u rangu s Fargom s01. doslovno vrhunska glazba i kadar mrtve prirode, kamera krene unazad, 3 detalja na podu, odmah te navede na razmišljanje što će se do kraja epizode odigrati. |
Citiraj:
|
@adaks, dobro si se sjetio Farga. I tamo su scenografija i kamera bile odlične. Kad malo razmislim, ostala mi s04 za pogledat, ali čitao sam da nije toliko dobra kao prethodne.
|
Najavljena je serije Wednesday u režiji genijalca Tima Burtona
|
Citiraj:
Čeka se! :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Još jedan spin-off Better Call Saul/Breaking Bad franšize. Prva sezona već 2023.
https://www.youtube.com/watch?v=P4TPxX8TXtc |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ovaj najnoviji imbecilni starwars/topgun klon ima 8.6 :hitthewal: |
Hulkica i nije toliko nelose ispala. Kao neka komedija, polusatni sitcom.
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Ja bi mu dao 9.6 :D |
A nije bas da nisi neobjektivan :D
|
BTW, Snabba Cash mi trenutno liječi traumu od gledanja prvih 15 minuta Sandmana.
Rekoh, bacite pogled u videoteci na Spud17 izdanja, cura se specijalizirala za dobre ne-holivudske uratke. |
Better Call Saul
Odgledao upravo kraj, uvukao se pod kožu, serija je remek djelo. Čak ni kraj nisu uspjeli ni malo usrati. Možda i najbolja serija ikada. |
Slijedeći koji javno počne provocirati moderatore i admine da podržavaju govor mržnje ili što slično, samo zato što se njegovoj uvrjeđenoj guzici učinilo predugo čekati na reakciju istih, će dobiti ne perma ban, nego i prijavu nadležnim institucijama za poticanje govora mržnje, rasnu i spolnu netrpeljivost itd. Pa kad njegov ISP zaključi da je takva jedna prijava vrijedna razmatranja, možda će i povući ručnu prije nego počne glumiti internet ratnika skrivenog iza tipaka.
Tema su serije, dozvoljen je svaki oblik KULTURNOG komentara, poštujte tuđa i svoja mišljenja i sve će biti ok. Sve ostalo neće... |
Izasla(neočekivano) 11 epizoda sandmana, ali crtić epizoda od sat vremena, evo taman gledam nista mi nije jasno al nista neobično za sandmana :D
edit:prestane bit crtić |
Citiraj:
|
1. sezona BCS gotova, serija ide u top 10 svakako.
|
Citiraj:
|
Ja sam isto pogledao samo s01
|
Može se pogledati i S02. I onda stati.
|
Fargo je odličan u prve tri sezone, s tim da su IMHO Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead van svake kategorije zajedno s likovima koje utjelovljuju.
Četvrtu sezonu se može preskočiti, a za petu budemo vidjeli kad stigne, jer se začas tek počinje snimati. |
U videotekama se pojavila House of the Dragon, prequel GOT.
Koliko sam čitao, kritičari su podijeljeni. Neki ga smatraju remek djelom, a drugi flopom. Svi se slažu u jednom - previše priče, premalo akcije. |
remek djelo nakon što je izašla jedna epizoda :hitthewal:
|
A kriticari su vikendom dezurni keyboard warriori ili? :) jk, budem i ja bacio svoje strucno oko
Svako malo bacim oko na GoT na redovnom programu HBO-a i mislim si "jbt na sta sam protratio silne godine"... I onda se sjetim Losta pa mi bude malo lakse |
Kritičari su dobili na uvid seriju prije objavljivanja
|
kriticarima ne treba vjerovati u današnje vrijeme. Radije sačekaj community.
A uostalom...ako nebu dosadno i glupo ko zadnje dvije sezone GoT, ima plus od mene :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qi...a14f8855c.webp |
|
Tolko sam star da se sjećam da je HBO bio sinonim za inovativnost.
|
ajme ova mala antipatična mormontica ce glumit Ellie? uzas jebote...:hitthewal:
|
Može neka preporuka kvalitetne mini serije, znači da ima jednu sezonu i da je fkt dobra. Tipa Black bird, The night of, The night manager, Sharp Objects, Mare of Easttown, Years and years, The man his wife and the canue, itd itd. Ne mora nužno biti krimi, ali takve su mi među boljima. Bitna je kvaliteta.
|
Your Honor
https://www.imdb.com/title/tt7440726/ Imaš i American Crime Story, svaka sezona je jedna priča 1. O.J. 2. Ubojstvo Gianni Versacea 3. Bill Clinton / Monica Lewinsky |
Citiraj:
Band of Brothers - imaš i The Pacific, al nije na razini band of brothers Chernobyl |
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57. |