![]() |
|
Citiraj:
Nažalost je... Možeš ju preskočiti, samo će ti u 4. možda biti nejasno |
Necu onda ni počet gledat to. Ne zelim vise bi sekunde trosit na lose. Delete.
|
|
Ako se netko pitao može li nakon svega, Marvel sljedeće napraviti seriju o komadu drveta. Može :D
|
Gledam WandaVision da mogu pogledati Dr. Strangea, i naletim na ovu divotu <3
|
ja isto gledam, cak mi je i ok, al morao sam procitat po netu da skuzim dosta toga jer naravno da se apsolutno nis ne sjecam od filmova. cak se ni likova glavnih nisam sjetio.
pogledam strange-a pa valjda bum shvatil zast je tolko povezan sa ovim. jel jos nesto povezano od tih zadnjih mini serija? onaj winter soldier nesto nesto? jel to zavrsilo? edit: zavrsio wandavision. mogu rec da mi se svidjela dosta. jedna od boljih marvel serija IMO. |
Citiraj:
Ne. |
Disney je bas odlučio izvući što vise iz Star Warsa pa će svaki lik koji se ikad pojavio, barem na kratko, dobiti svoju seriju? Nikad čuo za Andora al' ajd nisam uopće fan SW.
https://m.imdb.com/title/tt9253284/ Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Inače Rogue One, iz kojeg je lik, figurira kao najbolji od novih SW tako da će i serija biti potencijalno ok. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
Dobra serija, knjiga je bolja (ofc) |
Citiraj:
A ako planiraš gledati i buduće filmove, mislim da moraš pogledati sve marvel serije da budeš u toku, tipa: Falcon and Winter solider ako misliš gledati Captain America 4, Ms. Marvel (nisam još gledao) ako misliš gledati Captain Marvel 2. Loki (btw super serija) ima poveznicu u Ant-man & Wasp koji će izaći uskoro vjerojatno će i Hawkeye i Moon Knight imati negdje neku poveznicu, ali to nisam ništa čuo/vidio. |
Pa za grand story nove Marvel faze mislim da je Loki vrlo bitno za pogledat zbog lika koji je tamo predstavljen
|
Carnival Row S01 - sasvim dobro.
|
Citiraj:
Počeo gledati "You" na Netflixu bolesno i odlično i bolesno odlično Dobro si rekao - ljubavni dexter |
Sandman je vani. Nekako sam se veselio tome, tematika mi se čini zanimljiva.
Javim dojmove. |
Završio From i osjećam se prevareno. Sezona naprasno završava bez da je išta objašnjeno. Još su u zadnjoj epizodi natrpali novih "misterija". Meni slabašna serija od početka, neka kombinacija Lost i Wayward Pines, s iritantnim likovima i dosta razvučeno, ali nadao sam se da ću bar biti nagrađen nekim raspletom. Kad ono mućak.
|
pa to je klasika zadnje vrijeme da tako zavrsavaju sezone lol.
sad samo se nadat da nece prekinut snimanje ko sa masu njih. zato i ne gledam nikad serije prije neg zavrse. |
|
Sandman - nisam siguran jel bi preporučio za sada... 4 epizode down, za sada dosadno i monotono. Mislim da ću odgledati za vikend, ali čisto jer je produženi vikend, da je nešto odlično, nije.
Ali bitno da prati sve trendove današnjice, svih duginih boja i članova LGBT zajednice. |
Meni je serija ok
Neil Gaiman je dosta specifičan i kao pisac...nisam ni očekivao nekaj drugačije. Uvjek postoje razlike između knjiga i ekranizacije, isto je bilo i sa American Gods. |
Nije problem u razlici izmedju knjiga i ekranizacije, problem je u razlogu te razlike.
|
Citiraj:
sta nije ms marvel bas ono totlano lose za pogledat :stoopid:? loki namjeravam gledati, ali kad zavrsi, jos nije ne? upravo gledam strange-a i nis mi nije jasno. what if isto imam na listi kad zavrsi. |
Citiraj:
Nije baš kak bi trebalo bit al meni kaj ide dalje postaje sve bolja... Svi bu jambrali I fanovi stripa i fanovi knjiga I hrpa onih koji su očekivali nekakvu Marvel seriju |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Koga zanima Sandman a ne zanima woke:
|
5. epizoda Sandmana... Kakva parada... Ne kužim zašto sada idu u neke ekstreme i pretjerivanje s tim stvarima.
|
Moga si pročitati moj spojler i preskočiti doklen sam reka :D
U komadu sam pogledao 5 epizoda, petu sam jedva čekao da zavrsi i tu sam stao... |
Citiraj:
"5 epizoda slobodno preskočite..." je meni značilo da se prvih 5 epizoda sezone slobodno preskoči. :) I da se isplati tek gledati od 40. minute 5. epizode. :) Da je pisalo "5. epizodu slobodno preskočite do 40. minute..." bilo bi mi jasnije. :D |
Grammar nazzi, isti si ko ovi LGBT nazziji :D, dobro da sam ista u 2 ujutro napisa sa moba :D eno ispravio sam.
|
Citiraj:
|
Ja sam isto tako shvatio, poceo gledat od 40. minute 5. epizode i nista mi nije bilo nejasno :D
|
Sad pogledaj prve 4. epizode i onda petu od 40. minute :D , mea culpa.
Nisam citao originalne stripove ali kažu da je taj # 6 24 hours stvarno grozna, tio sam nac ali neda mi se, nisam. uspio nac na ofisl linku |
dogledao sandmana, u globalu dobro osim guranja lgbtisvihostalih u svakoj epizodi bar 2 puta.
završava sa cliffom tako da vjerojatno očekujemo i nastavak. |
|
Citiraj:
trans/neodređen spol- check :-) |
Orville S03. Gledam prvu epizodu, recite mi da je ovo najlosija epizoda prije nego sve obrisem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Pročita sam strip, koliko god on bio wokean netflix je to udupla, i moram priznat da epizoda 24 hours je puno mračnija i vise disturbing od ove forced woke verzije i stvarno je dobra isplati se procitat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |