![]() |
imas addon za external titlove u netflixu preko chromea ako ti to odgovara
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Netflix bar kod mene ima prijevod na engleski. |
Citiraj:
Gledam na tv-u. Citiraj:
Gledam s HR prijevodom. I dalje mi nitko nije odgovorio :) Kako ste vi gledali Dark? Sinkronizirano na engleski ili ima i GER verzija? |
Citiraj:
Nego, stvarno, po cemu vam je dobra a kamoli bolja treca sezona? |
Citiraj:
|
Ne shvaćaš.
Ne gledam preko netflixa, nabavio sam BluRay, ali sinkronizirano na HR. Imam Netflix, ali ne gledam preko njega, baš zbog titlova. Titlove imam, rade. |
Počeo gledati Catch-22... prva epizoda totalno njesra i dosada. Jel se isplati nastaviti?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
da, dobra je serija. malo na početku dosadno ali kasnije dobro. :goodnite:
|
Citiraj:
|
Konretno, moja nema.
Budem danas pogledao na Netflixu kako ima posloženo, provjerim kako mi je bolje gledati, pa tako nastavim. Hvala. |
Netflix za Dark ima dual audio na odabir i eng titlove (nema hr)
Treba gledati na njemackom, svakako. |
Ok, to sam čekao.
Hvala ti puno. Nabavljam druge verzije očito :) |
Ma kakva sinkronizacija. Kod mene sve normalno na njemački i prijevod hrvatski ili engleski kako želim.
Što se tiče samo HR prijevoda, to je iz videoteke, ne znam kako je baš na Netflixu. |
Yep. Ima u videotekama i ripova s dual audiom, pa se može birat. Njemački je naravno jedini pravi izbor :D
|
Money Heist part 3 je na Netflixu. Nadam se da nisu ujebali
|
Dark se obavezno gleda u originalnom šmeterling audiu i s engleskim titlovima :D
|
Šta uopće znači gledati “u” blurayu?
|
Dis ? 😁 https://m.imgur.com/a/W2wKaKB
|
Citiraj:
Sent from S7 Presidency Phone |
|
Nakon što sam je nabavio davne 2015. valjda odlučio se neki dan počet gledat spin off Better call Soul. Obično me ti spin offovi ne impresioniraju pretjerano, ali ovo čak i nije loše, s tim da bi se do sada (pogledao cijelu S01 i pola S02) serija trebala zvat Better call Mike, jer Mike rastura:D
Inače ne komentiran baš ocjene, ali ovih 8,7 na IMDB je imho pomalo visoko.:) |
Pogledao Stranger things 3. Skroz mi je dobar osim...
|
Citiraj:
OK, razmazio nas Breaking Bad, ali nije me se dojmilo. Sent from S7 Presidency Phone |
Better call Saul sam pogledao u tjedan dana par sezona, ostatak je isao puno sporije... Jos uvijek nisam pogledao zadnju sezonu do kraja, dopizdilo mi, ne vuce me vise. Zadnja pogledana epizoda prije vise od pola godine. Otpisao sam je kao davnih dana Homeland i House of cards.
|
Meni bcs odličan. Sporost me ne smeta jer je kvalitetno napravljeno. Čak štoviše, dobro dođe za promjenu od serija koje su napucane akcijom koja nigdje ne vodi, ne služi radnji i razvoju likova i zaboravi se do iduće epizode. Pogledam jednom godišnje kad izađe cijela sezona.
|
Citiraj:
Sent from S7 Presidency Phone |
Kako sam tek počeo gledati HoC, do koje se sezone isplati gledati?
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
House of Card mi je izgubio na kvaliteti, možda bolje da su to završili ranije nego razvukli unedogled. Pogledao sam sve, ali prve 2-3 sezone su bile puno kvalitetnije od nastavka. Do koje se isplati gledat? Pa dok ti ne dosadi :) Homeland, kad ga već spominjete mi je baš obrnuto od HoC, draže su mi prethodne sezone nego prve;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:20. |