![]() |
|
Pogledao američkog snajpera, meni film odličan. Kako se nisam informira o filmu ranije ono na kraju mi je bila dobra pleska
|
Jupiter ascending preloshe...izbjegavat u sirokom luku. Nisam ima velika ocekivanja... al..ma neman kometara..jednostavno lose.
|
|
Citiraj:
Onaj ko je planirao ici gledati moze uplatiti za pivu zbog toga jer sam mu uštedio love i vremena :chears: |
Ajme kako se oslobodi iz lisica :) Znači on se stigne dignuti, dići ruku i namjestiti točno lanac na putanju metka. I to sve traje nekih sekundu-dvije. |
Zabavna akcija. Bit ce dobar za vikend popodne.
A to ovaj iz Homelanda |
Citiraj:
Nije valjda da nisi nijednu igru odigral :D Iako, tu ću se ponoviti - mrzim filmove koji se baziraju na igrama. U 90% slučajeva je to teško sranje. |
The little death - odlicna netipicna i malo morbidna komedija o tabuima vezano za sex ;) Obavezno sa boljom polovicom pogledati
|
I jel pogledao netko 50 shades of gray ???
:D |
Mislim da i netko je - nebi prizna :D
|
Citiraj:
Ali možda se i varan. Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao American Sniper.
Iskreno, cak i ako zanemarim propagandu, ne vidim sta je toliko dobro u ovom filmu? Ok je film, ali za moj ukus ne bih mu dao vise o 6/10. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2179136/reviews?ref_=tt_urv - prva stranica najizglasanijih reviewa stvarno govori sasvim dovoljno. Pogledao sam teoriju svega - ok filmić, neloša gluma. Očekivao sam malo više drame oko njegovog uspjeha i radova, malo više fizike.. Film je 90% romansa, a 10% sve ostalo. |
Citiraj:
Ovdje to nije slučaj, vidi se druga strana rata i kakve posljedice rat donosi. Upravo zato je film podijelio Ameriku i mnogi ne žele priznati film. Što se tiče ocjenjivanja filma, s obzirom na ostale "gluposti" koje imaju kud i kamo veću ocjenu poput intervjua ovo je filmčina, pogotovo kada iza njega stoji naš dragi stari CLINT. Moja ocjena bi bila 7,5/10 što je u današnje vrijeme puno. |
|
evo ti propisne recenzije :D
|
|
Knjiga je sranje di nebi film bio..
Nightcrawler je meni dobar film. Ima svega, dobra gluma, dobro snimljen, radnja i dobar kraj. Sasvim ok za pogledat doma. |
Citiraj:
|
1 privitaka
|
HAHAHAHAHAHA :D :D :D
sve same uspješnice :D |
Citiraj:
|
A kako si ukrali lajn iz watchmena :D
|
Knjige su sranje i u tih 1500str jedino što je dobro su zadnja strana, 2 kada susret gleda iz njegove perspektive.
Žali Bože vremena, ali niti jednu započetu knjigu ili film nisam ostavio nezavršenu... osim 2 filma - Aleksandra Velikog (bio je na 3 CD-a, nakon prvog sam odlučio spavati i nikada nisam nastavio) i Drva života - tu sam doslovno zaspao nakon 2. scene postanka života ili kojeg već vraga. Edit: Hitmanu se baš veselim, no glumac mi ne izgleda baš za tu ulogu, trebao bi biti netko stariji s više karaktera tipa Kingsley i malo više stealtha. |
50 nijansi sive ću pustit ženi da gleda sama, ja ću se bavit muškom varijantom :D
![]() |
Citiraj:
Iako, slažem se čak za glumca, najbolje bi bilo da su uzeli nekoga u početku 40ih. A sad za stealth, to je sjebano. Tko bi gledal' "akcijski" film bez ikakve akcije. Je, u igri ideš više na to da sve bude stealth i nitko ništ ne skuži (zbog toga dobijaš i dodatne nagrade za stealth), no u filmu je to zaebano. |
1 privitaka
MOram i ja doprinjet :D
|
Nemoj da ovo vidi precjednik na odlasku :D
|
|
...ale vas sive nijanse, sumrak sage i sl pizdarije :fiju:, odrastite i budite ozbiljni :D
Spiderman se pridruzuje Marvel ekipi 2016 god. vise na... http://www.moj-film.hr/novosti/pregled/filmovi-i-glumci/cudesni-spider-man-je-mrtav-zivio-spider-man/ http://www.moj-film.hr/data/novosti/54db8597311de.jpg klikni za vecu sliku http://data.moj-film.hr/public/novos...uperjunake.jpg |
Ozbiljnost i spajdermen? Khm... :D
|
da zvuci smjesno :D
ne citas sve, vec samo naslov :chears: C/P sa gornjeg linka... Hollywood Reporter pak javlja da Marvel za ovaj ulazak Spider-Mana u njegov Universre Sonyju navodno neće platiti ni lipe, odnosno ni centa, a kako bi zauzvrat dobili Marvelovu ekspertizu s kojom bi kasnije snimili bolji Spider-Man film... Kao oni samo žele snimiti dobar film. Marvel ce snimit film, a Spiderman se pridruzuje novoj ekipi. :) Nadam se pozitivnom ishodu ove suradnje. |
Ma vidio to jučer još, gledao youtube na teveju pa i to odnekud iskočilo.
|
Hitler o sivom
|
hitlerove recenzije su najjače :D
|
|
Citiraj:
Postao sam ja još prije koji dan dan dobijamo novog spajdermena, valjda nisi vidio :D Bit će interesantno vidjet kojeg će sad glumca uzet za Petera. Mislim da sam negdje pročitao da čak razmišljaju o Tobyu :lol2: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |