![]() |
Pogeldao Fury i da nema zadnje bitke bio bi odličan, ovako je dobar i zabavan.
Sada će puno veći gušt biti tank commander u RO2! :D |
Citiraj:
Citiraj:
Na fotki se vidi da mu pristaje nadimak. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače pogledao Imitation Game, ono što drži ovaj film je priča i glavni glumac. 7/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pošto dramatiziras, onda ti je bolja dramica o ptsp-u :D , nego akcija koja je po istinitom dogadaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa prije ću pomislit da je American sniper rađen po istinitom događaju nego Lone Survivor. Svaka čast momcima i navy seal obuci, al nemožeš mi onoliko padat niz planinu i bit iole funkcionalan.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je LS nerealan apsolutno. Ako i je kao sto kazu u prici; zapovjednik misije je teška morončina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Posebna preporuka za ljubitelje glazbe. :) |
Citiraj:
Film je na razini zadnje scene Furya al ajde. Glede LS...da gurne neko od nas marinca IRL niz onakve litice sudili bi nam za trostruko ubojstvo sa predumišljajem i čekala bi nas električna stolica. Nego,pored snipera koji mi je ubio posljepodne svojom glupošću pogedah i: Interstellar...meh,nisam u hypeu Son of a gun...dobar na vrlo dobar,australac sa Ewanom McGregorom Wild Card...tipično Stathamovski...više smrdi neg šta miriše Birdman...what the fu.K did I just watched Paul...fora Wrong Cops....li la..može proći za ubit vrijeme Theory of everything...dobaaaar I ponovio: The courious case of Benjamin Button....meni možd u top 10 filmova. |
american sniper 8/10
dobar mi je skroz, bit će fora svakom ko voli tematiku, još pogotovo ako je igrao betlfild, znat će sve puške, vozila, UAV itd. |
Bila neki dan u kinu pogledala Jupiter Ascending... ok je film, mislila sam da ce ipak biti malo više akcije :)
I naravno da se nasla hrpa klinki koje su mljele tokom cijelog filma :/ |
kaj birdman je sranje, skinuo sam ga.. nije vrijedno gledanja?
|
Ja ga izgasio nakon 15 min. Radije pogledaj Whiplash.
|
Iz nekog razloga sam sinoć pogledao ovo:
P-51 Dragon Fighter Još uvijek se oporavljam od krvarenja na mozgu, toliko je film loš i glup. A dugo sam bio uvjeren da su filmovi SciFi produkcije loši... Sharknado, Mega Shark vs. Crocosaurus, klanjam vam se... |
Koji je uopće razlog za pogledati takvo nešto?
Radije bi gledao ove sapunice na našoj nacionalnoj televiziji, nego to. Mah, realno, radije bi gledao ugašeni tv nego to :D |
Citiraj:
Doduše, bilo je i alkohola u igri, ali otom potom :D |
I opet bolje nego ovo iznad :D
|
Citiraj:
sranje u boji |
Citiraj:
|
Jedino što je impresivno u tom filmu je trajanje kadra, ništa drugo :(.
|
đizs, stiže nam još jedan Spajdermen reboot
|
Ubilo me brate. Koji mindfuck :D
http://www.imdb.com/title/tt2669336/?ref_=fn_al_tt_1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kada govorimo o Birdmanu, ogromna je razlika između "film je loš!" (objektivno, film je vrlo dobar) i "ne sviđa mi se/ne kužim ga!" (subjektivno, to svatko poštuje). ;)
Slično je i za Nightcrawlera. ;) Oni koji kažu da je njesra ili ga nisu gledali ili i sami šalju fotke, u rubriku "snimio čitatelj", za nagradu od 100 kn. :D Opet, što ja znam o filmu. :) |
Citiraj:
Osobno bio bi "nečastan" SEAL nego mrtav SEAL. I meni se čini nerealno ono skakutanje po planini. Druga stvar, nikako mi nije jasno kako SEAL ne moze poskidat brat bratu 40 komada odma u startu, svaki po 10 glava. Imaju opremu, trening, i mogućnost prvog shota. Sniper jos nisan gleda, iako me nabriju takvi filmovi (Black Hawk Down i sl). :kafa: |
Citiraj:
|
Ma smijurija čista, oni nekog ne smiju dirat? Porokaju cijele svatove u komadu jer se eto neki vojak malo orežio a 2 seljaka ne smiju dirat. Debilana.
Ako vec ne noz pod vrat, trebali su ih u najmanju ruku svezat, čarapa u čvalje i otić svojim poslom. Dok ih nadu bili bi na sigurnom.. |
Horrible bosses 2
nekak mi nije sjeo previse... iako nijedan nastavak nemoze parirati originalnom no ajde potrudili su se i otvorili mogucnost trojke |
Citiraj:
|
Ma da? Ajd dokaži! :D
|
Mora da sam stvarno mazohističan ovih dana.
Poseidon Rex 1 dinosaur od 10 0.5 vojnih tehnologija od 10 2 zgodne žene od 2 glavne junakinje 1 vrlo vjerojatno umjetne sise od barem 2 interesantna para |
|
Whiplash, fenemonalan!
Pogotovo za ljubitelje mjuze i muzičare. Ja koji imam par godina muzičke za sobom, našao sam se u nekim situacijama u filmu :) |
Whiplash se na prve sekunde trailera ističe kao dobar uradak.
Jedva čekam pogledati. Volim filmove koji na mala vrata uđu i naprave dar mar među blockbusterima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:11. |