![]() |
I traileri su spoileri, nažalost. Cesto i uniste film/seriju.
|
OK, isprike, u buduće napišem osvrt, dobro je ili loše je i stavim točku. Očito nema smisla pisati argumente i raspravljati jer uvijek ima netko tko nije gledao i može gledati samo sa nula predznanja. Meni da smeta toliko, u rangu trailera, ne bi ni ulazio u temu prije gledanja, čitao ili gledao recenzije i sl.
napisao sam par detalja o seriji na četiri sezone :D |
Zavrsio Ozarka. Depra teska. Zadnju sezonu sam gledao tipa epizodu na tjedan, nisam htio zavrsiti jer mi je bila dobra pa sam malo odugovlacio, a na kraju me docekao flop.
Nisam citao da ste komentirali kraj, ili se barem ne mogu sjetiti... Bas depra. Na kraju su jos i producenti morali potvrditi sto se kao dogodilo na kraju, a to mi samo potvrdjuje labavost - ne prilici dobrom endingu. |
Citiraj:
E to mi je trebalo. Vidio sam da zadnja epizoda ima jako lošu ocjenu i koga sam god pitao je li kraj stvarno loš su mi rekli da je oke, ali nakon tvog komentara definitivno ne mislim trošiti vrijeme na ovo. Inače prije gledanja bilo koje serije (ako je ocjena na imdb iznad 8) pogledam ocjenu zadnje epizode i ako je kraj sranje neću ni počinjati. |
Citiraj:
|
Nesto novijeg datuma
The old man (fali jos 1 ep do kraja da izade) - mogu reci da mi se svidjelo sve od glume, nacina prikaza cijele price... Bas mi legla serija poslje jedno 5 koje kakvih drloga Dark winds - ako nemas sta gledati na repertoaru bit ce solidno |
Citiraj:
Tesko mi je reci treba li uopce krenuti sa serijom. Ja sam ja dvaput pocinjao jer mi je bilo malo dosadnjikavo/sporo (jednom prije par godina kad se nije znao kraj, jednom ove godine). Kad krene, navuces se brzo. Radnja mi je bila super, cak i razvoj likova. |
vezano za Ozark, kraj me podsjetio na "The Sopranos".
Ozark baš po sezonama ide od odličnog prema vrlo dobrom pa prema dobrom i sad ova zadnja sezona je onak, jedva za prolaz :D |
Ne otvarajte gornji spoiler cak ni ako ste samo radoznali, instant spoiler, nema nazad haha! :)
Je, to za Sopranose je i meni proslo kroz glavu. A onda kad sam otisao guglati, producenti izricito govore da je kraj 100% specifican i ne ostavljaju nista "u zraku", to im nije ni bila namjera. E pa hebo kraj kojeg producenti moraju potvrditi/objasniti :) |
ja pogledo ozark nedavno. odlicna serija. zadnja sezona tako tako, kraj onak, blah.
|
Citiraj:
Mislim da to više nije tolko učestalo, al prije 10ak g. je baš bilo, ko trend neki (kao što je trend bio par godina "3d filmovi") |
Citiraj:
Gluma, priča, atmosfera, kamera... :respekt: Sad sam prešao na Succession, pogledao prvih 8 epizoda i mogu reći da je za sad odlična - preporuka! |
Vidim da se opet ne spominje Better call Saul, pa ako je nekom promaklo: krenula je druga polovica zadnje sezone.
Necu komentirat, necu spoilat :D |
Citiraj:
|
Ja čekam cijeli sezonu da izađe pa ćemo krenuti.. :)
|
Citiraj:
|
Resident Evil na Netflixu, bez grižnje savjesti zaobići. ;)
Pola prve epizode je dovoljno. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
3,5 ocjena?! Zar je toliko loše?! |
Citiraj:
CGI kriminalno loš, tako da, skip od mene. |
Baš je loša serija. B produkcija ... Odron
|
Koliko vi volje i vremena imate da idete gledati seriju koja ima 3.5 ocjenu na imdb.
|
Citiraj:
Isti sam |
Ja sam počeo gledati Supernatural, ispočetka od prve sezone ponovo. Bit će materijala ☺️
|
Citiraj:
Što ne vidite da ima 100% diversity kvotu? Kao da je išta drugo bitno. :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ista situacija ko meni sa the expanseom, neide i neide :D
|
Ma da, samo ti nisi ni poceo. Ja dvaput pogledao cijeli BB :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BB također nisam nikad. Sve plusevi za mene ako se odlučim :) |
Počeo i ja sa ženom Supernatural prije par tjedana, pogledali smo 6-7 epizoda. Ok je, da sam gledao u ono vrijeme bilo bi mi jako dobro, ali mislim da sam već prestar za takav tip serije. Dat ćemo šansu još malo.
|
Ima dobru priču. Ne volim horrore ali priča se zakomplicira i taj horor štih se pretvara u supernatural štih pa mi je odlično. Da je samo horror i stalno isto, vjerojatno bih prestao.
|
Počeli smo gledati Veep prije par dana i to samo ide. Prvu sezonu riješili u dahu. Nema praznog hoda, vrhunski odrađeno. Kratke epizode, taman za pogledati par u komadu.
https://www.imdb.com/title/tt1759761/ Genijalna serija, jasno mi je zašto su pobrali toliko nagrada dosad. |
https://gizmodo.com/the-boys-gen-v-c...rime-184918801
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Žena i ja natjerali se odgledati svih 8 epizoda Resident Evil.
Zažmirio sam na diversity kvotu, i potreudio se odgledati sve. Na momente je složeno tako da dobiš osjećaj da ide prema bolje, radnja se stvara neka normalnija, pa onda opet prerežu to s tinejđerskom dramom, pa izguraš nekako epizodu. Najbolje likove ubiju, masakrirali su Weskera, sestrinski odnos glavnih likova je toliko šuplji da zadaje glavobolju. CGI na momente je B- produkcija (razina filma Project Rainfall). Iako ima super momente, likove drito iz igara (seljan s motorkom), scena s klavirom i sl. Ima "build up" pred kraj sezone, i poveseliš se da ide priča nekud, i onda na kraju sve zaseru. Uopće se ne veselim drugoj sezoni. S druge strane odgledao sam u karanteni i Manifest. Ima štih serija s kraja devedesetih i čista preporuka. |
Počeo sam gledati Outer Range.
NEšto kao Yellowstone sa mističnim zapletom. Nije loše, pogledao sam 4 od 8 epizoda, definitivno ću pogledati do kraja. Blago vama koji po prvi puta gledate Supernatural :) |
Citiraj:
Iskočio mi na kodi trending "the old man" https://m.imdb.com/title/tt5645432/ ... djeluje obećavajuće |
Citiraj:
|
Pogledao prvu epizodu, cista 9-ka... Znači vrh.
Preporuka |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |