![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki onboard novi uz pce dokaz bi trebo past :cool: |
Citiraj:
|
ozren nisam pratio temu bas, jel imas na gtru kakvih modova ispod haube osim vizualnih?
|
Naravno, nije ni ispod haube stock...
|
Citiraj:
|
Dečki, tko treba registrirati auto uskoro i naravno obaviti obavezno osiguranje - postoji još jedan način da se dobije 50% bonusa.
Naime, moj otac je 96' kupio auto, na njega kroz godine imao 50%. Onda je 2006-te kupio drugi auto (imao je 2 auta istovremeno), na njega dobio 20% samo. 2010 je prodao prvi auto i nije prenio na ništa tih 50% bonusa. Danas sam ja na temelju tog bonusa dobio 50% svojih. Bilo je potrebno u MUP-u izvući potvrdu koja kaže da je on od 1996-2010 bio vlasnik toga auta i da služi potrvda za prenos police osiguranja. Sa time otišao do osiguranja, potpisali stari i ja tamo da on meni daje policu i to je to - platio svoje i sad pa na dalje imam 50%. U MUP treba doći samo stari ili netko sa njegovom osobnom. Bilo bi super kad bi imali broj šasije ili još bolje kupoprodajni ugovor, ali je prošlo i bez toga. Treba se čekati nekoliko dana, to je jedino caka. |
Zar se ne priznaje prijenos ako je unutar tri godine?
|
Citiraj:
|
Ne znam, samo velim kako sam ja prošao.
Koji časopis o automobilima je onako - najkvalitetniji u HR ? Ne trebaju mi članci o bjesnim autima i tuningu svega i svačega, nego ono - tehnički kutak, testiranje normalnih automobila i općenito da se prati ta industrija. |
Citiraj:
|
Pitanje:
Znam da se nešto zakon mijenjao. pa nisam siguran. ugl., kupio sam auto u drugoj županiji i prodavač mi je ostavio tablice. Sad planiram do Mupa skočiti i napraviti promjenu vlasnika, tj., nove tablice i knjizicu. Po novom zakonu dotične tablice iz druge zupanije mogu odjaviti kod sebe u velikoj Gorici bez problema. Dali je to istina? Ili ću morat slat tablice bivsem vlasniku da ih odjavi kod sebe.. :/ |
Mozes sve kod sebe.. I odavno je tako..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto, čisto da dam odgovor na moja pitanja, sve jutros odradio bez beda. :chears: |
Kad se zbuši intercooler na neki fantomsko fantastični način, da li je svejedno dal je zamjenski opet serijski ili možda bolje iskoristiti priliku i uzet jeftiniji Mishimotov?
U čemu bi bila razlika? |
Citiraj:
|
Serijala. Pa je zato pitanje dal je i onda mishimoto kao neki razvikani bolji od serijskog kao i jeftiniji ili ne.
|
Glavno da je crni. :D
|
Citiraj:
http://youtu.be/z_mmmXTbLP0 Evo da ne bi farbali u ljudi crno bezveze |
Citiraj:
A kolko vidim po komentarima i onome kaj on sam piše nije rekao ništa što oni već nisu rekli. |
Jel imao itko od vas Lagunu 1.9 dci 2003? Citam dobre stvari o njoj ali mozda netko iz prve ruke mozr nesto reci. Imam priliku uzeti to cudo za malo para 160000 km
Drugo,moze li se naslijediti/ prenijeti na sina osiguranje i 50 %? Ili postoji li neka nova shema za povoljno osiguranje? Citam svasta ali nije u svakom gradu isto. |
Je li 200-300 bilo ispod 6? - Ne. Ovaj put je 200-300 bilo 6,8 sekundi... Zašto tako slabo? :roller::roller: |
Brijem da su murjaci dobro prosli.. Slabo je jer su siromasni.
|
Citiraj:
|
|
Odlično izgleda ako je poljubio s 300 zid :) Driver Killed in Horrific Russian Nissan GT-R Drag Racing Crash |
Prije dva dana viđen onaj crveni Evo čiju je sliku netko već postao jednom (čini mi se). Bas mi moćno izgleda.
Taman sam presao zebru i vidim ga kako dolazi i onako onaj tihi, ali sexy zvuk :) Damn... |
A vjerovatno si vidio od Kevina...i to ti je kao da si dobio na lotu da ga vidiš na cesti :)
|
crveni 458 cabrio, mislim zg table (hrvatske su sigurno,nisan bas vidia slova sa 12tog kata nebodera) ,vidjen u splitu jucer,kako jurca amo-tamo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |