![]() |
Citiraj:
pa, tako reci brate ! ja čekam spreman za start ! u 10 sam tamo ! :beer: |
Znači fullsuspension team :D
GR8! CYA mates! |
Ekipa: Destro, Željac i ja.
Spust:9-ka, jer dečki su htijeli voziti 9 ili 12. Podloga: minimalno blato, tek toliko da šprica tj. moja se prednja guma ljepila za podlogu Danas probao uspon i spust prvi puta na fulki i mogu reći samo jedno.... ČUKSSSSSSSS!!!!!! Skupljaj pare za fulku čim prije....preporod žešći....milina, nemogu opisati razliku između FS i HT. Nakon 2 tjedna+ bez bajka, danas se iznenadio kako odradio uspon sa upola problema nego kada idem non stop gore i s HT-om. A spust...meni uživancija (zvučim kao mala beba s novom igračkom, ali tako je), našao si idealni set-up s burazovom ramom, lula od 40mm, volan od 710mm i 130mm napred, 130mm iza hoda ako se ne varam.....cakung-pakung, taman da mi je brada malo iza volana na spustu. Sada me veseli sl. tjedan da isprobam koju malo žešču stazu pa da probam fulku i na tome :D |
12- medvedgrad :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako dakle, milina kazes. Morat cu isprobat Sljeme na fulki, da vidim razliku :) |
To je prvi dojam, sl. tjedan ću malo razgaziti po zahtjevnijim stazama...
|
Bas gledam na db-u, takvih fulki ima za 6-8,9 K kn za poludit. Bolje da ne gledam :D
|
A ja moram reći da sam se i ja preporodio prelaskom sa fulke na - fulku, ali par klasa gore. Što ova X6ica guta sa RP23 otraga to nisu istine. Kako sam jučer kupio novu schwalbe black shark, stavio ju sprijeda a albert je otišo straga, nisam bio siguran kako hvata pa nismo bili prebrzi, al svejedno je cajger pokazao 49.4kmph.
Profil 2.1 gume je kao 2.25 alberta, mrvicu manji, a gripa ima jednako puno jer na svim podlogama danas je hvatala kao luda. Po specifikacijama je dosta teža no nije neki problem. |
Citiraj:
|
Nakon duuuugo izbivanja iz internet svijeta eto i mene relativno natrag.
Daklem, zanima me mnogo dal je sutra netko za sljeme/dotku? Idem bajkom sam na posao i ubit će mi prokleti asfalt ove "nove" gume, a taman sam tjubles napravio.... Zato bih molio sve koji žele pomoći meni i mojim gumama da se ne potrošimo prebrzo, da što prije stupimo na adekvatnu podlogu, pomagajte! Hvala, lijep pozdrav! ;) |
e, onyx !
ajd baci mi link od očala :D ne mogu ih naći :D |
http://cgi.ebay.com/Racing-Water-Spo...item2566051100
Lol fulao sam, čak nisu ni za snowboard već za vodene sportove :D |
Mic, može sutra sljeme pa na spustu na Dotku :D Od vrha do pimpeka kod stadiona cca 700 metara asfalta :D
|
Citiraj:
Ima jos dobrovoljaca? |
Citiraj:
hvala ti :) našao sam još jedne, malo skuplje ali u granici prihvatljivog pa se dvoumim :D :D :fala: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Oprošteno :D
|
Ne bi to bilo to kad se ja nebi rasuo i na ravnom, tocnije asfaltu. Sreca pa me auto nije pobro jer sam zavrsio pred njim na semaforu. Koja bruka :D
Malo lakat boli al do sutra ce proc. |
Dečki, se vama žuri gore? Ja bih se pridružio al mi odgovara pola sata kasnije, ako ništa drugo mogu vas "stizati" ukoliko ćete me čekati gore :)
|
Imam ja jedne Goggle ako nekome treba za FF kacigu.
Koristene godinu dana, stoje u ormaru jer imam troje ocale za boardanje. Uvex FP 501 100kn, jeftinije ne moze, i ovo je dzaba...samo da mi ne zauzimaju mjesto u ormaru. - super ventiliraju, nema teorije da se zamagle - dvostruke lece - siroki kut gledanja |
Citiraj:
|
Dogovorite se kako vam paše, 10 ili pol11, meni je svejedno ako me uopće iko pitao hehe.
Ionako idem da Cuks ne bude jedini koji "pliva" :D |
Citiraj:
Citiraj:
Btw, dosle mi rukavice iz čajne, maloprije sam isao po njih na postu. Za 80 kn odlicne :) Slike |
More pola 11, jos bolje, dulje spavam :)
Znaci cuks, sile, destro i ja, pola 11, tunel, primamo jos :D |
|
Tja, vec sam pomislio kak cu imati s kime popiti cugu u Lugarnici a kad ono malo mi previse kasno krecete a ja moram u 12h biti u autu i na putu.
Ja cu sutra sa Seekom gore. |
Mnogo lepo :D
Si to izvana narucivao ili si ovdje kupio? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |