![]() |
Citiraj:
|
1 privitaka
S23 - update.
|
Dosao update S23 Ultra. Moj je imao 932MB.
Testirao, ali i dalje mi je isto sto se tice kamere. No ono sta sam primjerio je ako upali enhanced mode izostri i sve je ok, cim ga ugasim ima neke mutnije dijelove. |
Hoće biti kakve akcije uskoro na s23 seriji? Tipa mob + sat ili mob + slušalice itd. Ako netko ima kakav info.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam ih već dugo i dosta s serija je prošlo kroz ruke. Cucla bateriju, a ja sam tipkam i pričam i to ugašen adaptivno osvježenje. Ne daj bože da to uključim. |
Citiraj:
di_su |
Citiraj:
Citiraj:
|
GSMA usporedio S23U i iP14 Pro Max
https://www.gsmarena.com/iphone_14_p...news-57812.php |
Kakva je situacija s onim problemom što se spominjao oko kamere ?
Gledam pazarit S23+, ali me to za sad odbija. Unaprijed zahvale |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto gledam S23(obični ali 256gb verzija) po njusaklu su po cca 900e, u Tcomu 760,(na produljenje pretplate) a najeftiniji na nabavi.net je 799e. Ono, jbte?:D |
Ima S23 i ispod 800 EUR na oglasniku. Vidio sam barem 5 kom. Svi novi s garom.
|
Sad nasao na Njuskalu jednog S23 256Gb, cijena 850€, ali je prodan, kaze prodavatelj za 750€
|
Citiraj:
Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Moguce, ali su to vjerojatno 128gb varijante:beer: |
Citiraj:
Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da nije tu stvar cijene, jer se evo i 8/128 prodaju za 600€ nego što tih modela neće ni biti puno na tržištu. Ne znam je li ukinuta ona mogućnost s početka prodaje da 256 model ide po cijeni 128? |
Imam S21 FE (Snapdragon varijanta), a razmišljam o kupovini S23 običnog ili plus modela pa me zanima ako mogu očekivati imalo bolju izdržljivost baterije.
S21 FE mi je pao jako puno puta na pod. Nema niti jedne ogrebotine, a nemam ni masku ni kaljeno staklo. Što očekivati kod S23 običnog ili plus modela? |
Nikakve bitne i vidljive napretke u odnosu na tvoga. Neisplativo.
|
Citiraj:
Od danas je krenula promotivna akcija, dobije se Watch 5 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Valjda sve ovisi kako padne, bitan je kut i visina... Ako ti padne nezgodno na ekran nema tog Gorilla Glassa koje ga može spasiti... Ako padne na jedan od kantuna, može preživiti pad i s nekoliko metara. Puno je tu varijabli, najpametnije je nabaviti solidnu masku i kaljeno staklo, tad nemaš puno brige... |
Citiraj:
|
Čuka vrijedi oko 200 EUR.
|
Manje, ima ih dosta u oglasima za 160€, Ako netko zeli prodati u razumnom roku, mora ici ispod te cijene.
|
Citiraj:
Nikad nisam imao običaj stavljat zaštitne folije na ekrane ili kaljena stakla, ali na novi Poco bi mogao. Sva sreća pa je došao s screen protectorom na sebi. Poslužit će dok ne pronađem vremena da mi negdje stave kaljeno. :D |
Citiraj:
1570 kn u Elipsu, 44 mm, sve boje, bas sad gledao.. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |