![]() |
Odslušao podcast na temu Chernobly serije, preporuka za svakoga tko je gledao. Zašto su neke stvari snimane kako jesu, što je izbačeno i zašto, itd...
|
Može li link na podcast?
|
Scrollaj malo unatrag. 😊
Citiraj:
Sent from my OP6 |
Lijepo je vidjeti da smo se vratili na temu :D
|
Citiraj:
Citiraj:
go drunk, you're home! :beer: :roller: |
|
Citiraj:
imaju cak tri serije istog naziva... https://www.imdb.com/find?ref_=nv_sr...+Planets&s=all |
Dark, season 2, odlična i bome zarazna za gledanje :)
Čitam sad da će biti i treća sezona, ujedno i zadnja. Tako su autori serije u startu odmah zamislili, što zapravo nije loše jer pretpostavljam da su smislili cijelu priču koja bi se mogla zaokružiti trećom sezonom. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
Završio s gledanjem Chernobyl..ok serija,nista vise..imam osjecaj da je 2 epizode predugacka il pak s druge strane 5 epizoda prekratka..mogli su to bolje izvest.
|
Pogledao Dark S02. Sve u komadu.
Odlične radnje i dalje :) |
Moramo li se sjecati s01 da bi upratili s02 ili nije nuzno?
|
Citiraj:
Tako nešto već dugo vremena tražim...večeras krećem s gledanjem. |
Citiraj:
Dark je odličan, svakako preporuka pogledati. |
s01 smo gledali prije 2 godine pa je malo tesko u pocetku sjetiti se korelacije svih likova, pogotovo s obzirom na vremenski kontekst, ali isto tako, cijela s02 pogledana u jedno popodne, odlicno.
|
Citiraj:
Dobar sarkazam :lol2: samo su in scene rokanja uvik iste. |
Krenuo dark s1 ispočetka, da se pripremim na s2, jer brate pol tog sam pozabil :D
Zanimljivo je ovako drugi put jer ipak znam koji su likovi čim se pojave, pa se fokusiram na druge stvari :) |
Catch-22 je ekranizacija istoimene knjige koja mi je draga. Ko voli da lista papir il' scrolla na kindle-u, preporuka!
Solidna serija no po mom mišljenju knjiga je zanimljivija ponešto kao što često biva kod ekranizacija. Također sam krenuo gledati Mindhunters, ko voli krimi-drame. Dva FBI detektiva krenu ispitivati serijske ubojice kako bi ih bolje razumjeli i stvorili nekakav framework s kojim bi lakše prepoznali potencijalne ubojice. Netflix produkcija, prva sezona je u 2017. Izašla i imali su hijatus prošle godine te druga, malo kraća sezona izlazi kasnije ove godine ako se dobro sjećam. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
"When They See Us" :care:
Mini serija od 4 epizode... Izvrsna, ali i "teška". Na samu temu i izvedbu nemoš ostat ravnodušan... Preporuke svakako... |
|
Pogledao preko vikenda mini seriju 6 epki The Hot Zone.
Blaža kamilica po meni dobrog filma Outbreak sa Dastinom Hofmanom i Rene Ruso. Ebola virus i tako te fore. Može se pogledati, glumi dobra žena. |
ja san nakon chernobyla napravija malu pauzu, trenutno gledam ovi docu The Planets 2019 (Brian Cox) a za par dana je Stranger Things 3...
|
Dark S02
Vrhunski :) Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Hvala :) |
Citiraj:
8 epizoda u kojima nisu rekli apsolutno ništa čime bi objasnili dosadašnje zaplete, nego samo zakomplicirali dodatno priču, pogotovo s onom zadnjom scenom. Ne vidim kako će se izvući iz ovog scenarija ispod još barem 2 dodatne sezone. |
Stranger Things, prva sezona mi je bila dobra, nesto novo, neobicno... Druga, reciklaza uz pokusaj da bude jos cudnija. Sto ce bit u trecoj, reciklaza reciklaze i jos cudnijivija?
|
Citiraj:
Serija je zabavna, stvarno jest, ali točno to fali, malo raspleta. |
Citiraj:
Citiraj:
Ima smisla S02 i zaplelo se još jače. I neka se je. Sve sam shvatio i baš sam hepi :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Istu stvar i mi napravili, s1 ispočetka i onda s2 odmah nakon. Menije je to sve skupa jako dobro. Jedina zamjerka mi je
|
Citiraj:
|
izašla druga sezona Chernobyla :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |