![]() |
Danas sam dobio ram od komšije koji radi u CH, pa ću ga vjerovatno kompletirati.
Interesuje me je li se ko razumije u ovu marku, ja sam bio davno u tim vodama. Radi se o mount bike kojem fali prednji i zadnji točak, te sjedalo. Ostalo sve ima, čak dinama i svjetlo. Komšija kaže da idu 26-ce. Na njemu piše: Wheeler 3500 Pro Line over size. Na mjenjaću piše Exage 300LX. Napred ima 3 zupčanika, a na komandama mjenjača 7x Shimano. Ako neko ima savjet na šta da obratim pažnju kod kupovine točkova i sjedala, te bilo koji drugi komentar sve je dobro došlo. Čini mi se da je najsličniji ovom:http://www.bikejournal.com/images/jtrippaDSCF5999.jpg |
Citiraj:
Multitoola i pumpi imas svagdje jeftine mozes cesto ubosti u lidlu kad imaju bajk opremu na akcijama, kauflandu, sparu. U kvalitetu necu ulaziti. Znam da u lidlu bude jako dobra pumpa, malo je veca (20-30 cm, za ruksak) 40-ak kn. Kad prodju akcije, pavijani na DBu ju redovito prodaju za 100-150, pa cak sam vidjao i po 200kn. Ili ovako nesto za 90kn + 2funte postarine http://superstar.tibolts.co.uk/produ...roducts_id=391 |
Tu mač for mi.. Nosit ću ona "klješta" - multi tool na kojima je šarafciger ( kacavida jbt), škarice, nož itd itd, i posebno ću imat imbuse 3,4,5,6 ;)
To je to, BINGO, 100 i više kn u džepu.. EDIT: samo ću pogledat za ovu malu pumpicu što si spomenuo.. treba mi malena, jer mi je bzvz furat onu od 20-30cm.. A btw, još nisam ni provjerio dal imam zračnicu ili tubeless, no nebitno.. svakako mi treba pumpica |
A šta će ti kacavida i škare i nož za bicikl?
Trebaju ti imbusi, pumpa, rezervna zračnica i polugice za skidat gumu. Nemaš tubeless btw. Pumpe većinom dolaze s nosačem koji se našarafi na ramu gdje ide i bočica, tako nek ti ne bude presudna duljina. |
Citiraj:
btw, otkud ti znaš imam ja tubeless ili ne? Mislim, vjerojatno nemam, ali kako to možeš tvrdit :zdero: EDIT: imaš pravo, imam zračnice http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1663 |
Aha, nesporazum. Ugl te stvari teško da će ti trebat, ali od viška ne boli glava. Ugl. ako ti na terenu pukne guma trebat će ti neka vrsta poluge za skinut gumu s obruča, možeš i sa kavacidom samo oprezno. Imaj i negdje Torx25 odvijač za pritezanje-skidanje rotora. I to je sve. 2 samoljepive zakrpe, malo brus papira, sve su to sitnice koje stanu bilo gdje.
|
Thx.. Ima tih stvari u Lidlu (bio sam neki dan ali zaboravio pogledat)? Mogu otić i ovdje u servis/trgovinu ali vjerujem da će me više oderat nego Lidl ili slični centri..
Ako nema sve to za krpanje guma u kompletu, uzet ću pojedinačno.. (znači sad pričamo o stvarima za krpanje guma, multi tool i kacavide ostavimo sa strane :) ) |
Vilica upicanjena (zmijoljubac majstor svog zanata), sutra u blato!
Ima zainteresiranih? |
Citiraj:
|
No. 2 :D
Samo da sam doma do 17h, moram pred ženu na Gl. kolodvor :D |
Hm, ja bi na Dotrščinu. Ajmo tamo, zabavnije je, nisam baš u kondiciji za Sljeme, a ovo se i sa polukondicijom da ispeglati divljački, enduro rjesing :D
Ajmo tamo, da vas upoznam sa čarima dotrščine, niste još vidjeli sve. |
Svejedno, sam da sam doma do 17h :D
|
Citiraj:
:beer: |
A ne zanima te FR staza na Dotki? Čak ni ne trebaš puno gurat :D
|
Murina, trebamo se povezat s jednim likom s DB-a, elem djelem, onaj što ti je neš prigovorio, ugl. super je lik i zna Dotku u dušu, osim onih naših standardnih par puteva lik ih zna još 15 i sve jedna bolja od druge. Plus vozi ko zadnji manijak, da se i tu neš naučit.
|
Koliko je meni poznato na Dotku se ide preko Sljemena :p
|
Hahhah...car
|
Neki i na Sljeme idu preko Dotke :D Nabavi neki prijelazni bajk jebemu, vidiš da se slabo vozi od tvog nesretnog slučaja.
Sile, poveži, manijaci su uvijek dobrodošli :p |
Sa sljemena je optimalno :D
Ali kad dođeš na Dotku ima toliko toga, nisam ni ja vjerovao but now I'm a believer. Plus, uz jako malo truda i dobre volje može se s grabljama i lopatom svašta tamo napravit, za svakog ponešto. Ugl. radim do 3 pa sam sis-kobasa za sutra, ako je netko za vikend planirao Sljeme ili slično count me in. |
Citiraj:
Citiraj:
-- Dakle dečkovi, ja nemam pojma jesam na ti ili vi sa kondicijom, ali imam volje i doći ću makar moro natraške na vrh. Tak da murinina lijenguza nema izgovora. A društvo je društvo :D |
Ja vam želim pokazati Dotrščinu kakvu niste svi vidjeli ali dobro. Daleko je to od lijenoguznosti, to je opaka jurnjava i uzbrdo i nizbrdo.
Kad bi išli na Sljeme, i ja imam posla u jutro, ne znam do kad ali do 13 sigurno nisam gotov. Dotrščinu do 17 odvozimo i ako krenemo u 14:30-15:00 edit: Jbg, sad sam saznao da sam sutra zauzet cijeli dan, a ne samo u jutro :( |
Citiraj:
O tom pričam, ljenguz jedan :D:D -- Onyx kad bi ti kretao? |
Ak ne pada, 10 tunel ili ako je nekome to rano, 11 tunel. Što vama više odgovara?
|
ajde u 11 da se zaletim prije u uvex po neku zaštitu za oči :D :D
|
Može...pa ak zeka kiša stignemo koordinirati prek foruma
|
I meni više 11 odgovara, nešto me glava počela boljeti pa više sna = više zarade. Ili sam fulo nešto tu... :D
Ok, al ak jako ne bude padalo onda se vozim svejedno, blato je fun :D |
Ma ok, samo gledam da ne dođem mokar na tunel. Ak počne padat dok smo u šumi, nvm :D
|
i i i i i i i ????? šta kaže sljeme ?? :D :D
:beer: nema nikog online, distra pogotovo :D |
Kako nema? :D
Bio ja do grada već i nazad :p Krećem u 10 sa Vrapča, care to join? |
We ride, 11h tunel :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |