![]() |
Citiraj:
|
Happy!
https://www.imdb.com/title/tt2452242/ Prva sezona mi je bila ok, drugu san odgleda prve tri epizode i odusta... Priča je zbrkana (da ne kažem da je nema...) a ludost i brutalnost iz prve sezone je gotovo nestala. C. Meloni je odličan ali sam on mi nije dovoljan da gledam dalje. |
Pogledao prvu epizodu City on a Hill (2019) i nastavit ću ju gledati. Preporuka. :)
|
Citiraj:
|
Bute vi prestali drobiti o reaktorima ili kaj? :D Gdje god se okrenem, svi pogledali seriju odjednom postali nuklearni fizičari.
A kad smo pičili Stalkera pred 10+ godina, onda je to bilo glupo i bezveze, ta radijacija, Černobil, to ništa to :) Back on topic - komentirajte serije. Ovo otvorite temu u svaštari pa drobite. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Pa zbog svega toga i je iskoristivost ispod 1%. Jedan posto! Neka barem to vodu iskoristite za grijanje, kao toplana. Em toplo, em nekako kao da zraci :D Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Evo što kaže direktni svjedok iz prve ruke, zanimljiv članak. Vidio i na jubito neki njegov intervju.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...erije/9001946/ |
Citiraj:
čekaj moram nešto napisati da ne bude spam... završavam parks and recereations i mogu reći da su stvarno jedna od najboljih smiješnih serija ikada. u očekivanju darka, expanse i inih krećem sa Billions. čuh da je solidno. |
Citiraj:
A koja je alternativa? Ložit ugljen kako i dalje većina svijeta to radi i posljedično imati klimatske promjene, globalno zatopljenje i katastrofe i pogibiju koju to nosi svakim danom, a da ne govorim o neposrednom utjecaju kvalitetu zraka i sve boleštine koje to nosi. Al eto to nikog ne brine :)) |
Radijacija ubija i kroz zidove, a bez ugljena ni rostilj ne valja, sta reci :D
/Imsooutofhere |
Citiraj:
|
Ma svjestan sam prednosti pa i sigurnosti (iako je to više statistika) NE. Samo komentiram koliko nam je primitivna tehnologija. Al' sad će se ljudi još više bojati (zbog serije, da spomenem i budem offtopic :D) a alternativu baš i nemamo.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Citiraj:
Prve dvije epizode odlicne, treca slabija. Nisu vise isli u daljnju buducnost, vec je sve na granici sadasnjosti. Ako ti je bila dobra prosla sezona, i ova ce. |
Citiraj:
Naravno, tehnologija nezaustavljivo ide napred, ali za nuklearku ima milion sigurnosnih zahtjeva, pa to ide dost sporo od neke inovacije do stvarne primjene, dok se testira prvo na manjoj, nekomercijalnoj razini. |
Zna li itko kad konkretno (barem mjesec) izlazi 4. sezona The Expanse-a?
Na IMDB pise samo 2019... |
u moru bezličnih sitcoma, wannabe komedija isplivalo je nešto što sam ovlaš gledao na telci prije brooklyn nine-nine, upravo si pribavio 3 sezone i baš ono guštam, taman humor kakav mi treba :D
no sad sam ulovio prije brooklyna da ide the goldbergs za koje nikad nisam čuo, ma dobili su me na prvu... čim vidim neurotičnog jeff garlina odmah mi je toplije oko srca (pratitelji curb-a će znat o čemu pričam :D) uglavnom bacite oko na obje ako već niste ;) |
Jel itko gleda Good Omens? Vrijedi li šta?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Thx na info... |
Catch-22 - mini serija od 6 epizoda na temu 2 WW. Obvezno pogledati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa otkazana je tj. nije produljena za 2. sezonu ali ce sve epizode 1. sezone bit vani. Ima ih 9 sveukupno.
|
ahaaaa. ja sam shvatio da su napravili samo jednu epku :Dfacepalm lol
|
Takodjer pogledao prvu epizodu "City on a hill", gledat cemo dalje.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne znam jel netko spomenuo vec, druga sezona Dark je vani.
Inace, na petoj sezoni P&R sam, ali mi je the Office puno draza. |
Čekaju se HR titlovi.. :)
|
Kome se sviđaju dokumentarci, može pogledati BBC-u seriju The Planets. Svaka epizoda govori o jednom planetu našeg sustava, od nastanka pa do danas. CGI je prekrasan.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |