![]() |
Citiraj:
|
Pokušavam takve stvari ne zapamtiti.
Hitman mi je onak ostao u pamćenju jer je bio izrazito loš. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
svi smo mi evropska unija... čuj mene juga... evropska unija :D
|
:D kakva politika, neviđeno :D
|
Salmica i s 48 izgleda odlično :) |
NAPOKON je netko skužio da nam je dosta Stallonea i sličnih izlizanih tipova koji kroz cijeli film sređuju kompletne vojske.
Daj žensku verziju toga i hit je zagarantiran. |
Pogotovo ako je zenska verzija Salmica 😊
|
What We Do In Shadows
Mockumentary o vampirima (!) Komedija do jaja, glumi Jemaine Clement iz Flight of the Conchords |
druže pa imali smo kompletnu raspravu oko toga koju stranu prije skupa sa najvećim hitovima konkorda :D
|
Citiraj:
|
kaj ona ima dobrih filmova? eventualno dobrih uloga, odnosno izdanja :D
|
Citiraj:
Ali da, generalno ima bolja izdanja nego filmove |
Ko da je kvaliteta filmova sad tak bitna 😛
|
Citiraj:
|
:D
Feminazi |
Citiraj:
Ona scena dok joj Tarantino pije s noge :D |
Taken 3
Mozak na pašu, ili još bolje, izvadite ga, i pogledajte film. 4/10 |
Citiraj:
Citiraj:
|
:goood: |
Citiraj:
|
Ne gledat uopće, i imati i dalje dobro mišljenje o serijalu :)
Gledam ovaj Ted trailer i...ne. Čuje se Peter Griffin, ali i dalje ništa nije smiješno. |
Citiraj:
al eto, da nisu mogli kontaktirat našu vladu pa napravit kod nas film..malo po gorskom Kotaru, malo po obali...to bi bila reklama...:care: |
Nightcrawler meni osobno prilično bezveze, neznam točno zašto. Jake Gyllenhaal totalno antipatičan lik u filmu, čisto radi njegove uloge... Gledljivo je, ali da je za tu ocjenu na imdb, nije.
|
http://www.imdb.com/title/tt2785032/?ref_=nv_sr_1
preporuka, zabavan film, napokon malo "normalnija" komedija od kme kme klisheja |
Citiraj:
Prvi dio je vjerovatno najdebilniji film koji sam ikad vidio u svom 40-godišnjem životu. Nijedan film do sada nisam ovako počastio. Nemogu opisat tu kombinaciju. Priznao bih što god želiš da me ne mučiš nastavkom zavezanog za stolicu. :( |
Nightcrawler
Originalan film. Ne znam dal je itko još napravio film na tu temu. Uznemirujuć i kontroverzan. Odličan u okvirima njegove stvarnosti ali ti okviri nisu po mom ukusu i ne bih ga još jednom pogledao. |
Upravo odgledao Guardians of the Galaxy, iako sam odgadjao jer mi se cinilo po slikama (iz principa ne gledam trailere, jer najcesce useru cjeli film s njima) da je dosta djetinjast, moram priznati da je jedan od zabavnijih filmova koje sam gledao u zadnjih pola godine.
Nekako me cjelo vrijeme podsjecao na Firefly, samo se nadam da nastavak nece biti muznja novaca kao sto su bili Ironman, Transformers i najnoviji x-shit. 9/10 za guardians of the galaxy. |
Citiraj:
Upravo odgledao. Svakako preporuka. Ne sjećam se kad sam zadnji puta gledao napet i nepredvidiv film. |
Gledam sad ovaj Pearl Harbor na RTLu.
Koje je to melodramatično smeće, majket' mile |
To je jedan od rijetkih filomova da sam dobio proliv u kinu... Podsjetilo me na legendu o jeseni kad su tri brata trošili jednu ženu, kako god je netko poginuo ili je ona mislila da je poginuo.
Tako i ovo smeće od filma ima sličnu ženu :D A ja kreten mislio kako se radi o ratnom filmu, ekranizaciji događaja u Pearl Harboru i ratu na pacifiku. A kad ono, Titanik. Ljubavna priča zasjenjuje vrlo bitan dio povijesti svijeta... |
Ja nikad nisam pogled'o film do kraja, uvijek sam naletio na početak pa negdje o'šo ili doš'o od negdje i naletio na kraj.
Sad sam eto igrom slučaja od početka do kraja odgled'o, a da nije bilo Kate Beckinsale koja mi je zakon ( :D ) ne bi ni pogled'o film do kraja. Assfleck standardan (loš). |
Ni ja nikada nisam uspio odgledati Pearl Harbor do kraja. Film je toliko loš da čak ni Kate nije pomogla.
|
"Pearl Harbour was a simply awful film, inspiring radical actor Sean Penn to suggest the film's director, Michael Bay, should be punished "with rectal cancer"
|
Pogledao sam sad i Godzillu, cista bljuvotina od filma.
|
Duplo :p
|
Pogledano danas: Death Race 2000... ajoj. Već na prvih par scena sam počeo razmišljati jel imam negdje carmageddon u arhivi :D
|
nightcrawler - uz imitation game, edge of tommorow, interstellar i lego movie - najbolje što nudi 2014 godina.
Film je tip top, uživancija. Gyllenhaal u najboljem izdanju. |
Ja sam danas konačno uspio pogledati švedsku (originalnu) verziju filma The Girl with the Dragon Tattoo. Prilično dobar film za utrošit 2.5 h i neusporedivo je bolji od hollywoodske verzije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |