![]() |
Počeo gledati Preacher (2016-2019).
Možda kasnim, ali nekako mi promaklo dosad, evo sad došao do pola prve sezone. Mišljenja za kasnije sezone i jel ima kraj ili su odrezali kako to obično bude? |
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Dvije sezone odlične, treća tak tak, dalje nisam mogao.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja supernatural isto nikad nisam, ono pokoju epizodu na tvu, sta je serija stvarno toliko dobra i nakon 15 sezona? Dexter mi je dosadio nakon 4. jer je svaka bila kopija prošle sa malo varijacija na temu.
|
Prvih 5 sezona je vrh. KAsnije se malo razvodni ali opet što se bliži kraju (S15) meni je opet postala dobra.
Još jednom, 15 godina sam je pratio. Vjerojatno nisam potpuno objektivan jer sam fan serije. Teško je reći uopće koji je to žanr serija: nekakav fantasy horror. SuperNatural mi je u uvijek u Top10 serija koje sam ikad gledao. Primjerice uz Fringe, GoT, ajde Lost malo navučeno, STTNG i DS9 |
Citiraj:
na stranu to što je slobodnog vremena manje nego ikad, a serija koje treba pogledati puna playlista, al jebiga, ako ću biti izbirljiv, ostaje mi gledati regionalni dnevnik hrt-a kojeg ionako ne plaćam :D |
Citiraj:
|
Mislim da me malo koja serija rastuzila kad je zavrsila kao Supernatural. Kao sto je Pogi gore napisao, nije da sam ih 15 godina gledao nego se osjecam kao da sam sa njima zivio.
|
Supernatural je mogao završit negdje nakon 5. sezone ali ja iskreno obožavam takav tip serije tak da mi je drago šta su nastavili jer mi je sve s likovima, radnjom bilo super. Fakat sam uživao u svih 15 sezona serije.
|
Citiraj:
|
Obi-Wan Kenobija ne bi preporučio ni najvećem Star Wars fanu pa slobodno zaobiđite u širokom luku. Serija je uvreda za ljudsku inteligenciju.
|
Citiraj:
Na 3. sezoni sam Yellowstonea i pogledat ću je do kraja. Priča o modernim kaubojima s modernim problemima. :fiju: The Boys (3. sezona) su brutala. :D |
Obija je radio netko tko se ozbiljno posvadio s logikom.
Jedan tunel…osoba A i osoba B u njemu. Osoba C dolazi do ulaza i kreće za njima. U idućoj sceni na pola tunela, osoba B kreće nazad, osoba A nastavlja dalje. U idućoj sceni osoba B na sasvim desetoj lokaciji, a osoba C dočekuje osobu A na kraju tunela. Jel itko s pola mozga to pogledao prije nego su pustili van. Skupite ekipu za vikend i kad god naleti takva glupost, eksajte nešto alkoholno. Zasad jedino za to valja. |
jesu li the boys gotovi? mislim sezona.
yellostone ocjena: 11/10, ma 12/10. čekam saula da sezona završi i da to zbinđam - saul mi je vrh. |
Citiraj:
- osoba B je barem duplo brža od osobe C :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Već vidim da će ovo toliko usrati da će morati izmišljati još pokoji multiverse :) |
Citiraj:
|
Meni je tak svejedno, zašto bi me išta pitali. Imaju vojsku fanova koji će i govno u celofanu platiti dok god gore piše Star Wars i to je sasvim ok :)
Mišljenje kakvo god da je, moje je |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osoba C nije ušla na isti ulaz. Vidiš u zadnjoj sceni da je zapravo na izlazu jer je ubila pilota koji je trebao odvesti malu. Uhvatili ste se nekih glupih detalja... Obi je loša serija, ali ne zbog toga što je sakrio malu pod plaštem ili što niste skužili tunele. Loša je jer se bavi PTSPom Obija što je iznimno dosadno i nezanimljivo, a usput uništava kanon. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Kako nije kad je našla one črčkarije po zidu u međuprostoru gdje su A i B ušli u tunel i komentirali te iste črčkarije par scena ranije. Prikazali su kako ulazi u isti tunel i bum, evo je na kraju tunela, teleportirala se odjednom.
Do par trenutaka ranije je cijela mreža tunela bila nepoznanica svima, da bi odjednom sve svima postalo jasno. Ovo je kao Home Alone - Star Wars edition Disney je ciljanu publiku za Star Wars srušio na klince od 5-15 godina, ali jel baš mora biti tako infantilno na momente. Pratim dalje jer eto, imam doma hardcore Star Wars fana, ali je i ona već poprilično iziritirana nakon visokih očekivanja za Boba Fetta |
SW je oduvijek bio infaltilan, bajka u svemiru. Samo smo bili djeca (dobro, neki nisu :D) kad su izasli prvi filmovi pa nam je bilo super. Disney je preuzimanjem sve to samo digao na visu razinu infaltilnosti a mi smo u medjuvremeno odrasli (dobro, neki nisu :D).
|
The Offer ... o snimanju Kuma. Jako kvalitetno
|
Ozark, pogledao do kraja. Serija je u početku imala neki privid mogućeg, ma kraju se pretjeralo u svemu, postala meksička sapunica. U biti nije loše, nešto iznad prosjeka.
|
Citiraj:
Ja sam tamo morao napraviti pauzu, bilo mi je neugodno gledati ono malo dijete kako bježi svojim mini koračićima a ovi je svejedno nikako ne uspijevaju uloviti. :D Što se PTSP-a tiče, bilo je očekivano da će obi dobiti isti tretman kao Luke u novim filmovima. Jedino što valja je James Earl Jonesov glas (je da su ga malo obradili) koji opet zvuči kao da je 1980. :care: |
|
Citiraj:
Hmmm... i ja sam ovo počeo pratiti. Da, je malo sporije, i ja sam trenutno odgledao E02, ali fakt je ideja osvježavajuća i vuče da se gleda dalje. Javim dojmove kad dovršim :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
The Time Traveler's Wife, kao sto pise, drama, fantasy, romance. Jako dobro i zanimljvo obradjeno putovanje kroz vrijeme. Cijela radnja se temelji da je putovanje kroz vrijeme poremecaj, cak i bolest sa kojom se glavni lik tesko nosi a njemu bliznji jos teze. Na prvu mi se glumas nije bas svidio ali je odlicno odradio ulogu. Svakako za pogledati putovanje kroz vrijeme iz drugog, ne SF, ne akcijskog, kuta.
|
Jel vrijedi nastaviti Umbrella Academy? Prve 2 sezone su mi ok, ništa više od toga. Kakva je 3.?
|
UA S03 sam pripremio za gledanje, ali su mi S01 i 02 bile odlične! Hebiga, ja sam slab na SF koji je i TimeTravek
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Je li netko primijetio kamo je nestao Imperial Cruiser u zadnjoj epizodi Robi von Kenobija? :D
|
Cini se da se radi o iznimno kvalitetnom uratku :D
|
Citiraj:
Stvarno s brda s dola napravljeno, od mene loša ocjena i nema preporuku. |
Zadnja epizoda The Boysa u videotekama.
Svakako preporuka, Amazon je stvarno podebljao budget za ovu epizodu |
Slažem se da je Obi wan blesasta serija, no za ovo s Star destroyerom se ne slažem. Mislim ono, brodić je dugačak 1600 m, ne 1600 km. Vjerojatnost da ga vidiš negdje u orbiti je podosta mala. Isto tak možeš odletit i na drugu stranu planete...
|
jel ovo valja sta The Essex Serpent
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/MMhJrgbM/Screenshot-2.jpg https://i.postimg.cc/sG7CFKwn/Screenshot-3.jpg S obzirom na to da je planet u kadru skoro pa identične veličine, može jedino letjeti direktno prema Destroyeru ili dovoljno blizu, a da to nitko tamo ne primijećuje :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |