![]() |
Možda možeš uloviti htv1, htv2, rtl, rtl2, nova tv, doma tv. Sve ostalo je zaključano.
|
Citiraj:
:fiju: |
Citiraj:
|
ja nisam primjetija da rtl2 i doma tv idu kabelom ( digitalno ) , samo ova 4...btw , bas sam ih neki dan nazva i pita dal imaju u planu ubacit jos koji dig. kanal preko kabela....odgovor je bio "ne"
|
Citiraj:
|
Zar stvarno misliš da će ulagati u analogiju. Ako hoćeš slobodno uzmi njihov digitalni receiver i rješen problem. "Jedini" razlog zašto furaju analogiju i dalje je IMO zbog ekipe sa starim telkačima kojima je tak svejedno sve dok "ima slike".
O tome da će zbog toga gubiti ljude. Teško. Uz konkurenciju takodjer ide digitalni receiver. O IPTV-u koji je spor ko sam vrag neću pričat uopće :P |
Uzeo sam u 12. mjesecu 3DCARNet i nakon 3 dana pokušavanja spajanja USRobotics routera na modem pročitao ostatak priče, da se ne može bilo koji router spojit ... Odlučio sam uzeti B.net 3D paket i zanima me zna li netko koji su im trenutno routeri na lageru ?
|
Citiraj:
|
potrebujem premjestaj linije jer se uskoro selim...
kakva je procedura sto se toga tice? ugovor mi je istekao u 11. mjesecu, stan se nalazi u istoj zgradi, znaci linija je dostupna... ajde ako netko zna iz prve ruke informacije prije nego odem do njih? |
Odes do njih i potpises obrazac za preseljenje. Bitno je da nema dugova na staroj lokaciji (kazu ti ako ima odmah i koliko). Na prvom računu na novoj lokaciji dobijes naknadu za preseljenje 99 kn i to je to.
|
Citiraj:
|
A onak. Da lijepo nazoveš i pitaš :)
S obzirom na situaciju siguran sam da se možete dogovoriti. |
Citiraj:
a naravno da s njima ne mozes proci ispod 5-6 minuta.... moram otići kod njih samo je pitanje kad ću se nakaniti :D |
Pošalji im lijep smislen mail pa bu oni tebe najvjerojatnije nazvali ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo sam gledao net za random mišljenja ljudi i stavio sve na čekanje jer sam dobio lošu sliku o bnetu, međutim ak mi daju 30dana test tj one fore ak nisam zadovoljan uslugom brijem da bu to to onda. U 30 dana ak veza ne oscilira i tv/tel su ok onda je vjerujem obećavajuće. |
Jeli vam net sporiji ovih dana ? Jer ka imam osjecaj ko da sam na carnetu a ne da imam 8mbit/s ,kakva je situacija kod vas ?
|
niš posebno. fejs se zna povremeno vuć ko polukrepana mačka al niš preveć grdo ovdje.
|
@Mighy: Zovi s fixnog njihov 062 (100 101) i onda ti je oko 20 lipa minuta (1 kn za 5 min, nije strasno), ako zoves s mobilnog ovisi o tarifi koju imas, a ima ih svakakvih (od nekoliko desetaka lipa pa do nekoliko kn u po minuti).
Ako ti je ugovor istekao možeš se dogovoriti da "raskineš" taj koji imaš i uzmeš novi za 1 kn na novoj lokaciji, ali logično to vuče i potpisivanje novog ugovora. Frend mi je to napravio i moguće da će ti to i predložiti jer im je u interesu imati korisnike s ugovorom. |
thomson twg850-4 ruter
Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out EDIT: ne radi mi dobro zato i pitam,al sam saznao. |
Citiraj:
malo manje paranoje. ko da tražiš bilo kaj sam da možeš dramit po threadu ovom. ak ti net radi oke, boli te guzica iskreno. |
Citiraj:
|
Večeras mi DL 2mbit a UL 300kbit
Užas! |
Meni je veceras fantastican:
http://www.speedtest.net/result/1117428545.png Zadnjih cca mjesec dana sam imao stalno probleme u ovim satima al evo izgleda da se isplatilo par prijava problema. Ja inace sa bnetom imam samo pozitivna iskustva jos otkad su bili transintercom... |
http://www.speedtest.net/result/1118040594.png
Izgleda da su popravili, jer i kasno navečer je već bilo puno bolje! |
Citiraj:
|
Jeli se moze ikako doznat kad ce bnet bit dostupan u gradu Pagu?
EDIT: poslao sam im mail pa ako bude kakvog odgovora budem javio. Vidim da sad ima koji grad vise tamo na list. Valjda se sire polako :) |
mislim da to uopće neće biti dostupno ... jer oni razvlače kablove samo u kvartovima di ima puno zgrada tj korisnika ... ne isplati im se razvlačit tamo di su kuće i sl.
|
Takodjer u zadnje vrijeme u vecernjim satima internet brzina je uzas....evo sad oko 1 Mb od 16..... no neda mi ih se zvati. Bio sam 2 puta gubio zivce na pozive,mailove i ostalo tako da sad necu namjerno...nek je kak je. Jedino ak se ne popravi kroz koji tjedan onda budem...do tada chill...
|
Da li je moguće dobiti 2D paket na probni rok (kao što je moguće sa Max TV-om), pa ak mi se usluga ne sviđa da im se lijepo zahvalim?
|
Prešao na B.net,došli ljudi i postavili mi sve.
Prvi dan internet super,brzine,ping milina. Drugi,treći dan sve šteka,stranice se ne otvaraju,sporo...imam dva računala-jedan bežično a drugi žično i isto sranje na oba računala. U čemu je stvar? |
Citiraj:
Ja sam se naviko već da mi bude par dana super i onda krš nakon tog i onda odjednom nakon opet par dana dobro i tako u krug, nikad mi nije bilo od kako imam b.net internet da je bila brzina dobra konstantno,nikad. |
Ama baš sa svakim korisnikom sa područja Zagreba s kojim sam razgovarao mi je rekao da im brzina (upload i download) padne od 50% - 90%!!! u popodnevnim / večernjim satima. Ja bih volio da mi netko dokaže suprotno...
|
Planirao sam uzeti Xcarnet - internet uslugu samo , koliko se u principu čeka da se realzira zahtjev , tj da mi dodju u stan sa routerom ?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Treba zvati SZK i slati mailove jer od pisanja po forumima bas i nema koristi.
Umjesto kaj ulazu lovu u reklame, bolje im je da uloze u infrastrukturu jer se sve veci broj korisnika zali na brzinu neta u vecernjim satima.Prvo ih treba maltretirati pozivima i mail-ovima i sluzbenom zalbom a ako nema promjene, preostaje nam HAKOM! Prevelika su odstupanja od placene brzine do one koje oni isporucuju u vecernjim satima a pogotovo vikendom. Jucer imao 5mbit-a od 16.... |
Citiraj:
Citiraj:
Potpuno isto i kod mene čak mi i po danu zna se zblesirat poludim na to isto imam 16Mbps.Ja čekam taj DOCSIS3 su rekli da bi kao trebali pustit pa čekam (izlgeda da ću se načekat) jel to bi to trebalo riješilo taj problem sa brzinom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |