![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa je, igra ide ko podmazana na very high detaljima i onda nakon pola sata gledam slideshow. Optimizacija je stvarno ok, stvar je u tome što uopće nije bitno na kojim detaljima igram, problem se uvijek pojavi...
|
Alt tab ne pomaze?
|
ajde tko je za setup jedan?
|
Citiraj:
|
Ako nekog zanimaju informacije za novi patch koji je izašao jučer:
Citiraj:
Kako napraviti svoju radio stanicu: Link |
Šteta što na karti ne ostaju POI (point of interest) koje označiš. Igra ih sama makne nakon nekog kratkog vremena.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče same zakrpe, otkad sam instalirao ne smijem stisnut Q (on foot) jer automatski izbacuje iz igre, ali s druge strane fps se poboljšao primjetno (45fps u prosjeku prilikom vožnje po gradu sa high postavkama na grafičkoj sa 1,2gb vrama). |
Citiraj:
Na desktop PC-u radi kao beba. E btw, primjetio sam i ozbiljne frame dropove: |
Ne znam da li ste već vidjeli ili je već netko stavio jer nisam listao sve stranice, ovaj tip na youtubu je fino prikazao na svim postavkama kako grafika izgleda baš sve ima pa ko želi nek si pogleda, ima još videa pa kliknite na njegovo ime pa pogledajte ovo je samo jedan od njih
https://www.youtube.com/watch?v=G8WDPbvYbgg |
Odličan link! Baš me tako nešto i zanimalo, kako koja promjena izgleda i kakav ima impact na petformanse. Treba naći taj sweetspot, neka opcija može imati udarac na performase, a da vizualnom nije vrijedna toga :)
|
Ako niste vidjeli ima guide za grafičke postavke
http://www.geforce.com/whats-new/gui...formance-guide |
Citiraj:
Stvarno ima dosta stvari koje se trebaju smanjit i pogasit jer samo žderu a ne pridonose ništa ili skoro ništa (grass quality, long shadows, hi res shadows ako se koristi soft ili pcss, tessellation, occlusion, reflection msaa itd) |
@ nub - grass quality doprinosi izgledu itekako.
ALI: Ako je postavljeno na NORMAL onda je flat grass i izgleda jadno, a ostale postavke (high, very high ili ultra) nemaju ili gotovo nemaju nikakve razlike tako da preporučam da se trava stavi na HIGH.. Tko može naravno. Ionako je ta faking trava najveći problem. Na very high postavkama imam u 99% lockanih 60 fps-a ali čim se približim travi ili žbunju, padne na 50.. Nije to loše, naravno. Ali stvar je u tome što se prijelaz sa 60 fps-a na 50 itekako osjeti u datom momentu. |
Citiraj:
|
Malo sam pogledao guide i isprobao settingse i došao do ovoga, nije uvijek >30, po gradu bude situacija dok se voziš da padne na 28-29, moram se još poigrati da i to eliminiram ako je moguće, većinom je oko 40. Ali puno detalja je visoko namješteno pa i texture, ugašen limit za vram.
Pastebin Link Nebi tvrdio da je ovo idealno ili štaveć, ali radi dosta solidno, i kako je otvoren ignore limit pripazite na vram da nebi bilo crashanja u potrebnim trenucima. Stavio sam komentare za svaki setting, nepotrebno al aj. |
ljudi, kako da vas nađem na gta online (mislim na pce crew). jučer sam joinao crew preko social club weba ali neznam kako da vidim tko je online i kako da se joinam tamo?
|
Trazim jos jednog igraca za izvrsavanje heistova (za sada nas ima troje pa imamo problema sa random online likovima)...Uglavnom zelimo sve po redu izvrsavat sa istim ljudima. Igramo vecinom navecer od 19 pa nadalje... preko steama na voiceu.
Ako je itko zainteresiran nek me doda na steam: afterburner_cro ili sociall club: ivan_st :fala: |
Došao gta V opet na nuuvem!
|
Daj mi samo odgovorite je li ta verzija na nuuvemu jedna od onih za koje je xGAME rekao da su falgane jer su prejeftine??
EDIT: ne mogu ni pokušat obavit kupnju, dođe do košarice i kaže da se kupnja ne može finalizirati..koristim holu i stavio sam brazil.. |
Evo ja probao frendu naručit, ne ide nikako. Ne kužim kako znaju da idemo preko proxyja. Probali smo Venezuelu, Brazil, argentinu, urugvaj, Peru, itd...
|
Di su spremnljene slike koje slikaš s mobitelom gledo sam u my documents nisam mogai nači.
|
Citiraj:
Preporuka: Neka netko zakupi privatne Socks5 proxije na: http://www.vip72.com/ ( Nek Vas ne zavara "siromasan" izgled stranice ;) ) 10 dana servisa, 90 proxija - 70kn ( podijelite troskove ) I rokajte preko njih, mozete birati proxije po drzavama, gradovima, mjestima. |
Ja sam se sad sjetio da imam već problema sa gmg-om i čekam da mi banka vrati love od gluposti koje su tam bile :D pa bi rađe izbjegao kupnju na internetu dok mi se to ne riješi, čisto da banka ne bi dodatna pitanja postavljala i provjeravala :) ako će netko kupovat neka mi se javi ako bi mogao i meni uzeti..platim još malo dodatno za trud :)
|
Citiraj:
|
...imam osjećaš da mi igra sa ovim novim patchom igra više šteka ili je to možda zato kaj sam došao do pustinje(?)
|
Citiraj:
|
Ja sam sa zadnjim patchom dobio par frame dropova tu i tam. Dovoljno da zatrza.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I još sam primjetio jednu stvar, nekako mi nestaju vozila. npr, siđem sa motora ili iz buggya, hodam 20-30m, vratim se natrag i u nekim slučajevima više nema tog vozila. Ne događa se to uvijek ali imam osjećaj da toga prije nije bilo.. |
Skoro sam prešao igru, ostala mi samo zadnja misija.
Mogu reći da sam malo razočaran, fali mi misija i broj heistova je premalen, samo 4-5 ovih većih. Zadnji heist uz "pametni" pristup je bio dosta lagan. |
Imam problem s crashanjem igre uz poruku "failed zlib call" i to uvijek na istom mjestu (prva misija s Trevorom, kad dođem do bikera).
Probao sam s nekom Python skriptom napraviti checksum svih onih datoteka za koje piše na netu da bi trebalo i svejedno crasha. Sinoć sam izgubio živce, napravio backup save game-ova i totalno uninstalirao igru uz clean registrya s cc cleanerom. Budući da na poslu imam 100 Mbps vezu, sad sam skinuo igru na laptop. Pitanje je kako da je prebacim na komp da ne moram doma skidati sve ispočetka uz 10 Mbps vezu? Da samo kopiram jednostavno cijeli folder na ssd i onda u gta 5 launcheru da stavim da tamo instalira igru? Ili neki drugi način? |
Citiraj:
|
OK, ali znači trenutačno uopće nemam gta 5 folder na kompu. Hoću li prvo iskopirati skinuti GTA 5 s prijenosnog diska pa nakon toga pokazati launcheru da tamo instalira igru ili prvo pokrenem download preko launchera koji stvori GTA 5 folder, nakon toga izbrišem sve van i kopiram nutra skinuto?
|
RSC key?
Ako da, prvo pokrenes taj RSC installer, nek kreira što treba i umjesto da ostaviš da skida sve, zgasi ga, kopiraj te fileove u kreirani folder, pokreni ga ponovo i to je to. On će si sam posložiti što mu fali. |
OK, hvala... probat ću dok dođem s posla. Nadam se samo da će ovo riješiti taj "failed zlib call" jer sam jučer sve živce izgubio... :)
|
Stavio danas HD7770 u komp, privremeno, jer je za kolegu narucena...i vrti sad bez problema, dakle Celeron G530 :D i HD7770 od Asusa sa 1020Mhz za jezgru su igriva kombinacija...sad je fps vecinom 27-40, u ekstremnim situacijama pada na 21-23 samo na sekundu dvije pa onda bude opet 25-35 i to je kod trevorove kuce...ovo je sve fps dok se vozam sa Infernusom, dok hodam bude 40-70fps...svi detalji ukljucujuci i sjene su na "normal" ilitiga low, 1280x720 rezolucija, 15.4 beta driveri za gta...
cini mi se da cu ipak prvo kupit grafu pa onda i5 jer je potpuno igrivo sada... |
Evo još jedna kombinacija za jeftiniji GTA.
"[GMG] Grand Theft Auto V ( $44.40 / 26% off ) with voucher code : DEALSP-AWN26O-FFEXCL (greenmangaming.com)" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |