![]() |
|
Citiraj:
|
45min Leeds - Manchester United 0 : 3 :D
3 zuta kartona za Leedse. |
Šta ga zabio striko Ryan za 3-0... Prava igračina, nema šta :)
Za sve neljubitelje Intera ponovno jako dobre vijesti. U današnjem kolu Serie A, novi prvoligaš Novara tukao ih sa 3-1. |
Baš mi je drago radi Intera.Godinama samo kupuju i kupuju i kupuju i osvoje šta?"Skoro" pa ništa,jako skromni rezultati naspram igrača koji su se zadržavali u klubu...
|
|
Citiraj:
|
Vidi ga kak odmah maše repom:D
|
Pa no. :D Nadam se da više onog klauna nebum moral gledati u napadu. :D
|
Fernandu?
Pa koliko ste para dali za njega-mora igrat, kom bu te ga prodali?:p |
Nek ga posude. :D Ako će ga netko htjeti. :D
|
Liverpool?:D
|
ma ja mislim da te torres opet startat sljedecu tekmu :D
tako sam optimistican da sam ga stavio za kapetana u fantasy premiershipu :no2drug: :roller: :lol2: |
To je neka ženska liga?:D
|
Opet dobro štivo:)
|
Danas carling cup. :p
Za to se nitko ne bori osim malih klubova kojima je to prilika za pokoji trofejčić. :D Brighton - Liverpool Cardiff - Leicester Chelsea - Fulham City - Brinignam Southampton - Preston Everton - WBA Danas igraju Valencia - Barcelona. To bi moglo biti veselo. :) |
Znači, stavljamo pare na Fulham a u subotu na Swansea:D
|
Sam ti daj. Stavi te dve tekme na na jedan listić i to ti je finih 71,400 * ulog. :D :D
Baš me zanima koliko će trebati drogbi da se vrati u formu. :) |
Citiraj:
|
Već se izvrtilo n linkova na strimove. Koristi bookmarkove. :D
http://www.lshunter.tv/football-live...ing-video.html Nadam se da bu valencia dobila barcu. :p |
untisunpura, valencija siluje barcu. btw i u valenciji imaju torresa :D
|
Opet ludžak u Juventusu koji se pobrine da nakon gola zaradi crveni :)
|
Citiraj:
|
Ja gledam jednim okom Čelzi-Fulham gola ni vidjet a već je skoro kraj produžetaka:suicide:
|
Hamm, kaj se događa s tvojima? Nekako su efikasni ko i Real...
Soldado a la Torres, mogli bi zaigrati skupa :D Žao mi Juvea, Pirlo opet odigrao odličnu utakmicu. Za crnogorca nemam riječi :fuming: |
Pak se su se krumpiraši iz Čelzija zguzičarili...jedva jedvice i to na penale:suicide:
|
Česk :)
|
Gledao sam barcu 2 poluvrijeme, i ovaj golman od valencie je previše gledao kelavu, sve skidao.
|
A ja se ponadal da bu ostalo 2:1...
|
Citiraj:
Lopatom sam natrpo na Valenciju kada je povela 2:1 :D |
Bilo bi kobog da je ostalo 2:1:)
Kaj to čujem da je momčad lijepog, bogatog i fantastičnog igrača opet fejlala?:D:D:D |
Inter i Milan su stvarno atomski ušli u sezonu,ovi prvi ni trenera nemaju više :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad u subotu barca igra u gostima protiv atl.madrida. :D Ko bog da ih ovi natrpaju. :D |
koliko god falcao utrpao, za jedan vise ce barca :p
|
doma igra barca.
svejedno bi moglo bit zanimljivo - kako taj meč, tako i cijela primera ove sezone. sumnjam da će se ponovit +20 gap u bodovima ko u prošle dvije sezone. EDIT: barca je zadnjih godina loše prolazila s atleticom u vrijeme dok je torres nosio crveno-bijeli dres (i redovno zabijao u tim mečevima)...nakon njegovog odlaska, atletico je znao i sa šest komada u mreži ić doma... |
sam rekao da ce el ninjo zabiti :D
|
Fernanda se nekaj raspucala vidim...:D
|
Ne znam jel gleda itko Wigan-Tottenham, ogromno poboljšanje igre Tottenhama u odnosu na prošlu sezonu.
EDIT: 39' F. Torres crveni karton :D |
curica gol i crveni...sta mu je to trebalo
|
Zna li tko ime i prezime lika koji komentira na sportklubu sada tekmu Uniteda.
Nemogu ga podnijet više, moram mu doć do emaila da mu napišem par čestitki. Pa taj nikad nije valjda gledao prijenos neke utakmice a za komentatorsku ulogu se spremao igrajući Fifu sam sa sobom. 5% izgovorenog mu se tiče utakmice, 95% su razno razne bezpotrebne gluposti i gluposti. :hitthewal: I svaki svaki put tako. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |