![]() |
jel zna ko u kolko sati se otvara?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Repriza prošle godine ? :lol2:
Edit: Bila je obavijest da stranica ne radi, ispirke svima koji su kupili cd key, problemi s bankom i racunom, vratit cemo pare svima itd itd... |
Citiraj:
Jer se meni čini da na low detaljima imam manje FPS-a :kafa: :D EDIT: Ako je vjerovati EAUK forumu, beta tj. demo za konzole je već vani... |
moze samo neko ko je skinuo betu preko invitea vec, reci koliko tezi ista?
|
Citiraj:
|
3.90 GB
Da... u isto vrijeme. Uglavno kad pokrenes .exe automatski ti otvara oriđin i trazi za sada key za otkljucat pristup beti. Dok ne omoguće pristup svima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ti je prvi put. Nemoj to više nikada napraviti. |
A ti pitas brate pitanja koda ti je 86 godina i prvi put si za kompjuterom, skines, da ti neko na stiku, ili sacekas da mozes skinut sa stranice kad puste u promet svima... Uglavnom nije nista ilegalno jer je to beta i svi imaju pristup, samo eto ovi mogu ranije igrat jer su dobili key zbog kupovine direktno sa oriđina.
|
Jel moguće ikako promjeniti nick na Originu? Ili barem ime vojnika?
Igrao sam betu ali čini se da imam preslab komp jer je sve slow motion i zvuk preskače ... |
probaj support kontaktirati , ali neznam cemu vec pricate da igra ne valja , nisu ni detalji ukljuceni do kraja a ni ono najbitnije tesselation.igra ima puno bugova no to ce ispravit
|
Trenutno još ne. Evo razgovor sa njima.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igra je u globalu ok ali me ubija sto lagga, bez obzira kolko FPS-a imao. Nakon duzeg vremena mi pocelo i smetat. Vjerujem da bude sve bolje kad izade van ispolirana final verzija.
Jucer sam propao kroz zemlju :lol2: http://www.youtube.com/watch?v=K3zLVK3S_IU EDIT: ponekad mi se zna desiti da ne radi toggle aim. Kad sam stelao keybindove vidio sam sastrane joystick postavke, reko aj bas da vidim, i uzmem x360 i sve radi out of box xD Igra je zabavna :goood: |
kako se moze namjestiti da se orgin ne pali sa winsima?! ja sam slucajno sj kad sam instalirao.... tj kad me pitao za startup
|
U opcijama ili pokreni msconfig i makni ga iz startupa
|
Citiraj:
Hmm izgleda da nema u opcijama, najbolje preko nekog start up menagera |
Sta je s Origin-om nemogu se spojiti (wrong email,password etc.), cak sam i promjenio pass i dalje nista ffs!
|
preopterećenje sistema, najvjerojatnije. ja sam ulogiran od jutros i nema još ništa, bez brige.
EDIT: i, evo ga, napokon. skida se full brzinom. |
Jedno pitanje. Zasto mi ne prihvaca misa kad hocu mijenjati kontrole?
Ove od tastature zeli dok od misa uopce nece prihvatiti... origin: vevchaa |
Došlaaa jeeee.
|
DAAAAA :D
|
di je dosla, nemre se skinuti sa http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta
skidam onaj torent kaj je neko prije stavio, oce radit preko toga ? |
Izgleda da nece, odi u oriđin i uđi u sekciju u "free games", moramo je izgleda od tamo skinuti ipak.
|
No Response from Application Web Server
There was no response from the application web server for the page you requested. Please notify the site's webmaster and try your request again later. Počelo je :) Edit: Evo skidam i ja konačno. |
|
Moze se ipak skinuta vec igra stavit u folder gdje oriđin skida nanovo (C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 Beta), nakon toga kada program skenira folder i skuzi da je sve tamo klikne se install, i za 3 sekunde je "Ready to play" :chears:
Tako da ako imate vec betu skinutu ranije ne cekajte da opet sve skida nanovo. |
Nece i nece uci u origin, e kad se ja hvatam u kostac s ......... iz EA.
|
stavio sam da se skida nakon sto sam se svadao sa remoteom s posla :D
|
Ihaaaaa konacno, beta se skida pa navecer peglaaaaa. :Machineg:
Nick mi je V4rbum na Originu pa me addajte da udruzenim snagama pokorimo neprijatelja. :D |
meni neradi origin uopce...
bas me zanima kako ce ici sa e8500 na 4ghz valjda cu ako nista drugo moci na low igrati bez veceg laga |
Uf, evo i ja jedva uspio staviti skidati preko teamvievera sa posla... ide full speed za 1 sat ce se skinuti
origin ID: CR0_VandaL |
netko se zajebo pri brisanju postova, dakle jos jednom :
moj origin : nukeeee |
|
ne,ali probaj rucno dignut directx?
|
probam rucno instalirat i veli da je dobra instalacija, igram bc2 normalno na dx11, OMG
|
Isto to se i meni desilo. Ugasio sma pa upalio orogin pustio install na novo i prošlo je normalno. Probaj, možda prođe i tebi tako.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |