![]() |
Najsmješnije, najbolesnije, najperverznije od britanskog crnog humora! Nije za svakoga! Rik Mayall briljira u seriji! A snimili su i film. Također prebolesno. Link bi sad trebao raditi.
http://www.imdb.com/title/tt0103376/ http://www.imdb.com/title/tt0202381/ |
Citiraj:
|
the mentalist s3e11
"These aren't the droids you're looking for" ja sam se odvalio smijat kao budala, koja legenda |
|
Citiraj:
Citiraj:
Yep :) Ja se isto odvalio. Meni samo šteta kaj napsram prvih nekoliko epizoda prve sezone više nema toliko NLP i ostalih shema kak je bilo prije. Sada on "jednostavno zna", bez neke metodike koju je bilo refreshing gledat. Sad mi je bolja postala (već duže vrijeme zapravao) lie2me! |
Ima jos jedna serija slicne tematike koja se zove Psych.
Tip ima dar zapazanja detalja pa se pred murijom pravi da je vidovit pa izvodi gluposti Nije losa serija |
ma psych je zakon serija.. bas onako - refreshing, zabavna, njih dvojica su mi preludi..
|
Citiraj:
najbolje kad se upoznaju s nekim, i shawn ide predstavljat gus-a, svaki put s drugim imenom, a najbolje je Control Alt Delete xD |
Odgledao Boardwalk Empire i nisam baš impresioniran.
Previše drame, besmislenih razgovora, monotonije, a akcija i napete scene se javljaju u povojima. Također mi je preloš izbor glumaca, mlitavi Nucky Thompson i ona njegova desna ruka šepavi Jimmy mi jednostavno ne odaju dojam moćnih gangstera. Ne znam, meni to sve nije sjelo. |
Citiraj:
Zanimljive su mi sve serije sa tematikom starog Rima i Rimskog carstva. Gledao Spartacusa 1. sezonu te seriju Rome 1. i 2. sezonu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobro pa koji je problem sa Big Bang Theoryem?
Jedan tjedan ide, pa 2 neide, pa 1 opet ide, pa 3 neide, sad 1 ide i guess what... evo drugi tjedan zaredom neide... |
Citiraj:
Drugim riječima očekivao sam Sopranose, a dobio Zapadno krilo. I ne znam kako izgledaju najmoćniji ljudi svijeta, ali znam što želim gledat u seriji, jedno je stvarnost, a drugo fikcija. Ako je pravi 'Nucky' bio nizak, ćelav i debel, ne znači da ga takvog moraš prikazat i gledateljima u seriji. Steve Buscemi je po meni fail. |
To su dvije različite stvari, tvoja očekivanja i nekakva eventualna realnost.
Iskreno, serija je osvježenje koje se pojavilo u zadnje vrijeme ... a Sopranose sam već previše puta gledao tako da ... :) |
Citiraj:
Serija je u ovoliko malo epizoda koliko je izašlo super ispala, prva sezona ovoga mi je bolja recimo od prve sezone sopranosa, ali vidjet ćemo kako će dalje ići |
Ovaj mjesec krenula sedma sezona Hustle serije. Dvije epizode vani
|
zna netko kad dolaze nove epizode Peep Showa?
uvjerljivo najbolja serija za muskarce. |
Citiraj:
Al serije koje sam prije pratio su imale iste probleme sa "štucanjem" termina - Heroes, Dr. House itd. Heroesi gotovi, a Dr. House mi postao dosadan. |
Citiraj:
|
Krenio i White collar, javim kasnije dojmove o novoj epizodu isto tako "V" mi je poceo biti zanimljiv na neki nacin bar se odvijaju neke zanimljive radnje :)
|
Citiraj:
House je okej, ali previše sapuničast otkad se konačno skompao s Cuddy. Zadnja epizoda mi je bila malo dosadna. Lie to Me mi je isto malo monoton postao i naporan, kao i Vampire Diaries. Sreća da u vampirima Ian spašava stvar, majko mila kak je taj čovjek sexy. Razmišljam da počnem gledat Whitechapel, čini mi se zanimljivo, a Britanci ionako uvijek imaju odlične kriminalističke serije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlična nova epizoda TBBT-a :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Novi Spartacus - BRUTALA :D
|
Uff zaboravio sam kako je spartacus krvava serija
Cini se da ce i nove epizode biti izvrstne :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogle IT crowd. 6 epizoda od 20 minuta po sezone ;) :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Čekam novu epizodu Fringea, White Colara, Vampirskih dnevnika. |
trenutno gledam reapera, ono ok serija za pustit mozak na pasu, dobro su poceli, ali nekako previse preskacu radnju, tako da mi uopce nije cudno sta su ih ukinili, al rekoh kad sam vec poceo gledat onda cu pogledat do kraja :)
slijedece pocinjem gledat boardwalk empire i fringe danas nova kalifornikacija, bas me zanima kako ce se radnja razvijat dalje :) :chears: |
Na pola sam sezone Boardwalk Empire
Vidim nekima se svidja, a nekima ne ... tog sam stava i sam, ni tu ni tamo. Mada organski ne podnosim ljigavca Steve Buscemija ova mu je uloga nekako sjela :D Za one koji volje gangsterske price iz doba prohibicije protkane sa par svjezih silikonskih sisa svakako preporuka 6/10 |
Nedavno počeo gledati Human Target... fora serija, dobar fajt i malo old school :)
|
Pogledao prvu sezonu Sons of Anarchy i izgleda da sam se zarazio :)
|
hehe ja sam sinoc zavrsio drugu i to skoro pa u komadu sezonu.. jednostavno nisam mogao prestat gledat..
preodlicna serija, sa brzom napetom radnjom.. nikad dosadno.. human target je meni zakon.. onako laka serija sa vrlo razradjenim epizodama, dobra doza humora, oke likovi, puno zgodnih riba i dobrom pozadinskom pricom.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |