![]() |
Ja igram na tipkovnicu,i neam problema samo me zivcira kamera za auto , ne okrece se kak bi trebala.A i skuzio sam zasto kamera trese :) ne smijes gledat intro-e.cim pocnes gledat filmic gotovo je.
|
Da novi driveri i patch po svaki dodaju 5fps - milina
|
ako smijem primjetit koliko osječana ovdje ima:respekt:
|
da li treba fakin sp3?
|
Citiraj:
Review: ne zasluzuje mjesto na hardu Ocjena: 0/0 |
komentar s jednog foruma:
"igrica ima i za slabije kompe na 1 DVD-u i za jace 2 DVD-a ova slabija verzija sve u pola manje treba malo je grafika jebana al nea veze ja sam sebi uzeo full verziju " jel ovaj retardiran il je ovo istina |
mislim da je prije retardiran :)
Sve i da to radi, vjerojatno je isti ku ko da si sve stavio na low? sumnjam da moze i ispod toga ici, inace bi vjerojatno izgledao go GTA 1... mada ni ovako nije puno dalje ;) |
Moze se igrati .. barem tako pise na nekomsajtu.org
i nekiprogram za pokrenut igru radi al se kamere pocne trest (wobble) i nije skroz igrivo. edit ; zakasnio |
Šta tip kaže je glupost, igra uvjek instalira oba DVDa, ali zgodno je da u graphics opcijama imate vaš ukupni broj grafičke memorije i po tom dodjeljujete kvalitetu textura, daljinu vidljivosti itd....uglavnom meni sa GTX8800 pokazuje kaže da ima nekih 820MB za grafiku, i to vam je dovoljno za medium textures i sve efetke i vidljivost na max bez da igra šteka. A texture na high nemogu ni stavit jel mi prelazi max RAM (880/820, tak neš, nemogu reć napamet , to sam gledao postavke jučer u 2 ujutro, onak u polusnu).
|
Ja sam ju isto malo izvrtio na svojoj konfi (jedino je proc na 3,5Ghz) vrti se na:
http://www.max-save.org/viewer.php?id=4191412.JPG Neznam ali koliko kod fps-i nisko stajali igra klizi vidi se frame drop tu i tamo ali nije da trokira tj. ne trza..... Sad cu samo spustiti rezu na 1280x1024 i smanjiti malo view distance i ostale gluposti, trebala bi raditi normalno :) Nije jos ova 8800 GTX za baciti :D (konacno i neke koristi od ovih 768 mb) Viperus - kako tebi daje do 880\820mb video memorije tj resource usage??? meni na SS su dole stoji 734\734mb :stoopid: |
Citiraj:
:wtf2: |
Mogu rec da mi je drago sto se jucer nisam zaje s ovim "patchom", otiso spavat i ostavio skidat original do kraja :D
Tako da cu danas navecer javit kako to ide na gtx280. Jer jos se bar 8-10h ovo cudo skida. Al da je toliko lose optimizirano...hm... A to je jer su prebacivali sa onih trulih konzola :S |
super radi na ps3ki ;)
kad nadem zivaca i volje da zavirim kako su oni to konvertirali za piceka, javim kako radi na sli 8800gtx..do tada..lepi moj ps3, evo kost na na..k nozi..sad "mrtav"..evo keksich odi, na :) :) :) |
kupio igru i koji je ovo sad qurac
http://img122.imageshack.us/my.php?i...5701399ce1.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
btw. ne treba imat xbox kontroler :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da se meni isti problem javlja sa 8800GTX na Company of Heroes u filmicima (ne u samoj igri)... mislm da sam rijesio problem smanjivajuci malo shadows opciju :) |
ma sve sam smanjio
|
Reinstaliraj drivere za grafu... (probaj)
|
|
Probaj ako to neupali onda pricekaj da ATI nes izmisli, ima ih brdo problema sa ATI karticama serije 4....
Hebote za svaku igru novi driveri :D |
Citiraj:
|
jel vidio neko da neko ima isti problem???
mislim katastrofa...dao sam 400 kuna...mamicu im |
ja cu danas probat pa cemo vidjet makar se nicem nenadam ovo je bolesno majke mi morat ce oni patchat igru definitivno
|
Citiraj:
Kako tebi tak dobro radi...imamo istu grafu a meni je jos proc klokan,jel na visti ili xp igras?ja idem sada probati na xp:chears: |
Idem sad probat na athlonu x2 5000 oveklokan na 3.2GHz da vidim kako ide na njemu pa javim:)
|
Da, na vecini foruma sam vidio da ljudi imaju istih problem ko i ti.
Ugl svi sa ati 48xx karticama. Ja sam uzeo samo orig cd key za 50k i orig igru skidam prek frendovog nekog linka :D @BeroVK Ajde. Drzimo ti fige :D OT: Jel se to samo meni cini ili nas je ovdje 90% slavonaca :D |
KHM???? original key za 50 kn?????
|
SRETAN SAM KO MALO DIJETE J.. MI SVE:) IGRA RADI....Uušo u igru ponovo stavio postavke kako mi paše i igra radi evo skrina
http://img216.imageshack.us/my.php?image=juhuck0.jpg idem igrat dok mi oči ne poplave pozdrav |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:47. |