![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima, ali na hetero strani..horda:lol2: |
Ljudi ako vam ikad dopizdi igrati original(kao meni npr),posjetite neki privatni server...
Ja npr igram na https://www.molten-wow.com/ I prilicno je ok...3 realma svaki sa 4500(trenutnacno radi upgradea na 3.3.3a patch je smanjeno na 4000) slotova,dosta dobra ekonomija,vecina stvari radi jedino sto jos nema TOC(10,25) i ICC instanci,ubiti sve sto dolazi sa 3.3.3 patchem osim FOS-a jos nije aktino. Ako pozelite igrati i trebate guild,preporucam vam da dodjete na realm Neltharion te me pingajte pod imenom Rangestriker :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Normalno da je Wotlk,nisam vidio TBC sa 3.3.2 patchom :lol2: ubiti 20.05 bi se trebale otvoriti i ove 10 i 25m intance(ICC I TOC) |
Evo i ja poče na moltenu server je čist ok ima užas ljudi toliko da sam sinoć u 8h bio negdje 800-ti u redu za onaj prvi nethelion ili nesto tako server, a ni na darkwingu nije nist bolje.
Tako da sam zadovoljan, XP na ova dva koja sam nabrojio ide 12x a na trećem 20x i imas i vp. Stranica i server ostavljaju pro dojam bugova nema. Ja sretan Igram na onom serveru koji počinje na N :D . Nick je : WolfRain. |
Citiraj:
Evo od jucer sam na 5300gs pvp gear... |
Nickovi na Moltenu (Neltharion):
Bubbleheart - Paladin Frostflame - Mage Horda. |
Prokleti bili... sad me ponovno ulovila zelja za wowom :D
Kolko otprilike treba vremena na Neltharion da se dode do 80lvl? |
Citiraj:
drz se stari, i mene ponekad uhvati zelja, al se ne dam.. :D |
Ma horda sta ti je. :D
Blood elf mage dodaj te me. Ak zgrizeš i ak si prije prelazio wow onda ko što je reko comedian 1 dan bez beda (Red bull, i puno slobodnog vremena :D ) |
Ja igram na http://www.magic-wow.com/ jer je i 12x, bugovi se popravljaju jako brzo i ima gro GMova tako da haxtori fasuju odma. :D
|
decki ne kuzim poantu igranja na crackanim serverima, em kasne sa sadrzajem em nema toliko ekipe ko na blizardovim. Pa nije neki problem dat 100kn mjesecno za wow, a isplati se. Ja nisam ni probavao igrati na tim vasim serverima, otkad znam za sebe sa pauzama igram na 2 relama gdje su vecinom hrvati.....
|
Citiraj:
|
pa kupis sad za neke sitne pare lika pa sam nastavis igrat.... ni to nije neki problem. Ja svoj acc ne prodajem jer sam vidio kak ce cata izlgedat pa se moram malo natjerat i zavrsit godinu da mogu preko zime igrat :D
btw kak te corsair sluzi? |
Citiraj:
|
Oko 3k.
|
Plizz help
Pozdrav,
Naime dvoumim se dali da kupim WoW Battlechest koji kosta 140kn i 30dana free igranja u njemu se dobije wow i BC, ili da kupim wow acc di su 2 lika 80 dobim sve keyeve i sve ostale podatke Armori od njih: http://eu.wowarmory.com/character-sh...7gall&cn=Phyxn http://eu.wowarmory.com/character-sh...gall&cn=Uragan hvala na odgovorima. |
Citiraj:
Citiraj:
@Lux A koliko kosta taj account? Jer racunaj si da moras jos kasnije kupiti Wotlk, utrositi vrijeme da dignes na lvl 80 + itemi i jos k tome moras bon kupiti. |
Citiraj:
|
Evo poceo sam malo igrati na moltenu, nick Vevcha belf mage (Neltharion), pa ko zeli neka me doda :)
|
nikako da nadjem grupu za deadmines ili ista drugo lvl 23 sam pa bi trebo malo dungeon ak neko nadje grupu ili dobar guild nek javi.
|
izgled Orgrimmara i Stormwinda u Cataclysmi - link
|
Moji krkani me opet nagovorili....odu noci opet dovraga :S
|
hehe nisam igrao nekih 3-4 mjeseca :) haman se i ja vracam u proklete stare vremeno potrosne vode xD hehe
|
Stormwind je malo promjenjen i dodane stvari ali kod Ogria sam prepoznao samo ulazak u grad. :D Zanima me dali ce biti i drugi gradovi takvi.
|
Citiraj:
Konačno razlog da zaigram sa svojim lvl 15 hunterom. :goood: Samo da ne bude preskup add-on i ne previše zahtjevan hardverski. :( |
Odabir WoW servera
Eo ovako.Treba mi jedan wow server ali privatni.I nemojte ono sad retail je wow a ne privatni koji samo usere igru.No imam svoje razloga zasto nezelim tamo igrat -.-.Eo koji su uvjeti koji bi trebali ispunjavati:
-admini i opcenito zajednica da je aktivna,da nisu pederi koji otimaju pare za odmor i sl. -najmanje 250 igraca -wrath of the lich king -da ipak rade neke instance i spellovi -rates od 5x pa na dalje. -da server nije stariji od godinu dana. -i sto je najvaznije bez custom itema i dodataka Nadam se da ce se neki savjet za neki server naci.Hvala :). |
ne igram wow osobno, al cimer je dosta dugo igra na death knellu, pa eto ako nisi poviri tamo, znam da je bilo dosta aktivno svojevremeno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |