![]() |
|
I to bi inače bilo puno za tu grafu...
|
Citiraj:
Inače se slažem da je puno, ali ne na ovakvom tržištu |
Nema šanse da ta grafa se može kupiti za tu lovu...
Ajd nek netko proba naručiti tj rezervirati, budu sigurno javili da nemaju niti će imati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, i to pod službenim AMD facebook stranicama...vjerojatno samo par komada za reklamu |
Da da, ja sam na facebook-u i ulovio to. Tko je jamio jamio.
|
Baš baš si kupio ili si samo ulovio post?
|
Citiraj:
Ne ne, samo post vidio i proslijedio dalje. Ne treba mi grafa pa nisam uzimao, ali trebao sam izgleda :D |
Jel ima ko od vas amd rx 6800 , znaci taj njihov foundders model?
ja sam imo xfx 6800, i bikla je super hladna, al sam imo i amd rx 6700xt koja se dosta grijala. |
referentni 6800 bi trebao biti ok. 6700 se inače malo više griju, a referentni model pogotovo
|
Today one person bought 79 x 6700XT and 14 x 6900XT during the EU AMD drop (no joke, with proof)
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim skalperi su govna kakogod, ali ovo stvarno nije neka lova.. EDIT: LOL, čitam dalje, dobro očito treba sve pročitat da se dobije šira slika, cifra je pretplata od 10€ za njegove botove i kaže ekipa da ju većinom plaćaju skalperi, znači ovo je skalper koji ''dere'' skalpere sa tom sitnom cifrom.. Kažu vrlo poznat u NL i DE. :D |
ako je poznat postaj adresu njegovu ovdje :D
|
Citiraj:
Baci oko na topic pa ga kontaktiraj. :beer::D |
|
Emile šta je bilo, već prodaješ grafu?
|
Citiraj:
Malo mi je slaba za 4k.Ne malo ,nego puno. Ima vrhunski hladnjak,a opet kad pustim Resident evil Village na 4k,konstantno je opterečenje po 98%! kad ju spojim na telku od staraca,(1080p),onda je na istim postavkama opterečenje 52%. Grafika odlična za 1080 p i 1440p,koju imam na monitoru.Ali treba mi jača za telku. |
Citiraj:
Svi gpu-ovi su na 4K izmaksani, osim u starim igrama ili ako imas spor cpu.. |
Ma znao sam da nije dovoljna. Ali sad igram ionako neke pucačine na monitoru,a za 2k je dušu dala.
Zato i pasem nešto jače,da ove igre koje igram na telki budu kako se spada. |
pojavile se 6600xt za 4500, saphire nitro+ to je 500ak kuna jeftnije nego prije pad dana ijedna 6600xt
|
Još je to preskupo, ali ide u dobrom smjeru.
|
viš kako se rjesavaju u prodaji i po njuski drloga satranog sad prid pad :)
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
POWERCOLOR Radeon RX 6800 Red Devil Limited Edition, 16GB GDDR6
5899kn Da to kupim ili čekam još pad? Imam GTX 1600 6Gb trenutno |
Citiraj:
|
U usporedbi s RX5700XT 8Gb koliko je jača 6800?
Jer je 3000kn RX5700xt a meni treba za 2k rezolcije i moju konfu. Kupio sam oboje u Linksu (zadnji komad) sada ujutro. Napraviti ću neke benchmarke pa vratiti u Links koja mi bude nepotrebna. Ili prodam za istu cijenu nekom frendu ako treba, visjeti ću |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
6800 je brža par frameova od 3070ti,ali 3080 je pila za sebe.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |