![]() |
vidjet cemo u monacu da li red bull ima uopce sanse mozda malo se progurati, ako i tu merc bude dominirao, onda mozemo slobodno im dati pehar i poslat sviju na godisnji do sljedece sezone.
|
U Monacu vrijede sasvim druga "pravila", ne igra brute force, puno je važnija "upravljivost" u mm, ...
Sve je moguće. Nego jeli tko vidio kako je Alonso poljubio zid ... ? https://www.skysports.com/f1/news/12...practice-crash bitno da su naši idiot portali stavili "stravično" naslov :kafa: |
bogme je blesnuo hebacki, morao je vidjet zvijezde
|
ma šta je to, par G, sitnica :D
|
Kimia su tako izvozali u ferkanu da to nisu istine, ali je car bio i ostao uz sve to
https://www.youtube.com/watch?v=sj5T6XZk-rw |
Di Resta još uvijek sere Kimiju za svaku sitnicu jer ga je posrao dok je vozio Williams onu jednu utrku :D
|
Znaci, koji su to mutavci u mclarenu, eno se nisu uspjeli kvalificirati za utrku Indy 500.
Zavrsili u dodatnim kvalama gdje su trebali biti 33-i da bi vozili trku, i na kraju od njih bio brzi neki sljuker u privatnom malom timu. Zavrsili na 34-om mjestu. Al ce Alonso odjebat Mclaren nakon ovoga skroz. Strava |
Bas sam pratio, znaci kad imaju svi isti chassis i motore, McLaren uspije napraviti medju najsporijim bolidima… Zacu treba nogu u guzicu. Cak se i Juncos kvalificairao… presmjesno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma i bolje da se nisu kvalificirali ionako bi zavrsili vrag zna gdje.
Ako je alonso pametan, neka dogodine trazi sjedalo u nekoj od top momčadi, a ne ovim sljukerima. |
Umro je Niki Lauda.
Nerado sheram iNdexov link, ali ne vidim opciju s Autosport aplikacije. https://www.index.hr/mobile/clanak.a...ort&id=2087036 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Nažalost, nakon svega što je prošao zadnjih mjeseci, možda je i bolje tako :(
Legenda, počivao u miru. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Jebemu, jedan od razloga zasto gledam na njemackom RTL-u formule je bio bas on. Jako cesto ga dobiju pred mikrofon. Legenda, R.I.P.
|
Koja šteta.. dobar vozac, direktan i full iskren, bez dlake na jeziku.
Legendo, Počivao u miru |
Jedan od meni najdražih ljudi sporta. Veliki čovjek a ne samo veliki vozač. BTW, tko nije pogledao film Rush toplo preporučujem.
|
|
Nije o F1 ali je o McLaren-u. Moj najdraži i nekad veliki tim, sada samo sjena svoje slavne prošlosti.
MCLAREN’S INCOMPETENCE HAS BEEN BREATHTAKING |
hrpa sljukera. Imaju samo srece da pare cure s istoka, inace ce ko williams zavrsit.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Nisam ni znao da je Fernley napustio Force Indiju. Činio mi se uvijek ok dok je pričao sa Skyevcima i rezultati u FI su uvijek bili iznad budžeta.
|
|
Albon u Toro Rossu super izgleda... a sto se Merc dominacije tice, ne bi se bas okladio, Ferrari jos uvijek sandbagga :D
|
Ma prikolice pijeska vuku pa su zato spori
Ali im kuka zaglavila pa ne mogu otkopcat Budu dogodine :D |
Dominacija :D
|
Ferrarijev veto možda ide prema kraju
Bilo bi i vrijeme konačno. A ljute se kad ih se zove FIArrari. To što su nekad u manage a trois dogovarali Di Montezemolo, Bernie i Max Mosely, stvarno nebi više trebalo biti bitno. 5 naslova su dobili uzastopno, veto su ulagali na sve živo što im nije pasalo tada i sve 5. Ajmo dalje, još jedan hrabri korak da se ukine to pravo na veto i GG. |
|
E moj ferrari...
|
Nisam ocekivao da oba McLarena prodju u Q2. Kao da su pronasli malo brzine.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |