![]() |
Čipset
True eight cores MediaTek 6595, Meizu customized version A17 2.2GHz x 4 + A7 1.7GHz x 4 (8 cores can be turned on simultaneously) PowerVR G6200 GPU, four cores 600MHz 2GB dual-channel LPDDR3 memory, 933MHz Kamera
EDIT: Specifikacije 16GB verzija je ispod 300USD :D |
Tanki rubovi mmmm
|
Odlučio sam se za Dakele Small Cola XKL01. Gdje je najbolje uzeti, da li ima i u eu?
|
Bolje uzmi nešto drugo. Digli su mu cijene i ponuda je prilično slaba.
Slaba je i podrška po forumima. Mobitel je dobar ali se jednostavno nije probio u trgovine... Maknuo sam ga iz siga... |
a amoi a920w? trebam za oko 150 $ a da je bolja kamera?
|
Za par tjedana dolazi mi Xiaomi Redmi Note Enhanced , pa napišem koju recenicu.
|
ide mi na jetra kad se kinez reklamira da koristi Sony kameru, a kvaliteta fotki lošija nego na nekom prosječnom zamzungu :D
|
Citiraj:
|
coolpad 159,99$ ,minideal? da li je to trenutno najbolje za taj model? kupujem večeras.
|
Da.
|
Ljudi gdje kupovati?
Na kojim shopovima je najjeftinije... ja jedino sto znam je ebay ;) Htio bih Asusov zenfone 5, ima li ga tko? |
Potrazi na eBayu. Tamo ti je puno jeftinije
|
Citiraj:
|
Za aliexpress gledaj da trgovac ima bar oko 1000 transakcija i rejting od bar 98%.
Pogledaj u tim podacima što je ocijenjeno (mobiteli ili gluposti po par dolara) i pogledaj što je zapravo komentirano u negativnim komentarima |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ok. Thanks. Sad se dvoji između Asusa i Motorole, ne znam da mu ipak tutnem Xiaomi-a na prvo mjesto, možda ovi s mobicitya riješe rom za EU? btw. RECENZIJA OnePlus One-a s mob.hr-a :) |
Citiraj:
|
Nibiru H1
Sta mislite o tome? |
Citiraj:
|
Da, Nibiru je pod brand tvrtke K-Touch ili Amagatarai. Nešto kao Nubia ili Honor.
Ovaj Mars H1 ide i za francuze kao Archos uz nešto slabiji hardver i veću cijenu. Dobar je ali je baterija tanka :) K-Touch je jedno od jačih mobilnih imena u Kini. Mislim da je u prvih 10. Varijacije na temu... |
Citiraj:
|
Off topic pobrisan. Kartoni podijeljeni. Osjećam da namjerno se ne pridržavate pravila niti ste pročitali prvi post.
|
Citiraj:
|
dečki, kaće honor 6 u europu, moze li se nabavit negdje iz eu?
|
Citiraj:
Može ga se uzeti kao ozbiljnog kandidata? |
Kad sam već započeo priču o Baidu OS-u, da nastavim s istom kompanijom...
Baidu je otprilike nešto kao kineska varijanta Google-a. Za MIUI, fala Bogu, svi znate a čuli ste i za njegovu (Xiaomi) lanjsku akviziciju u vidu Huga Barre, bivšeg guglovog podpredsjednika za android. Sada je Baidu angažirao Andrewa, bivšeg šefa Google Brain AI projekta, kao glavnog kućnog znanstvenika. Jedan od najavljenih projekata je aplikacija za Baidu OS, pod nazivom Non-Stop Account ili slično, nešto nalik Whatsapp-u s javnim korisničkim sustavom (???). Zanimljivi su i Baidu kineski štapići za testiranje hrane koji uz pomoć infracrvenog spektroskopa otkrivaju sastav i okus hrane što je kinezima posebno zanimljivo jer imaju problema s prehrambenim odronima :D http://technode.com/wp-content/uploa...y-nimbus-1.png Izvor |
Jedna mala opaska za korisnike Mi3, iako mislim da je "problem" univerzalan i netko će reći da otkrivam toplu vodu - ne kupovati aluminijski case za njega :D Fino sam si ga naručio, jučer case stigao, lijep, elegantan, ma sve 5. A signal teška banana :D U pograničnim područjima je "emergency calls only" jedini operater bez obzira na automatsko traženje mreže :D :D
EDIT: evo Dakoče, ovakav case :) |
Imaš sliku tog kaveza? :)
|
znaci za nekih cca 200$, +/- 10, u najuzem krugu su:lenovo a806, huawei honor 3c, iocean x7s-t, asus zenfone 5 i naravno xiaomi hongmi note
najblizi sam noteu, ali nisam pametan, daj prosvijetlite me malo, pro e contra? |
Sačekaj kinesku Novu godinu :D
zato jer.... Sad kad je Meizu izbacio novi model Mx4 s MTK6595 čipsetom u najjeftinijoj izvedbi za 290 USD, Nibiru CEO, Zhang Shen je ovo ocijenio kao loš potez. Čovjek kaže da Coolpad ima u pripremi MTK6595 uređaj po cijeni od samo 160 USD!!! Kaže i da Nibiru kompletno preskače MTK6595 i ide na MTK6795 čipset. Više detalja (na kineskom, naravno :)) P.S. Lenovo A8 će uskoro na ispod 170USD Pojavio se na Jingdongu jučer |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |