![]() |
Da ne ispadnem tulav, kad bude potrebno ti možeš meni poslati mail i ja ti uplatim direktno na račun (R1 će mi trebati) i onda se samo pošalje. Tada je WEB cijena?
|
Citiraj:
|
Jos nije na webu, Čulinečka 2a
|
Citiraj:
Citiraj:
Cijena nije s weba jedino u slučaju rata i kreditnih... |
radno vrijeme poslovnice? :D
|
Citiraj:
|
darky kaj si ti na blagajni il ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nino,
refreshaj prvi post ove teme, dodaj informacije o trgovini itd. Sramote ja da piše da je editirano 2013 zadnji put ! Darky, ajde provjerite i sa bug i sa forumhr moderatorima i adminima da li možete tamo staviti obavijest, da ćete odgovarati na upite itd. Dobra reklama ne smeta, a ima dosta ljudi :) |
Malo sam počistio temu, nemojte se upuštati u spam i nepotrebna prepucavanja oko stvari koje nemaju veze s temom.
|
Prvi post apdejtan.
Evo i neki podaci za kontakt poslovnice u ZG: email: hrvoje@uzishop.hr skype: uzishop_zagreb (chat only) mob: 095 564 1824 |
Jel mogu chatati s tobom prek whatsappa isto? :D
Svaka čast na velikom koraku naprijed :) |
Ja sam lijen i ne da mi se citati po temi jel bilo spomenuto, ali postoje li kakvi planovi da se na web ubaci informacija koji artikli su dostupni u poslovnici bez narucivanja? Ili da za takve informacije na telefon gnjavimo prezaposlenog darkydarka? :D
|
Radi se na kompletnom redizajnu web-a gdje će biti implementirano i stanje zaliha poslovnice.
@ Destro Ako mi uspiješ na ovo: instalirati wacap, samo udri :D Ako neko pita zašto imam to - mali je i elegantni i nečem vacap i vibero još za spam :D EDIT: Sutra se vrata shopa otvaraju tek oko 12.00. |
Citiraj:
E ubi me ova fora s cafe aparatom "jel prima ojre" :lol2: |
Odlično, od sad tu kupujem :D
|
Samo da pohvalim uzishop, kupio kod njih 3 stavke, dosle unutar 5 dana, sve radi ok, izasli su u susret prilikom izdavanja r1 racuna, sve u svemu izuzetno pohvalno s njihove strane!
|
Naručio 5 x 4 gb od Furya, stvarno brutalna cijena, to neka greška ili?
Anyway, uplatim u ponedjeljak :lol2: |
Sve je moguce. Provjerimo i mi do ponedeljka.
|
Dok sam vidio o čem se radi, sve se razgrabilo... :(
|
Da li se u uzi shopu mogu uzimat komponente preko firme i zanima me zašto ne piše za komponente kolko imaju garanciju ili to varira svaki put od dobavljača do dobavljača.
|
Koja je bila cijena za fury?
|
https://www.uzishop.hr/ddr3-memorije...0mhz-ddr3.html
Šteta, i ja propustio. @thermaltake o tome smo raspravljali na nekim prethodnim stranicama. Uzi shop daje samo 2g jamstva na sve (europski minimum temeljem zakona) i onda je na tebi da se bakčeš s "proizvođačem" za neko dodatno (recimo Intelovi SSD koji inače imaju 5g) će ti imati 2g kod njega i nakon 2g. ćeš morati kontaktirati Intel i slati proizvod na popravak u UK ili SAD-e (nije baš jeftino). Još nikakvih naznaka da će se to mijenjati. U svim trgovinama možeš uzimati "na firmu", samo tražiš r1. |
Čisto sumnjam da si propustio, prije je to 2 GB memorije.
207 kuna su 4 GB u crnoj i plavoj boji što je isto dobra cijena. Osim ako se trgovina pod hitno rješava crvene iz nekog razloga. |
Moguće je uzimati na R1 uz popust od 3% zbog članstva na forumu?
Kako dokazati da si član foruma? :D |
Citiraj:
|
Ja sam uzimao neke komponente za svoju firmu. Prilikom narudžbe samo ostaviš komentar nini da ti ta narudžba ide na firmu i ostavis oib i ostale podatke od firme.
|
Aha, jasno. Znači javim se da sam s foruma, naručim, ostavim podatke od firme, provuku mi na R1 i to je to.
Tnx. :) |
Evo čisto da se javim,kupovina Sapphire R9 380 Nitro 4gb prošla u najboljem redu..u roku 5 dana od vidljive uplate na računu stigla grafa tako zapakirana da su je komotno mogli šutirati do mene..:D ..++ za Zlatka i UZIshop..;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |