![]() |
ma ovaj falcao kaj igra futsal je zakurac, taj se nebi snasao na velikom terenu.
|
Nebitno dal bi se snašao ili nebi,vještina je bitna :)
Si gledao kad Josipa Palića?:) |
Citiraj:
Citiraj:
U PSG-u nema konkurencije, s Ibrom bi bio vrhunski napadački par, a oni imaju dovoljno love da daju neku besramnu ponudu za njega:D |
Da ali PSG....njah. :D Mislim da mu je bolje igrati u poštenog ligi nego u franucskoj.. :D
|
Ak slučajno ima neko spreman se utalit za utakmicu Milan-Juve 25.11. nek mi se javi na PM....prevoz i karta bi bila oko 100€ te se ide na "jedan" dan....oko 3 smo u Milanu,pred zoru u pon. smo u ZG nazad :)
|
Citiraj:
U Barcu nitko tko igra devetku nema razloga odlaziti osim ako se ne misli prebaciti na krilo i cijelu sezonu samo dodavati lopte Messiju. |
Falcao je igračina i pol. Trenutno je malo takvih koji igraju. Nevjerojatno je kako taj Atletico zna ubosti igrača i prodati ga za masne pare za par sezona uz lijepi profil u golovima. :D
|
Citiraj:
Prodali su Aguera Man Cityu za ~45 milijuna € i kupili Falcaa od Porta za 40 milijuna € uz klauzulu da moraju isplatiti jos 7 milijuna € ovisno o njegovim nastupima. Sumnjam da ce ga ipak prodati za vise od 50 milijuna. Princip kupi-jeftino-prodaj-skupo najbolje ide Portu: Lisandro Lopez, Falcao, Hulk... :goood: |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...16#post2168816 Citiraj:
|
Uspio bi Falcao. :) Da je Fernanda SAD došao i on bi uspio. :) Mislim da ga je ono razdoblje do života zakopalo. :D
|
Kad Shakhtar rastura krumpiraše, danas?
|
Razbit će ih fernanda! :D Teško da će Shakhtar dobiti Chelsea. :)
|
Ja se smijem, Šahtjor favorit protiv Chelsea:lol2: Nitko, ali nitko osim Barcelone nije favorit protiv Chelsea:kafa:
|
Dobar je Shakhtar i ne bi bilo JAKO čudno da iznenadi ali opet.... :)
BATE - Valencija...to bu bila tekma. :) Bate je zadnju UBIO bayern. :D |
Citiraj:
|
Ajde ondak do klade i stavi koji kunu na Shakhtar. :p
|
ja budem. Shaktar - jedinica
|
MA TO! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Barca odrađena, Bayern odrađen...ajde još Real ostaje. :D
|
Opaaaaaa :D
|
Citiraj:
Da im daš da odigraju po principu pobjednik ko prvi do tri ili 4 dobivene, vjerojatno nikada ne bi izašli kao pobjednici protiv ekipa kao što su Barca, Bayern, Real, Atletico. Shakhtar vodi od 3. minute! |
ManU gubi 0:2 :stoopid:
|
Barca, ManU i Chelsea zasad gube.
|
Citiraj:
1:0:D |
Fejl favorita za sada...prelose..
|
ajmo United!!!
|
Citiraj:
|