![]() |
ajde baš ak će netko igrat sa konfom sličnoj mojoj nek javi kak ide (konfa je pod moj komp)
|
Igra je rađena za 8 amd jezgri na ps4 i xbox one-u ,koji su hardverski slični PCu sa amd8120 + ati 7870
Pitanje je kako radi na nekom novijem dvojezgrenom pentiumu. Sjećam se da je gta4 radio ok na 4 jezgre dok je na konfama sa 2 jezgre jako štucao :) |
Znači q6600 + 560ti + 8gb rama to neće vrtit ni za lijek. Davat 10k kuna da bi igrao GTAV mi ne pada na pamet :)
|
Brat me davi od jutra da mu piknem.
Ima r7 250 2gb ddr5, x4 740 , 4gb ddr3 1600 mhz ak je netko igrao na sličnoj konfiguraciji kakva su iskustva što se tiče performanca? . Hvalaaa edit: trt iz osobnog iskustva? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemora biti, možda su iskoristili ovo vrijeme od izlaska verzije za konzole do izlaska za pc za optimizaciju, vjerujem da će na 4 jezgre radit ok, pošto radi i na xboxu360, gdje sam i odigrao igru, jedino šta su detalji loštiji itd... Čekamo da se javi netko sa socijalnim PCem i kaže dojmove :) Mene zanima iskuljučivo kakav je multiplayer. |
Pogledajte moj prijašnji post, kada dođem s posla detaljnije ću se poigrati još s igrom pa i neki screen bubnem. Uglavnom na mom oldtimeru je igrivo, ne očekujte high detalje sa slabijim kompovima, ali igrivo je i dobro izgleda.
|
|
Ispravak buraz ima Phenom II X4 925 .
Meni, odnosno burazu je bitno da ide to fluidno. Ništa drugo. Mogu sve postavke biti na low/medium i reza 1360x720. A što se tiče komentara 8 jezgri na ps4 pitanje je koliko su jakih tih 8 jezgri :/ bar kolko sam čitao na internetu uspoređuju taj procesor s procevima u novijim mobitelima. Malo ontopic: Neznam jel ima glitch na pc verziji, ali na pjelci si mogao gro para nakupit jednim trikom. Ako je i izvedivo nepreporučam lijepše je skupljati i lagano se dizati. edit: sad vidim Slavonac znači ima nade :) |
Jel ima netko s laptopom da je prova igru? Poželjno bi bilo da je sličan ka i moj.
|
hebenica, i dalje je ona varijanta po 210kn dostupna ? Bude do kraja mjeseca? Tek onda je payday
|
@Ivan
hahahah jos uvijek se pusi samo iz zadnjih guma na kamionu od vucne sluzbe, to je bilo i na xbox360 verziji :) @ostali nasao sam video na youtubeu gdje lik vrti sa Pentiumom G860 i HD6670!!! :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=YzMHPB5YrGc Dakle igrivo je sa 2 jezgre...ovaj lik snima i ima 20-30fps, znaci bez snimanja bi moralo biti igrivo...mene to jako veseli jer sad znam da mozda budem mogao pokrenuti na ultra ultra low sa Celeronom G530 i GTS250 1Gb...9800gt je minimum tako da moralo bi raditi Izgleda da su se ovaj puta stvano potrudili oko optimizacije, svaka im cast, naucili su lekciju. :D @blozer pogledaj ovaj video i bit ce ti sve jasno :D |
Citiraj:
|
Imam key sa nuuvem stranice, a cimer sa steama...dali ce radit igra ako kopiram njegovu downloadanu igru i prebacim na svoj komp
|
opop pa ima nade i za mene onda :D
Jel kojim slučajem igrivo na 2 kompa ako snimim i kod sebe steam od brata ili moram kupiti drugi key? |
I onda kažu da se ne isplati raditi za PC. Pa servere ste srušili s navalom :)
|
Jel uredno radi igra sa ovim Nuveema keyevima?
Da ne bi bila shema kao sa ruskim Battlefieldovima, pa nema engleskog jezika, pa svaki patch je problem, itd... |
dal mi igra sama instalira RSSC ili moram od negdje skinut?
imam steam verziju.... |
Citiraj:
Nego, je li netko skuzio kako promijeniti milje u kilometre? nije valjda da se ne može... :( |
Citiraj:
Stripy moras skinuti..google iz jor frend :) |
Kakav stripy, google ništa logično ne izbacuje za Stripy.
|
imam problem na pocetku...skinem rockstar social club i ulogiram se (znaci nisam jos ni poceo skidat) i ne mice se od loading... jel imao neko slican problem
edit....ide run as administrator na gta5 ikonicu i rjesi problem |
Citiraj:
|
Citiraj:
OK, aktivirao ovaj Hola extension za Chrome. EDIT: http://www.pohrani.com/f/3L/8L/240p9NiL/image-001.jpg |
Grafickeeeee kartttticeeee, jeftino 280X karticeeeeeeee, navali dok jos imaaa! :D :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |