![]() |
Citiraj:
I kako da prepoznam rom koji to odrađuje po defaultu? Hvala! |
Ako je riječ o običnom Desire-u svi ICS romovi za njega su smeče,jer su svi neki portovi,pola stvari ne radi itd.
Bolje stavi npr ovaj ROM http://forum.xda-developers.com/show...p?t=1526831ili nešto slično,Leedroid 3 itd. A sve o A2SD i EXT4 particijama imaš na XDA i svaki custom ROM za Desire to podržava,odnosno odrađuje automatski. |
Običan desire je ko stvoren za dobar stari cm7 :)
|
Ako ne patiš na Sense,onda da :)
|
Netko tu je spominjao da ima problema sa wi-fijem na One X. Čovjek je u pravu, a HTC priznaje da je problem hardverske prirode.
http://www.androidcentral.com/htc-ac...ome-have-one-x |
Citiraj:
No, budući imam Aurora ROM gore, da li trebam formatirati EXT4 particiju na mSD kartici prije felšanja novog ROM-a, ili to samo flešanje odradi? nisam to na XDA forumu našao da to treba ili ne treba. |
Imam jedan problem sa One X. Zna mi recimo jednom u 2 dana nudit azuriranja i onda kade odem tamo i odaberem neku aplikaciju, nema gumba azuriraj/instaliraj vec otvori i deinstaliraj.
Takoder zanima me jel moguce ikako uninstalirati ove aplikacije za koje mi se nude azuriranja (tipa google+, soundhound, tunein radio itd.) |
Citiraj:
Ili instaliraš ovu aplikaciju i vidi jel ih ponudi A prvo pitanje, vjerojatno bug neki sitni. Ugasi automatsko ažuriranje ako možeš |
Citiraj:
Trebaš formatirati EXT4 particiju ručno,ne formatira je novi ROM. |
Citiraj:
Uglavnom, samo se ispravi nakon nekoliko sati kada aplikacija bude dostupna za download. |
Stiže prinova - One XXL. To je One X sa Snapdragon S4 čipsetom i 1,6GHz quad-core Kraitom
http://www.smartphonetech.de/android...lte-screenshot |
Ima li netko informacije o dolasku one s modela u Hr? Kako bi mi se mogla kretati cijena u usporedbi s većim bratom?
|
Citiraj:
A što se cijena tiče, očekujem da će biti 200-tinjak kn jeftiniji od One X, sudeći po našim lihvarskim telekom operaterima. |
Citiraj:
Instalirao sam ovaj uninstaller, ali mi nudi samo aplikacije koje sam skinuo za uninstalaciju, a ne i ove koje su dosle s mobom. EDIT: Eh i da, kak vam radi ono vrijeme na "desktopu" na one x? Meni dosta fulava... temperatura nekad zna bit 5-10C viša, a i samo vrijeme bude krivo (tipa vani kiša, a on pokazuje oblacno sa suncem...) |
kakva su iskustvat vas koji ste mjenjali ekrane na senzaciji zbog prasine? Jel se isplati slati mob na servis??
|
Ja sam slao i dobio sam novi ekran tako da po meni se isplati,nema se što ne isplatiti.
Predao sam ga u VIP u Osijeku pošto je tamo kupljen,oni poslali u ZG i za oko 15 dana je bio nazad. |
Stvari koje smetaju na na OneX
Zanimaju me utisci vlasnika Onex-a, posto se vecina sa mobom druzi duze vremena, sta vas zivcira smeta na mobitelu?
Svi znao da je mob wow, ima odličan i ogroman ekran, brdo memorije i 4Xproc, ali vjerovatno postoje neke sitnice koje vas zivicraju? Tu ne bi spominjao ove bugove sa wifi-jem, zutim flekama, i sličnim problemima koji su se pojavili, koji se rjesavaju garancijom, zanimaju me stvari na 100% ispravnim uređajima. Konkretno mene na mojoj Senzaciji zivcira zvučnik koji je za kuratz, pustim neku pjesmu i to zvuči kao da svira neki mob za 200 kn, pa me zanim ajel moze neko usporediti Senzaciju i Onex po pitanju zvuka na vanjskom zvučniku? Druga stvar je ona sugava ledica velicine 1/4 zrnca pijeska koju vidim nikad, a koliko vidim i dalje je tako mala, ako ne i manja :) Vidim potencijalni problem na OneX u vidu nedostatka menu tipke, a vi slobodno napisite svoje utiske :) Citiraj:
|
Najviše me smeta gubljenje signala i grijanje.
|
Doktore daj malo opisi taj problem gubljenja signala, a grijanje je stvar koja je prisutna na danasnjim telefonima tak da sam se ja osobno pomirio s tim, naravno ako je u nekim granicama :)
|
Stigao OTA ics update za Evo 3d, rifrešajte si :)
|
Kaj moram stisnut :D
našao sam - skida se |
Dajte detalje, kaj se mora stisnut?
Imam frenda koji ima Evo 3D ali je totalni idiot što se tiče tehnologije pa da ga uputim. |
settings>about phone>software updates....dalje većinom par puta ok i yes i pustit ga da odradi svoje :D
|
Thx
|
Ok, Evo 3D mi sad dise punim plucima :) napokon ics
|
Citiraj:
Ja apsolutno nemam nikakvih primjedbi. Uređaj radi tip top, ekran je perfektan, baterija bolja nego što sam očekivao Možda će neki gledati u nevjerici, ali čak nebi imao ništa protiv ni da je ekran malo veći, nekih 5.0" ili koji dio inča više. Navikao sam se na ovih 4,7" u roku odmah, i uopće mi nije prevelik. Grijanje će dobro poslužiti zimi :) A i dobro je da se grije samo gore, iznad kamere, sredina i donji dio su hladni, tako da kad se drži "normalno" ni ne osjeti se. :) Inače, evo malo veće vijesti :) Paul O'Brien je rootao S-On uređaje. http://www.modaco.com/topic/353986-t...ows-mac-linux/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t= Zasad samo temp root, ali krenulo je. Uskoro možemo očekivati perm root, a onda valjda napokon i S-Off. :) |
Citiraj:
|
sluzbeni.... mislim da mi baterija traje nesto dulje i sve ostale prednosti koje nosi ICS
|
Citiraj:
|
Downloading...oooo yeahh!!!
Jel ima neka posebna procedura il da samo slijedim upute kad se pokrene instalacija. Mislim, noob pitanje, al ja i jesam noob po pitanju mobitela! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |