![]() |
Citiraj:
meni je idle bio 50, prva rikavala na 74, dr na 62! Bio spojen jedan full hd monitor dr hd ready...ne znam na kojim si ti rezama, to isto dosta utjece... mislim da se razumijemo ta kartica je sto se performansi tice super! Ja sam vrtio mass effect 1 i skyrim sve na ultra max u full hd u isto vrijeme tako da :goood: (zaboravio sam zgasit jednu igru :fiju:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja i dalje ne vjerujem... pa to je poluproizvid ako takve probleme ima.. Strasnoo!!
|
Citiraj:
Uzivaj u kartici...........................................dok traje :gringo: |
Citiraj:
Igrao sam od 22h pa do 2 ujutro Battlefield(bez kritika molim :goood:), temperatura je varirala između 63 C i 67 C, nikakvih problema nisam imao.. (igram na 1680*1050 na skoro najvisim detaljima, 22'' monitor) Eto sad ne znam sto da ti kazem pametnog...(glupo bi bilo reci zao je sta meni radi, al eto nadam se da ces naci najbolje rjesenje, ako nista zamijeniti za neku drugu uz simbolicnu nadoplatu ili slicno..) :chears: |
Citiraj:
ne bi htio coprat al nek ti ekipa tu savjetuje neki prog kaj ne kuri graf i da je oderes na max load da budes ziher!mislim da te spasava niza rez i samo 1 monitor!da je najebes bar do 85 onda si ziher!!! mislim kak hoces, to je sam moj savjet... |
Moj savjet je da ne kuriš grafu nepotrebno nikakvim occt-om, furmarkom i sl.
Ako ti radi u igrama i to po 4h onda je to to. |
jel ovaj problem imaju samo Zotac kartice ili i možda neke druge? Ja koristim Palitovu Titanijumku, onu "socijalnu" (dakle, ne Sonic nego najobičniju). moja zna pičiti i na 80°C dok igram STALKER-a ili Betlfild3 (obje na DX11) sa zadnjim beta driverima. OK, malo sam ja to i potero 900/1800/2200 sa 1,012V.
za sada radi sve OK. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
pa zemi molex - 6pin i bok, tak i onak ćeš dobiti dva komada :)
|
Ahaa.. Quidzz, znači moja je novija od tvoje, isti su modeli, ali moja radi na 0.978.. Vjerovatno je noviji bios gore..
Edit: da Magarac, moguce je i to. S druge strane, moja je puno toplija od Quidzzove, u BF i do 75C. |
Nema veze VID sa starosti biosa. Kartice imaju razlicite def. voltaze jer nisu svi GPU isti i nekima treba vise drugima manje..
|
Hehe Deane vazno da ona vozi BF3 na ultra a za napon me nije ni briga :D
|
evo kraj moje price...danas stigo xfx hd 6950 2gb dual fan! :D mnogo tisa i mnogo hladnija kartica, jako zadovoljan sve sljaka odlicno! Sad malo nadoknadit izgubljeno vrijeme čirs! :chears:
|
Moja Gigabyte GTX 560 Ti (tvornicki OC na 900 Mhz), kupljena u devetom mjesecu prosle godine, radi bez problema, temp ode do max 80 stupnjeva nakon par sati koristenja (igranja), ali nije bilo rusenja i slicnih anja, kakve je ima lega @hakija sa svojom zotac-icom, tako da mislim da je problem u zotac-u kao proizvođacu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pretpostavljam zadnji koji je izasa ali bolje pitat nego skitat. To te pitam jer sam piknija jos jednu 560 ti i vidim da mi nemaju isti bios, jos ih nisam postenio istestira (zagrija), pa sam mislio prije bilo kakvog testiranja - igranaj stavit zadnji bios na obe da ne bude problema, samo dizanje i rad sistema (win7) nije stvaralo nikakve probleme. Jedino sta mi se cini je to da cu morat ostavit jednu grafu u kompu kad flesham bios jer program za flesh ne vidi dobro grafe kad su u SLI modu (kod modela GTX 460 moglo se fleshat i kad su bile u SLI-u) Ima li koja posebna napomena kod fleshanja biosa kod GTX 560 Ti modela ili je isto kao i za starije (konkretno GTX 460) upali program kazes mu di je bios pritisnes ok i molis boga da ne nestane struje (i pitas se zasto nisi kupija UPS :D ili ga barem posudija ) |
Citiraj:
Hvala |
Citiraj:
ovaj sam ja stavio |
Citiraj:
|
@Mihael ovo su ti svi biosi za Zotacicu
|
ja imam msi 560 ti twin frozr iii i zna doseći 66 stupnjevak u recimo gta 4 igri ali radi bez problema. nikakve smetnje ili sl. :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako ju ostavis dovoljno dugo u idleu smanji ona voltazu.. :) iako, ne treba se s tim uopce zamarat.. Meni su obadvije na 0,987 ali u BF ionako odu na 70C
Najbitnije je da rade bez greske.. |
Citiraj:
Molim te reci koju grafu ti driveri drze kao master, a koju ko slave? Meni driveri donju stavljaju ko master, a gornju ko slave, mada je preko gornje spojen monitor, jel to ok?? Nekako mi se cinilo da sam prije imao master karticu gornju tj onu koja je spojena na monitor. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |