![]() |
Da li Corsair 450VXEU može normalno hraniti Hawk Talon Attack uz ostale komponente kao što ih ja imam?
Hvala. |
Može, bez problema.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
što nije +200mV?? |
Ide do -100 do +100
|
|
Na Guru3d imate PC Buyers Guide Winter 2010 gdje je GTX 460 jedna od poželjnih kartica upravo zbog onog što i stalno tvrdim ovdje, performanse i dobar odnos temperature/potrošnje/buke za prihvatljivu cijenu...
|
Jucer sam se malo poigrao sa svojom 460GTX "Talon Attack" i max sta sam uspio dobiti sa unlockan-im biosom je 970/1940/1100 Mhz. :zdero:
http://www.pohrani.com/f/N/IF/3gfqaWmz/benchmark.jpg Grafa je stvarno zvijer za oc, sa 1,087 naponom ide bez problema na 920/1840/1100 Mhz. ;) |
Citiraj:
Iako vjerujem da grafa ide i više :) |
Citiraj:
Sto se tice gadgeta njih je napravio isti covjek koji je radio i fermi bios editor. link |
poz! evo da se i ja uključim,imao sam do sada većinom ati kartice a sada mi se nekako najbolji izbor čini gtx 460/768mb ,jer igram na tv-u 1366*768 rezi.Imao sam do sada vapor x kartice i imam samo jedno pitanje,koja je najtiša gtx460 ,koju mogu kod nas kupiti,recimo da je ne čujem u idlu ,a i po mogućnosti niti u loudu,overclock me ne zanima,već isključivo tišina,pa ako netko može dati neku sigurnu preporuku ,a ne neku relativno tihu,recimo neka referenca bude vapor x hladnjak(imao sam do sada 5770 vapor x i nisam je nikada niti čuo)Pročitao sam tone reviewa,ali na nekima piše super tiha ,na drugome glasna ,pa njima baš i ne vjerujem!Ili da ipak idem ponovno na 6850!Zahvaljujem unaprijed!
|
Gigabytica bi trebala biti najtiša. Barem po reviewima. http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...bAOyEUfsaF9ajI
|
Gigabyte verzije s hladnjakom s dva ventilatora su najtiše. Nakon njih slijedi MSI Cyclone.
|
Imam Gigabayte gtx 460 768 mb i mogu svjedočiti da je to stvarno tiha kartica, kvragu prije čujem cooler od proca nego nju i nisam je jos uspio natjerati preko 48 stupnjeva.
|
Citiraj:
Ako znas koju trgovinu koja omogucava karticno placanje i onda slanje kartice na adresu slobodno mi javi.. Za sad je Hawk rezervirana u Instar-u i ne zelim ljude zeznut vec doc po nju, ali cuj, ovisi o vremenskim prilikama, ne o meni.. Drugi weekend bi trebao u Zg ako nebude snijega.. Thx |
Citiraj:
|
Evo piše za MagazinRS web shop moguće plačanje karticama pogledaj "uvijete plačanja":)
I Diskont24 ima isto takve mogučnosti plačanja njihove usluge sam koristio glede Diners kartice i nikada nikakvih problema. |
Citiraj:
thx, nešto ćemo skemijat |
Citiraj:
Ako imaš para uvijek je bolje uzeti ovu sa 1 gb memorije jer kasnije mozda nabavis veci monitor, ali ako nemas ova sa 768 mb memorije ce ti isto super raditi i nece se pregrijavati i imat ces odlične performanse, samo se pobrini da imas veće kućište jer kartica je dosta duža od tvoje 4670 (mislim da je u dužini 22 cm :care:) Meni je čak duža i od matične :D |
@Dis Astranagant, emilblomsky
Referentna GTX460 je dugačka 21cm što nebi trebalo predstavljati problem za nikakvo midi kučište, pogotovo ne Antec koji je naveden pod Moj komp. |
Citiraj:
|
Citiraj:
HD5970. To je duga grafa,ove ostale su sitnis :). |
Citiraj:
Meni je i ova duga pogotovo ako uzmes u obzir da sam do sada imao x1650 pro, ustvari naspram gtx-ice ova stara se čini kao da je došla iz vremena kada je i486 vladao svijetom :lol2:. Citiraj:
Strah me i pomisliti kakav bih bunker trebao imati da nju sigurno i bezbrižno ukopčam :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da odgovorim na onu procjenu da bi možda trebao potegnuti do 256 bitne,i sam si tako rezoniram,jer ,ne namjeravam skoro uzimati monitor jer sam se zbilja navikao na tv,eventualno da imam full hd,bilo bi idealno,ali ako je netko zapazio ne postoje 26",tv s full hd rezom,što je šteta!A baš sada da imam 32" ,čini mi se previše!200kn razlike,a opet razlike nisu zanemarive kako vidim na reviewima! |
Ako imaš ikako mogućnosti, pa čak i da pričekaš tjedan-dva, radije uzmi GTX 460/1 Gb nego da štediš pa da za mjesec dana prodaješ grafičku koja bi ti možda bila preslaba. Onda te sigurno neće razlika ispasti 200 kn nego malo više.
Ova MSI Hawk Talon je stvarno čudo od kartice, preporodio sam se koliko je tiša u odnosu na GTX 275... |
Citiraj:
|
Gigabyte je tisa, pogotovo na visokim rpm ali to ne znaci da je TwinFrozr2 bucan. Na auto reg, je necajuan a na 100% je jos uvijek tisi od velike vecine hladnjaka.
|
1 privitaka
Ja imam MSI Afterburner instaliran i u njemu podešenu regulaciju ventilatora. Nisam čuo Gigabyteovu karticu u radu a ova moja MSI je stvarno tiha. Čak ni uz najveće opterećenje mi temperatura ne prelazi 63°C a brzina ventilatora ne dođe ni do 50%.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |