![]() |
pfffffff 1:0
|
Citiraj:
Ovaj Irski golman je za degeneka... :D |
Kakva golčina Torresa! :care:
|
Bit će ovo X Španjolska -Irska. NE podcjenjujte Irce!
|
Citiraj:
Znači bit će nabijanja irske. Gledao sam malo tekmu ali ono šta sam vidio,iskreno jako slabo,Hrvatska uopće nije bila na lopti,bezveze stajali i bezveze se kretali,rekao je to mislim i Vlaović.Jako loša igra unatoč bodu i mislim da sad jako teško prolazimo. |
Objektivno, nakon svega trebamo biti zadovoljni sa bodom.
Nesreća za nas šta Italija ima takvog majstora Pirla, ne samo zbog pogotka, nego i brojnih lopti koje je dao i smirio igru kad je trebalo. Naš super Mario opet zabio. Bravo! :goood: Gledam malo Irsku, no bez obzira na rezultat, mislim da će Španjolska ići na pobjedu protiv nas od prve minute. Jedino ćemo se mi drugačije postavit. |
TORRES X2 !!!
:) |
Izgubili smo se skroz, dobro je i prošlo. Za Španjolce neki autobus složit i na kontre ala Chelsky, ionako nam je Mandža super raspoložen :). Možda se i pomolit da Irci izvuku neki X sa Talijanima...
|
Najjednostavnije odigrat 2-2 sa Španjolcima, svi dignut lovu na kladi i oboje u četvrtfinale... :goood:
Điđi već u panici, zna već on kak to ide...:D:D http://www.index.hr/euro-2012/clanak...da/620635.aspx |
Pa i biti ce 2-2 pazite sta vam kazem :))
|
Dogovoreno poslat talijane doma :D
Protiv ove igre iz drugog poluvremena nema ništa protiv, dobra igra. A obrana nam je kakva je, bolje sad nemamo, nažalost :( A koliko vidim ni španjolci, puyola im nema, ramos je rupa, u dvije tekme je imao kritične zajebe, možda sa nama pošteno zajebe svoje :D Tekmu smo gledali amdija, super, sisa i ja, i sad amdija krene ma jebote evo počela je dosada, i ja šutim... :D Nakon toga sisa i super se uzjebali od akcija španjolaca, i kažu kako je to dobar nogomet i kako se ovi igraju sa ircima (inače obojica su "vrijerni" pratitelji tekmi :D ) i pitam ja njih: jel vam dosadan nogomet (tika taka jel) od španjolske? Sisa me pogleda i kaže: jesi ti lud PA VIDI ŠTA IM RADE :D |
ugodno me iznenadila Hrvatska danas,...nerazumijem čemu toliki strah od Italije,kao da će ih ubit :S
|
Ma treba šugave španjolce poslat doma. Mi i Juventus(:p) prolazimo.
|
Citiraj:
Shifo, a sta reci? Nije toliko lose, ali vidi se nesigurnost u igri. Fali mu odlucnosti i autoriteta, katkad mi djeluje melankolican. Mozda bi Vida bio bolji, ali na Bilicu je da procjeni jer ih ipak on najbolje zna. Sto se same utakmice tice sveukupno gledajuci da smo pobijedili ne bi bilo ne zasluzeno. Prvo poluvrijeme smo se slabo kretali i stajali predaleko od igraca. Ne dopustivo je da Baloteli onako neometan prima lopte i olako dolazi u sanse pored nasih stopera. Bojim se i pomisliti sto ce nam Spanjolci raditi uz taakav pristup. Gol smo dobili bez veze, naokn nepostojeceg prekrsaja Rakitica, al ajd grijesilo se i u nasu korist. Drugi dio puno bolje, puno vise trke i agresivnosti. Ne znam zasto uvijek ne igramo tako. Kao da smo preplaseni, ukoceni i opcenito impresionirani Eurom. Talijani, osim onog suta Balotelija, do naseg gola nisu nista napravili! Mi smo imali valjda 10 kontri i polu-kontri di je trebalo bolje reagirati, a ne predati loptu prvom Talijanu. Nadam se da TRap nece pustiti sunarodnjacima, jer mislim da Irci mogu ovakvoj Italiji otkinuti bod. Na kraju krajeva nisu ni ti Spanjolci nepobjedivi. Samo hrabro! |
Citiraj:
Istina, imao je Strinić i nekoliko dobrih centaršuteva, ali je pitanje dal' su ti centaršuti dovoljno dobri za izvažu propuste u obrani |
Nasi se uplasili balotelija, cim je on izasao drugacije smo igrali.. ali nema veze izownat cemo mi i spanjolce :D
|
Citiraj:
Izgubit ćemo sigurno,irska nema šanse protiv italije |
Dobro je kak je moglo biti iako je šteta kaj nismo utrpali još jedan gol za pobjedu, a mogli smo. :)
Vidim da se Fernandi otvorila pipa. :D To je loše po nas. :( |
U 1. poluvremenu smo imali više sreće nego pameti i Talijani su nas mogli komotno nakrcati. U 2. poluvremenu, neka druga HR, ali i dalje dosta kilavo i nedorečeno. S takvom igrom garant pušimo od Španjolaca.
Čudi me što ne ubacuje ranije Dudua jer se pokazalo da dobro funkcionira i daje dodatnu živost napadu. |
ma pobjeda nad španjolcima i idemo dalje
|
Ma Crazy Joe veže Curicu u čvor u obrani i još gura jedan glavom i uz Mandžin jedan, ostaje 2-2. Easy as pie :D
|
režije za idućih par mjeseci na pobjedu ili X Hrvatske!!!
|
Nema šanse da odigramo X ili čak pobijedimo Španjolce.
Jedino se možemo nadat da će Irci sa Talijanima remizirati ili ih nakantati, što je također malo vjerojatno. |
Zašto bi uvijek morali ovisit o drugima?
Kako ćemo bit europski prvaci ako prije tekme govorimo da ne možemo španjolce pobjedit? Možemo ih dobit, ionako im je slaba obrana. |
Citiraj:
Kao sto sam rekao ne slazem se, ali u redu ti si vidio jedno ja drugo i ok. Bilo je i gorih od Strinica, pa nitko da bekne. Di je Modric jucer bio? Jelavic drugo poluvrijeme? Eduardo je trebao ranije uc imho, odmah nakon sto smo gol zabili. Brzi je od Jelavica i puno korisniji u tranziciji... @borny Naravno da ima sanse. Da pobjedjuje uvijek papirnati favorit ne bi npr. Barca ispala u LP ili podojila prvenstvo...I dajte malo splasnite s tim "nemamo sanse u qurcu smo ovo ono", pa nismo Srbi...Ako ispadnemo - ispadnemo, sta sad, nije sramota ispast iz skupne di su Italija i Spanjolska. |
@buljo...slaba obrana? Od kada?
|
Nikad nevalja,takav smo narod i to je to :D
Izvukli smo se jučer,dajte nam Španiju :D |
dajte ljudi , kao da raspravljamo o zadnjoj žnj momčadi , evo, meni prvom ide na onu stvar kad se naša "repka" diže u nebesa a ono što prikazuje na terenu je za -1. Ali na ovom euru se dečki stvarno trude i igraju u rangu sa tzv. "reprezentacijama vrha" i sve je moguće i otvoreno. Ja tvrdim da je pobjeda na španjolskom vrlo izgledna stvar a remi 100% siguran!
|
99,9% stvari koje si ti tvrdio i bio siguran u iste ispale su totalno suprotno. :)
Realno je za očekivati da će nas Španjolci dobiti i to je činjenica. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |