![]() |
Citiraj:
zbog takve stoke posteni najebu. ne kuzim, trebali su dobiti grafu iste snage sa punom garancijom i gotovo. |
Citiraj:
Pa ja sam od Gigabytea direktno dobio 5 puta bolji i noviji proizvod od reklamiranog, ali isto 22 mjeseca nakon kupnje, već debelo u EOL stanju. jebiga, isto tako su takvi konji i Logitech umalo uništili. nemoš tu ništa. HGSpot je imao krivu politiku. ljudi su imali diskove Seagate sa 60 mjeseci jamstva, pa su riknule diskove od 320GB mjenjali za grafičke i matične ploče, jer su imali račune kad je taj HDD koštao 1200kn. kako to objasniti? naravno da su propali. |
Ali opet,sve je to kap u moru i kako mi stara kaze,svi proizvodaci/prodavaci,kaj god,racunaju da ce neispravne robe biti oko 10% i s time se ide u poslovanje i sve normalno.
|
Citiraj:
Prodavač "misli" da će na svakom artiklu ostvarit profit. |
Takvo poslovanje nije loše, već je i prema Zakonu o obveznim odnosima i po Zakonu o zaštiti potrošača.
|
Citiraj:
|
Ljudi, ovo je tema o HGspotu! Sve o čemu govorite u zadnjih nekoliko postova je odavno prožvakano u temi o Garancijama. Move on.
|
Taman zatišje o novostima vezanih uz Hg spot, kada ono
http://www.poslovni.hr/vijesti/sasa-...ta-184364.aspx Ništa novo... |
Nabasao na news na fejsu Uskoro otvaramo
Citiraj:
|
Citiraj:
Da živim u Zagrebu ni u bunilu ne bi nogom tamo kročija, a šansa da svratim u splitsku poslovnicu postoji jedino ako im ona bude paravan za tihi obrt :D |
Nažalost, i kod nas se konkurencija svela na par firmi (Eurotrade, Ventex) i jedini koji ima kakav-takav izbor je skupi stinx. Mene čudi da ADM & co. ne otvaraju poslovnice po ostalim gradovima. Znam da to nije jeftino, ali ima ljudi koji bi kupovali kod njih radije nego u stinxu.
|
Citiraj:
Šta se tiče ADM ( i sličnih npr. "MagacinRS" ) pretpostavljam da im je zasada web shop poslovanje za ostale dijelove Hrvatske sasvim dovoljan :nono: No dosta OT |
Otvaraju se 12. kolovoza 2011. u 9:00
|
Citiraj:
|
U Rijeci se ne otvara :(
|
Ajde Zagreb, ajde Split, ali Sisak?!?!? Kojom ludom logikom, zna li itko?
|
Citiraj:
Tribali su još otvorit u Istri (Rijeka) i Slavoniji (Osijek) i amen, ali njihova logika je jača :rolleyes: |
Citiraj:
sisak kao takav ima jednu IT trgovinu, i-shop. eurotrade je boze sacuvaj. vemil je bio, zatvoren. valjda nekog prometa imaju, iako iskreno hgspot nije bas posjecen u sisku. |
Citiraj:
jbg, kakvi su - takvi su, u splitu je trenutno samo links spomena vrijedan, neka i njih, samo da ne preuzmu vemil/unus model poslovanja.... |
Zapravo, otvaraju samo one poslovnice u kojima su imali prihode Zagreb Utrine, Split i Vinkovci;
http://www.hgspot.hr/uskoro-otvaramo Kada su nas očekivali djelatnici u Rijeci o kojima se pričalo na prethodnim stranicama, nije ni čudo što pojedina trgovina nije imala prometa. Nadam se da će nas na novom otvorenju dočekati i novi djelatnici. |
Mo'š mislit. Da su ih htjeli promijeniti napravili bi to odavno jer je prigovora na njih bilo i previše.
Prvo što bi trebali napraviti je smanjiti cijene i promijeniti izgled web stranice. |
nedaj boze da opet mjenjaju web pa koja bu sada narandjasta ili pinky :D trebali su otvoriti nesto pod novim imenom ja mislim da ce ljudi otici pozatvarat svoje garancije i reci aj bok, propast ce oni opet kroz koji mjesec ako im cijene nebudu kak treba, a iskreno bolje da ni ne otvaraju u osijeku nisam jos naletion na ljubaznog prodavaca tamo
|
Ti si bar naletio na prodavača za razliku od nas iz Rijeke :D
|
Otvaraju se poslovnice u Splitu, Vinkovcima...
|
|
http://www.hgspot.hr/62892/monitor-l...signer-ips-23-
Nije loša prilika, čini mi se. Jest da firma propada, a to je uvijek frka oko garancija onda... |
Zašto frka oko gare? Pa nije ga HG uvezao. Pošalješ ga uvozniku ako HG propadne. Da ga odneseš u HG i oni bi ga poslali uvozniku na servis.
|
Citiraj:
Bottom line je treba bit da nije nis jeftinijii monitor nego u Protisu, npr., a taj ducan barem posluje, i valjda nece sutra propast. :D |
Ne samo Protis. Za 1400-1500 kuna taj monitor ćeš nać još u:
Telebit LD Soft Futura IT MagazinRS ADM Zagria M-Computers Info Spot Gor Info ... Akcija im je stvarno "ludnica". :no2drug: |
Oni ni dalje ne kuže bit akcije :D Bit akcije nije biti sa cijenom negdje "u sredini", ccc :D
Ona rasprodajna akcija prošle/pred prošle godine...e to je bila akcija :D Toner koji košta 600kn za 300kn, to hoćemo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |