![]() |
Citiraj:
Vega engine koristen od 10.50 djelomicno je renderao neke stvari preko grafe, ne sve doduse ali tu je sve pocelo |
Dostupna Opera 12 Alpha
|
netko mi je prčkao po operi i sad kad kliknem na neki link otvara mi ga u trenutnoj kartici a do sada mi je otvaralo novu karticu, kako to vratiti?
|
ctrl + f12 > advanced > tabs > reuse current tab (bar mislim da je to na ono sto mislis)
|
i to sam probavao ali neće
|
najbezbolnije ti da onda unistaliras operu, maknes user profile fajlove/foldere i novi install
Citiraj:
|
Citiraj:
A desni klik i open link in new tab? |
Citiraj:
https://addons.opera.com/en/addons/e....2/?display=en |
vam nije lakse pritisnut kotacic kojeg ionako svi misevi danas imaju ?
to direkt otvara link u novom tab-u, samo sto ne fokusira onda na njega. |
Citiraj:
:goood: |
Ulj, 12-ca alpha manje troši ram i još brže učitava.
|
Citiraj:
|
Koristim 12ku jos od prvih beta verzija i mogu rec da je dosta brza i subjektivno bolja. I dalje ce ponosno nositi titulu JBPa! :D
|
Vidiš, ja sam posumnjao da je placebo ali potvrdio si mi sumnju. Zaslužena titula JPB!
|
To kolko vidim Opera next?Napravio mi je novu ikonu srebrnu u taskbaru i na desktopu,onda valjda preko Opera Unite mogu importat sve?
edit riješeno,sviđa mi se |
Koristim Operu od kad znam za nju ali sad mi fora surfati na ie10 u developeru :D
|
meni 12 jako steka
ili je jos zbog toga sto je alpha ili nece biti uopce namjenjena za low-end grafe |
Enable-Disable Hardware Acceleration
opera:config#UserPrefs|EnableHardwareAcceleration Sa 1 na 0 i nema štekanja. |
|
Citiraj:
bome se cini brza verzija nego 11 cak i masovno zatvaranje tabova vise netraje toliko dugo |
Kratko pitanje.
Jel se 12 alpha instalira preko trenutne finalne verzije na kompu ili posebno? |
|
Citiraj:
Release date: October 19, 2011 |
vidim da nitko nije ovdje linkao najbolju blokirajuću ekstenziju ikada, pa evo:
https://addons.opera.com/en/addons/e....4/?display=en |
sasvim dobro me sluzi "block content" tako da nemam potrebe za time
|
Citiraj:
ja sam dosad koristio samo block content ali ova ekstenzija radi čuda jer je odlično napravljena tako da vizualno možeš svaku sitnicu blokirati u 2 klika. još uz to razvlači sadržaj preko toga blokiranog dijela tako da nema rupa |
instlirao sam i mogu reci da je ovo s maskiranjem dobra stvar :) na forumu na bilo koju stavku kad stisnem otvara ju unutar 1 sek, i najbolje od svega nema ucitavanja (doslovno je instant)
|
Opera me ruši u svakodnevnom normalnom radu,sa 3-4 otvorena taba,znači samo forumi i stranice bezveze.
Imam 12-icu najnoviju. |
Citiraj:
|
Verzija
12.00 alpha |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |