![]() |
Citiraj:
|
evo sve radi :)
samo je problem sta je samo 1 c*ackd server i to u njemackoj na kojeg se nemogu spojit, a da koristi v1.5... do veceri ce vise... |
Odigrao sada Banzai - preeeeedobra mapa u Bridge over river Kwai stilu.
Velika i puna prepreka. Bit će super na njoj igrati bolt only :) Sub Pen isto malo odigrao, nije mi baš nešto... no igrao sam ju 3 minute. Još Corrosion moram odigrati i oni Zombie mapu |
ja sam jos u stanju pripreme :)
|
Igrao sada malo novu Zombie mapu Shi No Yuma (ili kako već), mapa super, ali prelagana.
Solo se može doći i na stoti level ako se stoji na jednom mjestu. Nije glitch, već na tom mjestu postoje samo s prilaza, (u biti oko prevrnutih kutija) sa jedne i druge strane, i ako se dobro stoji zombiji se slijevaju samo na jednu stranu, i stalno se izbjegavaju dok se ima on Wunderwaffe DG-2 i kad se nakupi 30 zombia da te slijede samo se opali jednom i sve ih pokosiš Sa 2-3 ta punjenja (1 punjenje-1 shot) može se cijeli level zombija obrisat Taj neki kao Tesla gun DG-2 pogodi jednog i onda širi munje na druge. Ako se pametno odigra stvarno se daleko dolazi http://www.pohrani.com/t/2I/7/3T9xickO/doh.jpg (jbg, taman uhvati SS u krivom trenutku, opalio DG-2 baš kad me stigao jedan i zaklonio pola screena -.- ) |
vec 19. ovog mjeseca smo igrali shi no numu all the time... legendarna mapa... meni je bas super :)
a i one sve nove sam istog datuma isprobao :)) edit: samo mi nije jasno gdje stojis, pa tu di si uzeo ss ( ispred stepenaca ) ti zombiji mogu doc sa svih strana.. |
ne pratim bas novosti vezane uz cod5, al tu je jos neki map pack, ili je to taj, sad ne znam:
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=324561 |
WOW to je nesto novo!!!
super :DD |
Citiraj:
|
Citiraj:
aj malo opisi di stojiš i kako reloadaš i di uzimaš ammo kada dolaziš do 100 levela.. |
kad idem odabrat tezinu igre nece da ide dalje(tek je instalirano)
dođe ovdi http://i26.tinypic.com/2h3zats.jpg di je problem? |
šta samo stoji tu i ništa se ne dešava ili se smrzo komp...
imaš orginal....ako samo stoji i možeš se vratiti na main stranicu onda napravi unistall pa ponovo install.... |
samo stoji,npr. pritisnem veteran,on me opet vrati na odabir tezine...
nije original,i napravia sam reinstal,opet isto... |
a gledaj..znaš pravila foruma što se piratskog materijala tice. Ko zna šta si skinio i koje si patcheve i crackove stavio. Mislim da je u tome problem...
|
nisan nikakve patcheve stavia,nema veze onda,nemoj vise o tome
|
Citiraj:
A to mjesto gdje se stoji je onaj kut u glavnoj kući ispod natpisa Doctors Quaters (ta se vrata nesmiju otvarati) Citiraj:
Jer onda svi idu za tobom, valovi zombija su dosta manji nego na prošlim mapama i jako su glupi jer te bez pogovora prate svi do jednoga u liniji, tako da se bez problema navuče njih 20 ak da te prate samo trebaš znati rutu kojom ih trebaš odvesti da stekneš što veću prednost Kasnije budem malo bolje opisao. |
da jasno mi je gdje je ovaj ss... ono cudo sto se okrece :)
sad igrali i dosli do 16... i tak.. |
evo nasa san nekakvo rjesenje
c/p Citiraj:
Jel ima netko neku ideju kako to rjesit sa profilom? |
Ako imas "onu" verziju igre nemozes napravit profil online ;)
|
meni netreba online,samo zelin prec igru (SP)
EDIT:proba san kopirat profil iz cod4 al opet nece |
Citiraj:
|
neman sta izgubit,najlakse je s*at,pomozi ako znas
|
Citiraj:
KUPI ORIGINAL IGRU! :) Ovo nije mjesto di se isprobavaju egzibicije oko pokretanja ilegalne igre a ti nisi daleko od bana ja bi rekao... |
rjesia san,mora san se izgasit wireless(internet) i radi savrserno...koja glupost:D
|
rekao si da ces nesto vise napisat, a jos nisi :D
cekam te :) |
Nemam vremena pisati, ali evo, >>ovdje<< sam ja to naučio :)
|
fala :D:D:
uzivaj :D |
samo da se malo osvrnem na nove mapice corrison mi je okey sub pen preeedobra jer je jakoo mala i svida mi se radi toga nema previse skrivanja nego koljacina a banzai je fora meni jel mozes i snajpat a i trckarat uokolo :) po meni najbolja mapa od novog packa :)
|
Citiraj:
|
Imam dignutu win 7 RTM i imam problema sa igrom. Kad udem na mapiu i izaberem pusku onda mi se ekran samo zacrni i nece dalje?! Sto me zeza PB ili nesto je sa igrom?!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |