![]() |
To razdvajanje bi dovelo do toga da neki covjek otvori paralelno po 5-6 topica (ako prodaje vise komponenti), pa onda jos tih 5-6 poslije seliti u prodaju? Nah...
|
Ne kužim zašto je to tak teško, ali ako mogu veći i kompleksnij forumi slične tematike mislim da može i PCE, ako nema dovoljno ljudi ja se nudim:D da ću paziti na red na tržnici, samo da se uvede reda, bilo bi puno bolje, 1 mjesec posla, i onda će se svi naučit, a za pametnjakoviće koji otvore 5 istih topica - momentalno hlađenje od min. mjesec dana i dobro.
EDIT: recimo za ljude koji prodaju više komponenti, ima podforum konfiguracije ili općenito HW i tamo staviš, eto. |
Citiraj:
|
nebi niti meni bio problem pomoci na trznici... i tako skoro svakodnevno tu provedem otprilike 3-4h efektivnog vremena :D
|
Pa znam ali ima tu ljudi koji provode po cijeli dan na forumu, a mogli bi pomoći na tržnici, dajte im probu od mjesec dana neka budu moderatori, pa ako budu dobro obavljali posao, neka i ostanu moderatori. Mislim da ste sad vas dvojica modovi na Tržnici, kad bi bilo 5-6 bilo bi lakše svima, bar je takvo moje mišljenje...
EDIT: eto max me prestiže, točno ono što sam ja htio reći ( i mislio sam na njega, žileta, Dizela, Crasha009 i sl.) |
Na trznici i postoji 5 modova...
|
Neki su baš zabrijali. Ne treba ništa mjenjati.
|
@ SU - bolje 2 moda koji hoce radit nesto nego 5-6 lijenih, cupavih stvorova kakvi ste ti i Hamm :D :D
|
LOL, ja vidim samo uredovanje tebe i Hamma, sorry ko god je ta ostala trojica, al neprimjetni ste.
Pod uredovanje ne mislim ništa loše, dapače. |
Citiraj:
Trebao bi biti malo aktivniji tako da i ti budeš sretan...pustit malo fax i ispite na stranu i lupit barem 10-ak postova dnevno na tržnjaku jer inače odmah počne LOL-anje:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da sa idejama oko tržnice nikada ovdje dosadno :)
Tržnica funkcionira sasvim dovoljno nema potrebe za mjenjanjem. A i vuco se trudi i previše,i naravno da fakultet ima veći prioritet od foruma. A od dlakavaca :D:p je makar jedan tu uvijek tako da je javni poredak uvijek siguran :) Nemojte stvarat od muhe slona i tražit probleme tamo gdje ne postoje. |
Citiraj:
Ucio si na psiho teoriju brainstroming-a, sto vise to bolje, taman bilo i nezamislivo |
Trebate modernatora?
:D |
Citiraj:
:D Frik... |
Citiraj:
Koji panj bi htio moderirati tržnicu :banana:. Btw, Vuco je najbolji moder na tržnici. :) Fleks, imaš moj glas za moderaturu. :) (ali samo ako ćeš smjeti banati, jer u suprotnom nula bodova :D) |
Jedini trojac koji bi doslovce zaveo red na tržnici bi bili:
@Fleks @Rak @Buba Ko bi im smio šta reć :D |
Ja se dobrovoljno javljam za pomoc ako treba.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Normalno da su dobre, pa ne voze svi Duje bezvraga :D
|
Ja netrebam nikakvu plocu, jedino da me zaobilazi pravilo o avatarima. To bi mi bila dovoljna nagrada :D
|
|
Ljudi se bore za to da postanu moderatori ko za mjesto u saboru..mora da su i plaće podjednake :D :P
|
Citiraj:
|
ROFL spamara:D
Daj ne izmišljajte.Tema je isprazna pošto se @danc00 @pcgameanalyser @neki treći u rangu s njima,ne pada mi nitko sada napamet :D Dok se oni ne kandidiraju,predlažem lock :D BTW usput,zašto je ova tema još na životu?Nije vam ovo privatni forum pa da ima demokracije :p Citiraj:
|
Citiraj:
uglavnom trznica zasad radi svoj posao, nema potrebe za promjenom |
A možda samo poseban podforum procjene?
Tamo bi se moglo diskutirat, a na tržnicu bi se moglo samo bumpat bez onih procjena koje neprestano dižu temu. |
Naravno, cijeli podforum zbog ljenchina i gotovana koji nisu u stanju pogledati 2-3 topica nize i naci procjenu ili baciti oko na nabavu pa promisliti cijelih jedno pola minute o fer cijeni (cast opravdanim procjenama). Pa daj ti onda ako se i otvori taj podforum navikni te ljencine da ne zicaju stalno da im se topic prebaci u prodaju, pa bi pak procjene postale posjecenije od prodaje, pa bi tek onda zavladao totalni nered, prepucavanjima i svadjama nebi bilo kraja, a kad bi to jos nanjusila "banda" s newsa... ne zelim ni zamisliti (bez uvrede usenet-asima, ali hr.p.h je recimo primjer kreativnog nereda). Mozda gledam sve prenegativno, ali trznica je i cak i sad u prilicnom neredu i prepuna spamera i padobranaca, samo sto se to toliko ne vidi zbog nadljudskog angazmana moderatora :p
|
Citiraj:
Uglavnom radje bi ovo: http://www.imagesforme.com/out.php/i157501_lea.jpg :D:D |
LoL, pa to je Teo "Prodana duša" Valić! XD
Citiraj:
Make love, not war! Free Willy!!! Dajte EMO djeci žileta, svaki EMAČ zaslužuje čisti i dezinficirani žilet! XD |
Citiraj:
Citiraj:
|
da, i ja sam primijetio da je po X-ti puta spomenuo "svoj" forum
|
Citiraj:
|
Ma zabranite sve što nije direktno vezano uz kompove ( mobitele , potrošačku elektroniku , konzole i slično ) i rješen problem . A i trebalo bi sve ove koji otvore topice za procjenu i prodaju i onda prigovaraju kak malo im je procijenjeno - odmah Ban i gubi se u plavi oglasnik .
|
A jeste zaspamali (čast iznimkama) no kao po običaju praktički nema dva ista mišljenja. Jedni bi lubenice na tržnicu, drugi bi je ukinuli.
Da završimo s ovim - ima dosta prijedloga, neki su OK, neki i nisu, oni vrijdni razmatranja će se uvrstiti, kada i ako to bude moguće, u neke nove verzije foruma, ali za sad - to je to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |