PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 Flash (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9068)

vga killer 10.05.2004. 22:12

Ma Šumi uopće ne bi trebal vozit. Njemu nek daju pobjedu, a ostali nek se bore za drugo mjesto.

ßellerophon 11.05.2004. 12:52

hehe... van konkurencije... :D:D:D
samo im fali da svaki put pobjedi schumi... alate to bi ipak bila fora jedinstvena... da pobjedi u svakoj utrci u sezoni...

nakon toga bi stvarno se mogao povuc...

pa pustit da drugi malo se voze pa nakon par godina se opet
pojavit sasit ih

itd... itd...
:D

Ujoma 23.05.2004. 18:12

Niko nije komentirao današnju utrku.
Evo shumi napokon nije došo prvi, i ako bi volio da je.

Chozen 23.05.2004. 18:47

Citiraj:

Originally posted by Ujoma
Niko nije komentirao današnju utrku.
Evo shumi napokon nije došo prvi, i ako bi volio da je.

...Ferrari nešt muti...100% je nekaj s bolidom bilo...jer Shumi nebi kočil na sredini tunela...:confused: ...btw...kak je Alonso sam sebe sjebo u tunelu...a dobro je zgledalo tak dugo dok se nije zabio u zid...:D ...

Freek 23.05.2004. 19:04

možda je nešto bilo s bolidom al možda je Shumi vdio Montoyu kako juri pa ga je mislio malo zaštopat pošto ga ovaj nesmije preteć....ništa zato dobit će sve ostale do kraja.

vga killer 23.05.2004. 21:22

Ziher je bilo nekaj s bolidom jer ne bi tak kočio. Iako je on poznat da sevuče kad SC zgasi svjetla, al ne ovak.

Kak je Fizikela letil, al je bio dim gust. Čudim se da se nitko drugi nije razbio jer nisu vidjeli prst pred nosom.

Al je i Alonso je lijepo skucal. Kad je mulac i ide u tunelu po vanjskoj preticat.

Bl@de 23.05.2004. 21:37

bas steta kaj se Alonso slupal jel bi sigurno bila dvostruka pobjeda renalta pa makar i da je smrad od Sume ostao u jednom komadu.

Freek 23.05.2004. 21:41

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
bas steta kaj se Alonso slupal jel bi sigurno bila dvostruka pobjeda renalta pa makar i da je smrad od Sume ostao u jednom komadu.
da je schumi ostao nebi bilo nikakve pobjede renaulta:D :D
ma šumi bi ih sve zgazio da ga na početku nije kočio raikkonen i Sato oni su ga zeznuli.

vudu2 23.05.2004. 21:44

Baš mi je drago za Trullia i Buttona. No nisam gledao cijelu utrku, već samo početak, otišao sam natrag za Sisak malo nakon što je Fisichella nastradao, pa jel mi možete reći neke higlightove utrke??

@ ona sezona kada samo na jednoj utrci mclaren nije pobijedio
Neće se to ponoviti još dugo, bar dok se Porsche ne vrati u F1. Ili bar TAG:D

Freek 23.05.2004. 21:54

Trulli je pobijedio sa 0.4 stotinke ispred Buttona da je bilo 2-3 kruga više bilo bih lijepog okršaja.

Bl@de 23.05.2004. 22:03

Citiraj:

Originally posted by Freek
da je schumi ostao nebi bilo nikakve pobjede renaulta:D :D
ma šumi bi ih sve zgazio da ga na početku nije kočio raikkonen i Sato oni su ga zeznuli.

gle cak i da bi ih stigao (jer je morao ici u boks, a kad bi to napravio svi bi ga debelo prestigli) tesko da bi ih pretekao jel ionako se nemoze pretjecati osim ak ti ne masu sa plavom zastavicm. da su dva renaulta bila napijed sigurno ih nebi stigao i ktome bi button bio sigurno treci tak da ono :rolleyes: .

Isus 23.05.2004. 22:52

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Baš mi je drago za Trullia i Buttona. No nisam gledao cijelu utrku, već samo početak, otišao sam natrag za Sisak malo nakon što je Fisichella nastradao, pa jel mi možete reći neke higlightove utrke??

@ ona sezona kada samo na jednoj utrci mclaren nije pobijedio
Neće se to ponoviti još dugo, bar dok se Porsche ne vrati u F1. Ili bar TAG:D

To ti je bila 1988. Momčad se zvala McLaren-Honda ( Honda 3,5l V12), vozači su bili izvjesni Alain Prost i Ayrton Senna.
Senna je pobijedio u 8 utrka Prost u 7.
Jednio je Ferrari pobjedio u Monzi.To je bila ta utrka koju je McLaren izgubio.

vudu2 23.05.2004. 23:01

Citiraj:

Originally posted by Isus
To ti je bila 1988. Momčad se zvala McLaren-Honda ( Honda 3,5l V12), vozači su bili izvjesni Alain Prost i Ayrton Senna.
Senna je pobijedio u 8 utrka Prost u 7.
Jednio je Ferrari pobjedio u Monzi.To je bila ta utrka koju je McLaren izgubio.

Hmm, ja sam bio uvjeren da je su to oni napravili sa McLaren Tag Porscheom.

vga killer 24.05.2004. 00:39

Honda je to bila. Crveno bijeli McLaren još s Marlborom kao sponzorom.

Zlatna godina.

Freek 24.05.2004. 08:26

a kad su onda prešli na Peugeot motore 90-ih???????

ßellerophon 24.05.2004. 10:45

asti koji zajeb tamo u tunelu...
da mi je znat sta mu je bilo... :confused:

ßellerophon 14.06.2004. 22:30

nije me jucer bilo na kompjuteru mora san ucit za ispit
sta kazete na iskljucivanje? hehe
bice su nabrijali kocnice....
a shumi 7 put pobjedio u kanadi...

vudu2 20.06.2004. 13:49

Jeste li gledali kvalifikacije??
Barrichello brži od Schumachera, Sato u prvom dijelu staze brži od svih, a pošto je najvažnije tamo biti najbrži, možda (ja se nadam, ako se ne okrene po 100-ti put) imamo prvog pobjednika u f1 iz Japana. Žao mi je Trullia, neznam šta mu je sa bolidom, ali Odmah se vidjelo da nešto nije u redu čim po sektoru zaostaje za cca 6s. Valjda je ova nova izvedba Renaulta V10 puno lošija po pitanju pouzdanosti nego ona slabija (što se vidi na prijašnjim utrkama). I da, koliko jedan Indycar može brzo voziti na ovalu?? Pa, BMW je vozio preko 345 km/h na onome dijelu sa set-upom za zavojiti dio. Jeste li čuli da je Cosworth na prodaju? Biti će zanimljivo vidjeti na kojim motorima iduće godine će biti Minardi, Jordan i Jaguar. Kažu da je Jaguar blizu Renaultu (što meni nema nikakvog smisla, jer je ipak Ford kupio Stewart da bi imao tvorničku momčad, a sada odustaje od nje) Jordan Mercedesu, a Minardi Toyoti (napokon će dobiti dobre motore, sada sa ovom slabijom verzijom Coswortha zaista nemaju nikakve šanse).

ßellerophon 20.06.2004. 22:04

meni je najdraze za Barrichella da nebude uviik iza schumachera....
ne znam za indy car... to mi je totalno americko bezumno sranje

vudu2 20.06.2004. 22:11

Možda ti indycar izgleda kao bezumno sranje na ovalu, no voze oni i izvan njega. No i na ovalu nije tako loš. Stvar je u tome što oni nemaju toliko elektronske pomoći, te su bolidi izjednačeniji, i nisu ni blizu tehničke perfekcije formule 1 pa ima daleko više prestizanja i riskiranja. Jel si gledao šta DTM ili V8STAR? To je zakon. Da bar imamo prijenos na Htv-u ili novoj ili bar na rtl-u. I da, iduće godine se valjda Villeneuve vraća u F1. To mi je jedan od naj vozača, a ako dobi pravi bolid neznam baš da će Schumacher tako lako osvojiti osmi naslov....

Freek 20.06.2004. 23:07

Pa jel iko uopće sumnjao SHUMI je prvi, a ovo o Vilnevu pošto nema boljeg bolida od ferrarija nije važno koje če bolid dobit jer neće moć konkurirat.

vga killer 21.06.2004. 00:53

Citiraj:

Možda ti indycar izgleda kao bezumno sranje na ovalu, no voze oni i izvan njega. No i na ovalu nije tako loš. Stvar je u tome što oni nemaju toliko elektronske pomoći, te su bolidi izjednačeniji, i nisu ni blizu tehničke perfekcije formule 1 pa ima daleko više prestizanja i riskiranja. Jel si gledao šta DTM ili V8STAR? To je zakon. Da bar imamo prijenos na Htv-u ili novoj ili bar na rtl-u. I da, iduće godine se valjda Villeneuve vraća u F1. To mi je jedan od naj vozača, a ako dobi pravi bolid neznam baš da će Schumacher tako lako osvojiti osmi naslov....
DTM i ETCC su najluđe utrke. Prestizanja kolko oćeš, kršenja. To je zabavno, a ne Formula.

vudu2 21.06.2004. 01:16

Citiraj:

Originally posted by Freek
Pa jel iko uopće sumnjao SHUMI je prvi, a ovo o Vilnevu pošto nema boljeg bolida od ferrarija nije važno koje če bolid dobit jer neće moć konkurirat.
Jel se sjećaš 1997? Khm, netko drugi tu nije mogao nekome drugome konkurirati..

Freek 21.06.2004. 08:12

Citiraj:

Jel se sjećaš 1997? Khm, netko drugi tu nije mogao nekome drugome konkurirati..
Kolko ja znam pobjednik je odlučen u zadnjoj utrci.
A sad ga znaš prije nego je sezona i počela, pa ti pričaj o nekoj konkurenciji.

Freek 21.06.2004. 08:14

Citiraj:

Originally posted by vga killer
DTM i ETCC su najluđe utrke. Prestizanja kolko oćeš, kršenja. To je zabavno, a ne Formula.
Prestizanja ima al nisu baš neka atraktivna.
Najluđe utrke NASCAR i to po noći. Od 200 krugova 50-60 odvoze pod Safety car-om zbog stalnih sudara izletanja u zid:D

ßellerophon 21.06.2004. 09:39

volim gledat sudare ko svaki drugi... ali jednostavno mi te uturke nemaju nesto... najdrazi su mi F1 i rally...

200 krugova... da pogledam otupio bi...
bez obzira na bvroj sudara...

Freek 21.06.2004. 10:25

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
200 krugova... da pogledam otupio bi...
bez obzira na bvroj sudara...

negledam ni cijelu nego prebacivam programe.
Al da se to gledat pretjecanja svaki čas , pa malo guranja zabavno nema šta. Ipak idu oni 230-240 mhp treba to vozit i udaratse u isto vrijeme

vudu2 21.06.2004. 17:14

Ste vidli šta se desilo alonsu?? šmrc
Fora mi je bilo gledati utrku a da svako malo jedan dio ispadne sa bolida......Pa 9 ih je završilo utrku......čak je i mađar došao do bodova.....
Jel vi vozite šta go-karte? Ja sam vozio dok je bilo u petrinji gokarte sa hondinim 5.5 četverotaknim motorima......imaju zatvoreni 5.5 konja, a otvoreni (jedan je bio bez blokade) bar 6.5. Kako to ide.....gdje u zagrebi imaju malo brži kartinzi (nemojte mi one sa tomosima ni spominjati)? Sad je ferije pa.....:D :D mogli bi malo ovo o Schumacheru, Montoyi i Senni tamo riješiti?? Šta kažete na to?

vudu2 21.06.2004. 17:14

Ste vidli šta se desilo alonsu?? šmrc
Fora mi je bilo gledati utrku a da svako malo jedan dio ispadne sa bolida......Pa 9 ih je završilo utrku......čak je i mađar došao do bodova.....
Jel vi vozite šta go-karte? Ja sam vozio dok je bilo u petrinji gokarte sa hondinim 5.5 četverotaknim motorima......imaju zatvoreni 5.5 konja, a otvoreni (jedan je bio bez blokade) bar 6.5. Kako to ide.....gdje u zagrebi imaju malo brži kartinzi (nemojte mi one sa tomosima ni spominjati)? Sad je ferije pa.....:D :D mogli bi malo ovo o Schumacheru, Montoyi i Senni tamo riješiti?? Šta kažete na to?

vga killer 21.06.2004. 17:33

U Zagrebu jedino na Španskom ima kartinga i okej je tam. Mogli bi na jedan fajt da vas razvalim.

Freek 21.06.2004. 17:35

U Zagrebu ti carting u Španskom, al imaju blokadu. Kolko su mi rekli malo zategneš neku žicu rukom i blokada se onemogući.
MOgli bi bacit jednu utrku, samo ne daju da se guramo i opasno vozimo pa onda ništa od moje Schumaherove taktike.
kako li ga je samo Shumi na ravnini prošao pravi drag.:beer:

ßellerophon 21.06.2004. 23:11

i ja bi dosao... :burn:

vga killer 22.06.2004. 00:00

Mogli bi se dogovorit za jedan race. Samo kaj su skupi do bola.

ßellerophon 22.06.2004. 00:49

koliko?
zadnji koji sam ja bio je bilo 60kuna z 15 minuta... :rolleyes:

vudu2 22.06.2004. 02:19

Ja ću 100% ići sa starim i sa bratom ali neznam kada. Njih ćemo zaobilaziti na stazi. Samo problem je u tome šta mene jebe moja kilaža, tj 20 kg razlike na 6 konja puno znači!! Ja sam u Sisku ovaj tjedan bez vikenda i idući tjedan bez vikenda, tako da mogu otići do Zagreba. I kolike su cijene??

Freek 22.06.2004. 11:00

uf kako ću se ja lijepo okretat. Nisam sjeo u carting evo točno 10 godina.:rolleyes:

Renesis 22.06.2004. 14:37

Oni kartinzi na Kartodromu su SMEĆE. Trebate probat neki pravi trkaći karting(oni od kojih imate plavo po rebrima i kod bubrega :D).

1. Niš ne idu. Vozio sam i one jače, ali raštimani su skroz a usto i blokirani.
2. Gume. Gume su im za drek. Ako ideš brže od 30kmh u zavoju, samo odskližeš.
3. Čim se počneš brže vozit i malo naguravat. Odma te zovu(iako si potpisao da oni ne odgovaraju, a i naguravao sam se sa STARIM, a ne sa nekim društvom)..

Srednja žalost...

vudu2 23.06.2004. 01:55

Ma da nebi onda tamo išao. U Petrinji te nisu nikad zvali, samo su došli do tebe ako si se prevrnuo da se uvjere da ti je kičma još uvijek ok. I onda te puštaju dalje, tamo je vlastita odgovornost svetinja.
Gdje se još može voziti gokart, makar i sa tomosima samo da se možemo utrkivati kako Schumi zapovijeda...??

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46.