![]() |
meni javlja ovu gresku: http://www.imagesforme.com/images/7278untitled.JPG
pomoc? |
I meni treba pomoc. Zvucnici mi otisli pa nemam sad na cem slusati. Mozda i bolje da jesu, kad vidim vas:lol2: . Sutra si idem po neke sluske za komp pa cu i ja.:D Sila je jaka u meni da to isprobam.
|
Citiraj:
|
regional and language options prebaci na engleski i biti ce ok, tu gresku sam i ja imao....
Inace nesto si mislim mozda i kvaliteta slusalica ima utjecaj na dojam :D Btw na koliko glasno slusate, btw. probao sam marijuanu i tokom slusanja me malo odneslo, a i imao sam neka cudna prividenja... nakon slusanja je sve bilo ok, osim sto sam imao 10min nekakve sumove :D |
Citiraj:
a treba ono prvo samo fala:chears: |
ja slusham na max na slusalicama, a dost su jake, da ima bolji efekt
|
Nadam se da nećemo za tjedan dana vidjeti Crasha u osmrtnici (a na slici on sa sluškama) - predozirao se zvukom :stoopid:
Ne zbilja nemoj to forsat toliko...sumnjam da je zdravo :D |
meni ne radi, nece da reproducira zvuk, WTF??, kaze neki error da nemore sta ja znan....mozda Vista yebe?? jel ko vozi na Visti ovo?
|
e da nemojte pretjerivat jel cete ovak izgledat :D
http://www.imagesforme.com/images/8766P5230677.jpg |
LOL, de vidi ga koji je to pogled :D :D
|
to je zgazeni pogled xD
jel idemo na cugu u ponedjeljak :) |
Idemo :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
o srca ti!! skinio sam A-bomb al nemrem ja to slusat...koju mjesavinu preporucujete ovako...da dobro puca jel..:D
|
Idem ja roknut bombu prije spavanja mozda cu opet imati nocne more :D aaa Crash jesi nas navuko na ovo :lol2:
|
Noćne more = trip
:kafa: |
meni je dopi*dilo, nemrem ja ovo umjetno, samo priridno i domace je za mene:D, a i matematika dobro puca bogami kad risis 40-50 zadataka dnevno:D
|
joj nemoj mi matematiku spominjat :D
uglavnom, ja sam probao dosta tog, ima nekih koje pucaju u glavu, a od nekih se sam cudno osjecas probaj heroin, ja sam bio sav izgubljen nakon doze xD |
ne kuzin zasto downloadat mp3, a u njihovom programu kad stisnes open dose sve svira normalno i bez downloada??
|
peyote je isto sranje...
probao sam ga preslusat i nista.... zasto na mene ne djeluju ta sranja ?! bas bi htio nesto takvo probat. probat cu ga i veceras jos jednom preslusat. :beer: @Buljo, Milentije bolje da mi smotamo :D :beer: |
ma...nema do oralne droge:D
|
Citiraj:
btw: ovaj heroin..god damn dize mi se zeludac od tog zvuka :D |
ajde recite koji mi je dobar za spavanje pa da ga hitim na mp3 i spavam do preksutr adje brzo molim vas
|
Lucid Dreams
|
Ja sam jucer navecer probao "Lucid Dream" i zaspao sam ko beba, do danas ujutro do negdje 8.30 sam spavao.
I sad sam Probao "Genesis" ali sam odslusao samo negdje 60-70% jer mi ekipa navalila u sobu. Ali malo sam zivnuo. Tako da izgleda da ima necega u tome.:goood: |
Citiraj:
:nono:Jok, ja inace ne pusim (samo najboljim drugovima:D). Ja sam za zdrav zivot:goood: |
Citiraj:
i ja isto, zato tak i izgledam |
Hahahaa
@Željac Definitivno @Milentije I ja sam za zdrav život, vegetarijanski :D @Crash Poznatooo :D |
Meni ovo ne radi... Jedan frend samo pokrenuo dose file i svira a meni neki image error... help?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da skužio sam... Evo upravo sam na kokainu, ne primječujem ništa da je drugačije...
|
ne mozes tak slusat, stavi na slusalice,lezi i opusti se :)
ovak nema efekta jer mislis na nest trece |
Pa i jesam lego... Nije bilo neš posebno... Budem navečer probo neš da me uspava...
|
jer mogu hititi na mp3 i onda slušati prije spavanja u mraku?
|
ja sam jucer u miru preslusal marijuanu i negdje poslje polovice su mi se poceli grciti misici :D :D a da ne pricam kako nista ne cujete poslje bar 15min :lol2:
Sad cu probati onu stvar sta ste spominjali za inspiraciju jer trebam poceti uciti za prijemni koji je btw 11,7 :) |
Citiraj:
SRAM TE BILO!!! :D :D |
Citiraj:
sve sam na zvucnicima slusao |
Citiraj:
FAQ Ok so to clear up a few questions that I have a feeling will be common, here's a small FAQ I put together to go with this. How does I-Doser Work? I-Doser works by sending one frequency to one ear, and one to the other. It has been proven that your brain balances out between these frequencies and syncs to the DIFFERENCE between the ears. (ex: 70 and 30 will result in 40) Does this mean I need to use headphones? Yes, most definately. If you try this with speakers, the reality is that both of your ears will hear both of the frequencies, and no effects will be felt ccc. sta nitko ne cita uputstva.:kafa: |
A što ako se netko fakata napuši ili uzme neku pravu drogu (djeco, nemojte to slučajno raditi), može li se onda koristiti ovaj reset da se vrati čovjek i tada na normalu? :-D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:30. |