![]() |
da, ja sve na tipkovnici igram
btw ima tko šifre? htel bi provozat ostale aute ali jbg.... |
Citiraj:
|
Meni je RBR recimo savršeno igriv na najobičnijem joypadu :)
@wolv: jao, ja bi takvu konfu isto ^^ tj, mozda i bude slicna za kakvih mjesec dana, izuzev grafe |
***Instalira DiRT ali ne radi***
Igra se pokrene vidim je u taskmanageru ali ne ide na screen. |
Citiraj:
|
tko je ono bubnuo da je oblivion savršeno optimizirana igra??????
RBR je još uvijek "simulacija", u odnosu na colina. ali ipak koliko toliko daje neku dozu realnosti, iako ima glupih stvari nereanih također... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od nemogucnosti pokretanja dema nisam ni isprobavao. Bilo je par postova iznad da nakon instaliravanja patcha, samo ti igra kaze da ju ne mozes pokrenuti zato sto grafa ne podrzava sm3.0. |
Nabavio sam i ja to čudo i moram priznati da sam zadovoljan. Jest da je zahtjevna i neoptimizairana (igram na 1024x768), ali mi je ovo svejedno najbolji CMR nakon legendarne dvojke.
Inače meni je zone alarm radio sranja s igricom kad sam ju tek instalirao, štekao mi je u karijeri i na najnižim mogućim postavkama, čim sam ga onesposobio stvar šljaka bez greške. Jedino mi se igra čini prelagana u većini stage-ova, nakon 4h igre pri kraju sam sa championship-om i pri vrhu piramide sa karijerom. Iako, ima i nekih stage-ova gdje je tipkovinca bila blizu razbijanja u komadiće :D Inače i ja igram na tipkovnici, svaka šuša može voziti s volanom ili pad-om :D Doista, uz malo truda da se auto jako dobro postaviti da letiš s tipkovnicom. I da, fali mi Švedska :( |
Citiraj:
Citiraj:
BTW probat ću skinit patch pa ću vam reć šta je! |
Procitaj postove od Brown Acid i Big Guy-a sa 4. strane. Imaju iste probleme sa igrom ko ti i ja. :D:D
|
Evo ja instalirao igru...I malo igrao...prvi dojmovi,pa igra je OK...Samo mi je malo cudna,ono,auto za upravljat...i tako to,ali je igra prehebena...
Takve stvari jedino i igram,nista drugo... :) I da,recite mi,stavio sam na 1280X1024...Sve na Medium...i onaj vrag je na 4X (ne znam jel to AA il AF,pise nes drugo)...i vrti se na 52FPS-a -/+ 5%...Jeli to OK za moju konfu?? |
to je normalno i ono je 4x AA multisample
auto i komande možeš fino podesit po svom ukusu |
Uspio sam Demo pokrenut na Visti ali na XP-u nece da je ne znam sta. Imam iste drivere na XP-u i Visti i za zvucnu i za grafu (Ovi za zvucnu su bas identicni, a za grafu su tweakani XG driveri 162.01 za XP) i ne i ne, jednostavno nece.
|
uf kako dobro izgleda na 1920x1080 na lcd telki!!! u igri sam sve roknuo na max + iz control panela aa 4 ,af 16, taa supersampling, hi-qual teksture i v-sync
spojen sam dvi-hdmi kablom. 25-35 fps ali grafika je strašna. |
Citiraj:
mozes ti:D ja instaliram i pokrenem i pojavi mi se prozor sa onim send error i dont send error. |
Bas sam je danas instalira i igra je full dobra.
Ima stvarno masu opcija za podešavati auto, grafika je vrhunska, igra nije nerealno realistična (LFS), nego baš taman :) FF efekti na Logi DFP su fenomenalni - puno bolji nego na GTR2 i LFS. Npr. zakon kako kad skočim na hupser volan se skroz opusti, a kad doskočim nazad na cestu dobro me protrese :goood: Jedino bi volija da je ona mapa malo veća pa da se bolje vide zavoji, te onaj UI je malo retardiran, al nema veze. |
"te onaj UI je malo retardiran"
Da malo...ali igra je dobra, sve u svemu. |
Citiraj:
|
Previse blura, taj blur je svugdje,
to je isto jedan od nacina da posakrivaju nedostatke grafike, kako bi tek stekalo na AF 16, AA 8, depth of field i bokte pitaj sta, ne ovak cemo samo blur i rec da je vozac corav. One arkadne trke po vise auta, to mi je totalka bzvz, jel to uopce postoji? Jel to vidjelo relija ikad?? |
arkadne su fakat sranje. a ono sto sam primjetio je da u takvim utrkama jako padne framerate, na manje od 20FPS, inace je oko 30. 30FPS je uovoj igri igrivo, ali cak i kad totalno smanjim detalje i ugasim HDR ne mogu dobit vise od 20FPS u arkadnim sa vise auta.
imaju li i drugi ovaj problem? |
Da,
i po meni 10 puta bolje su napravili okolinu nego aute. A podrska za volane im isto suxa, volan ni ne trza, dok na ostalima radi.. |
Citiraj:
|
I meni ne pomaže HDR tweaker da bi igra postala igriva čak i na najnižoj rezi,imam od 10-15 fps....katastrofa!Ne znam u čemu je proble...pa da bar ima 5 fps više,ali ja nemam niti jedan jedini!
|
Meni na nekoj med-high kombinaciji ide OK u 1680x1050, ništa bajno (mozda 20-30 fps) s 2x AA, ali kad iskljucim AA ide puno bolje.
|
fazon je da inace glatko ide, ali cim se pojavi vise auta na stazi... :suicide:
|
Citiraj:
|
igra je tesko smetje, grafika nije niš posebno sve zamućeno niš se niti ne vidi a na mojoj konfi se vuće ko krepana kokoš, 20-30fps-a dakle potpuno neigrivo. ne razumijem ja to, kak recimo flatout2 može 2 puta bolje izgledati i još k tome leti, a ovo....
|
Još uvijek se zezate s tim poluproizvodom? :)
RBR ftw! |
bezveze, r-factor a pogotovo flatout1 pometu pod s ovakvim shitom od igre. teška arkada i konzolaštvo. filing vožnje 0 bodova. gtr2 i toca3 su isto bolji od colina. ma niš, colin je zadnji put bio dobar u dvojci, poslje se malo počeo zahebavat...
|
meni se sviđa a ak vam smeta blur fino ga zgasiš i to je to
|
meni je igra ok. a imam 20 god. gejmerskog staža i igrao sam sve živo i neživo. nfs je recimo smeće ali za colina to stvarno nemogu reči
|
Meni je igra super... A igrao sam sve CMR-e :)
Jedino su malo pretjerali s grafikom, dam 2k kn za grafulju prošlo ljeto i vrti mi na 8fpsa (1024x768,4xAA,ultra), ali sam stavio na 1024x768, bez AA, low pa radi na 25fps-a :) |
hm, igra je zahtjevna ali ruku na srce u životu nisam vidio tako dobru grafiku. uživam samo gledajući krajolik. stvarno su se potrudili. ima toliko detalja da kome sam god pokazao od frendova svi su ostali paf. svaki grm je na svom mjestu , drveće pa čak i ona trava što raste na stijenama. stvarno nisam očekivao tak nešto. a što se tiče fizike/vožnje o tome bi se dalo raspravljati. po meni su pogodili savršeno. motion blur sam isključio a na hdr sam se naviknuo i sad mi izgleda super
|
heheheh, evo i ja probao demo instalirati, mogao sam ga pokrenuti (cak :D ), ali mi nije bilo zvuka i na minimumu je radilo pa moglo bi se reci cisto ok, samo mi je bilo malo cudno voziti na tastaturi jer mi nekako cudno skrece, nekako ne proklizuje, a ja to obozavam :D
|
Yep, nekako cudno skrece, prebrzo nekako, medjutim to su rally auti, napravljeni za acceleration i handling, malo manji top speed..
za igrati colina svakako joystick, ili još bolje volan, danas sam ga vozio na joysticku, nije isti feeling ko tastatura, mnogo su bolji razultati, konkurencija je iza mene nekih 5-6sec na Pro Am težini, al na tastaturi je mnogo teze igrati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja igram na ps2 gamepadu. uvjerljivo najbolji gamepad koji postoji. platio sam ga 200 kn + 90 kn usb adapter. a probao sam i razna logitechova sranja ali nije to to.
|
jel ima patch za nju, da probam jos jednom sa patchom, da vidim hoce li bit zvuka onda. mozda proradi jos bolje :D
(u nadi je spas :D ) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |