![]() |
Hator Inc
|
Citiraj:
Inaće u 0.0 ima puno manje ganka nego u low sec. Čak i low SP igrači mogu biti vrlo korisni - kao frigate piloti u EWAR. U najgorem slučaju - kao topovsko meso :chears: U svakom slučaju - nađi si corp i deri. Solo letjeti ili u NPC corp je dosadno ... @ Musso - kako su ti i rekli, nađi drugog agenta ;) Inaće vrlo, vrlo, vrlo, vrlo dobar izvor informacija su ti EVE forumi: http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp Tu se nađe svašta i GRO informacija. Kako veli moj bivši CEO - Linija učenja u EVE je vertikalna :D. Jako puno toga za upiti u jako malo vremena, ali kad uspiješ je igra mrak ;) Inaće - skills - learning, learning, learning ! Kreni sa: http://myeve.eve-online.com/ingamebo...hreadID=242786 http://www.kylania.com/eve/skills.php?p=learning @ Dawar - HATOR je ***iga izabrao baš vrijeme da se aplicira dok je veliki gazda bio na medenom mjesecu :fiju: Vratio se Šime jućer, dajte mu koji dan da se ubaci u brzinu i vjerujem da bi trebali dobiti odgovor uskoro. Šteta kaj ne mogu više pomoći, ali ja sam tek mali miš u alijansi od preko 1000 ljudi :D In other news ----- naši cijenjeni do jučerašnji neprijatelji OSS imaju "malih" problema. Okosnica PVP flote - Srbi i Bugari - su laganini izašli iz alijanse. Što ih je ostavilo slabima. Kako više nisu u stanju boriti se i gubiti brodove dnevno - potpisali su NAP ( None Agression Pact ) sa BRUCE. Tako da se okrečemo novim metama. Meni osobno ovo odgovara - ima više PVP-a. Manji gangovi od 15 ljudi kolju okolo i nema blobova od 150 brodova, pa nek se LAG čuje :chears: |
Hvala paske na info, procitao sam ove tutoriale vec jucer, vidio sam link u prijasnjim postovima. Joj tolko toga sam naucio u jednom danu da me glava bolila :DD
Igra mi doista dobra i zasigurno cu platiti jos 2-3 mjeseca. Napravio sam si ponovno lika, malo balansiranijeg i skuzio jos neke dodatne stvari i sad krecem. Ali ima toga jos puuno za uciti i to mi se svida. Uglavnom ocekuj vjerojatno jos pitanja :D Brat mi je isto vidio igru i poceo igrati, proslo je 24h a mi smo samo isli jedan do drugoga a sta sad radis kak ti ide a ovo a ono :goood: Brijem da cu pored pretlate kupiti i jos neke pizdarije iz shopa :D Ovako uz ekran su me priljubile samo ove igre, UT, COD, ROME i Stalker. Hehe, htio bih reci jednu zanimljivost. Nekoliko dana prije nego sto sam vidio sto EVE u biti jest. Pricao sam sa frendom o nasim idealnim igricama, kakve zamisljamo. On je zamislio modificirani EVE :D i ja sam mu na ideju rekao wow. S tom razlikom da bi vozio iz kokpita i borio se u borbi kao u freelanceru a pored stanica bi jos mogao dockati i na planete a borbe bi bile za planete gdje se minaju resurse. Bitke u orbiti i na samoj planeti. No to je zasad smatram nemoguce izvesti zbog pinga pa je to u eveu rijeseno na "turnove" gdje ovisi skill i oprema. Rekao sam mu da idem probati EVE pa cu mu javiti dojmove. Poz paske! Kakav ti je nick u igri da te dodam u buddy a i vas ostale pa da pucam pitanja dok sam u igri :chears: |
Nick: LiL Missy, alt: Chang Sun
( Da 2 su accounta :D ) Inaće krajem godine dolazi novi engine sa boljom grafom i šetanjem po stanicama :D Brijem da će biti dobro ^^ EVE je na poćetku malo tećak, ali se isplati trud :D Još kad nađeš dobar corp - jjojjjj ;) |
Citiraj:
|
A Paske volio bi krenut sa PvPom, kako najbolje početi..
|
Citiraj:
Tako da treba ići sa ekipom - tj. gang. Ako upadnete u BRUCE - bit će PVP-a ko kenje ;) Princip je: 2 scouta min u Recon brodovima. Gang Po mogučnosti interdictor da baci bubble ako idete u lov. Scoutovi traže potencijalne mete i javljaju ostatku ganga. Solo PVP-a ima jako malo i oko toga gro ljudi jambra. Osobno ne vidim kaj moće CCP napraviti oko toga. Lakše je gankat ljude nego se ***avati solo ;) Ako ideš u low sec - šansa da su gates campani je vrlo velika. 0.0 je ista prića - gateovi su u većini slučajeva camped i ako nemaš scouta - na***eš :stoopid: :goood: Ukratko - treba ti barem 5 ljudi ili više za neki normalni PVP. |
Danas mi je bilo zanimljivih pol sata EVEanja
Krenuli mi malo lovit ratse nas 5-6 is corpa u low sec i naletimo na jednog pirata svi ga lockamo i krenemo, dobro je išlo al to je bila zamka odma doleti još 3-4 i mene prvog okinu i ode moj BC ja se sakrijem u station i sa velatorom kasnije krenem do jumpa počnem kupiti svoj loot i opet me okinu. Ode velator :( :) i eto tako sad se vozim u 2. velatoru i trazim sto jeftiniju regiju da kupim BC :D Evo i screen: http://www.imagesforme.com/thumbs/27...1.13.12.58.jpg BTW nismo upali u BRUCE :( |
Citiraj:
|
Eh lol - napali vas sa Hyperionom :D
Zverka je T3 BS, ziher T2 fitan i sa cap riogovima - može tankat BRUTALNO puno. Inaće - sačekuša je klasika u EVE. Zato prvo provijeri koji je tip sec status, ako je -5 ili niža, bježi pa makar bio tip u Velatoru. Kaj se BRUCE-a tiće - vidim da niste upali, ali ste na friendly status. Nešto kao čekaonica za potencijalne kandidate. BRUCE planira skok u pravo 0.0 do kraja godina, a za to nam trebaju high SP piloti i Dreadovi. Tako da je Friedrich odlućio uzimati samo corpove koji su veterani. Jbga- tko je jamio, jamio je :/ Dok su nam trebale brojke nije bilo bad upasti, ali sada kad nas ima preko 1000 i broba je oko svakog ratta - gadno ... Ali tko zna - možda upadnete nešto kasnije, kad krene ekspanzija. Trenutno smo u ratu sa jednom alijansom i drugu pokušavamo izgurati i zauzeti njihove bogate beltove. Kad se to dogodi, ima se šanse za upad. Doduše ima alternativa - da probate upasti kao ekipa u neki corp unutar BRUCE-a. Ili više corpova unutar BRUCE-a. Sad koliko vam je to u interesu - to vi najbolje znate. U svijetu veterana noob corp nažalost nema najbolju prođu ... |
Pa kaj je bilo ekipa - zasitili ste se EVE-a ili je ljeto krivo ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas okinuo 10 sati u komado online, maknem se na 2 sata da pogledam ST Genesis, ulogiram natrag točno na kraj največeg fleet fighta zadnjih 3 mjeseca -.-
Kaj ti je sreća ;) |
momci jel jel bi bilo kod vas mjesta za sebiestora sa 6mil sp-a?
nešto malo istražujem alternative svog corpa... thx shoki |
Citiraj:
Skoći na chat chanell: Vexil I pogledaj / javi se na forumu: http://www.eve-vexil.com Možda i upadneš :chears: |
|
LOL - koje ideje ^^
|
kakva je igra, o čemu se radi...može li netko uploadat koji screensaver (a da nije sa njihove stranice)??
hvala unaprijed |
|
|
ok, thx
možeš li ti ili netko uploadat ss-ove koje ste napravili samo da vidim kako baš igra izgleda?? |
krenio sam se regat na njihovu stranicu i vidio da se igra plaća...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
živjeli! :chears: |
Hmm da ... ako nemaš 80 Kn na mjesec za igru znaći da si član mlađe populacije, a tvojoj generaciji EVE ionako ne paše ;)
|
Evo još jedan zgodan filmić - patchwork raznih filmova i in game scena jednog kolege BRUCE-a.
http://www.youtube.com/watch?v=GtwKpZzCMEE |
Evo ja ponovno u igri :D.
|
Kaj si pauziro preko ljeta ili na neko vrijeme odustao ?
Nadam se da si stavio neki long skill za dizati - tipa carrier 5 :D |
Citiraj:
Si čuo za da je osnovan novi Hr.Corp... |
Trenutno vozim - Malarki X
Capital pilot napravljen 2005. Nisam na živcu jerbo nisam pretjerano pričljiv. Za HR corp sam čuo, dapaće znam za 2 corpa - HATOR i Silent Point Division - dio VIGIL alijanse. Ja sam u Vexil - dio Brutaly Clever Empire ( BRUCE ). 0.0 alijansa koja je trenutno u NPC controled space, Negdje krajem godine se planira pomak u pravi 0.0, ali još ne znamo kamo. Nekako cijela ideja da se na nas sruši 50-ak cap shipova zvuči gadno :D |
Isprobavam malo EVE :D
Sviđa mi se, ali imali gdje za kupiti prepaid bonova i to kod nas, online kupovina mi nije ostvariva... |
Citiraj:
30 dana 129 kuna, a 90 dana 320 kuna..Ili se zaletiš u Prečko gdje im je dučan i na blagajni platiš i ostaviš email i Robi (vlasnik, brijem) ti ga pošalje.Imam ti ja njegov mob pa ti ga pošaljem,slobodno ga zvrcneš.Ja stalno kod njega kupujem..Mada ga nisam nikad upoznao...:D |
Oho, to je super. Odem tamo, kupim bon i špilam weeee ^^
Možda će zvučati n00basto pitanje, ali taj bon traje 30 dana bez obzira da li sam igrao ili ne? (pretpostavljam 99% da je ovo 1. u pitanju :P) Jer kad počne škola, huh, baš i neću moći špilati :( |
Citiraj:
Inaće jeftinije je kupovati GTC preko neta, ali brijem da nemaš kreditnu i PayPal account, pa to pada u vodu :fiju: Anyway - evo jedan dobar članak o sa CEO špijunskog corpa. Fascinatno kaj sve ljudi radi i do koje mjere da pokore druge igrače :lol2: http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=527 Neki od članova BRUCE alliance-a su nekada bili u drugim corpovima i žrtve ovih špijuna. Vrlo su dobri u onome kaj rade i jako ih je teško otkriti ... |
Ljudosi, pitao bi vas još nešto...n00bu ništa nije jasno :D
Ovako, vidim da postoje Industrial goods i Consumable goods, ali sa njima ništa ne mogu napraviti, kad kliknem na njih desnom tipkom...recimo robovi, kisik, mliječni proizvodi...Može li se što sa njima napraviti, ili više služe kao nekakav ukras? Ja sam za svaki slučaj kupio bocu kisika i držim ju u tovaru broda :D I drugo pitanje, što se tiče one kapsule...Meni je ta kapsula u luci, jer mi ne stane u brod (Tormentor). Da li to znači kad će uništiti moj brod, da će morati nastupiti klon u igru ili će nastati kapsula? :stoopid: I još jedna stvar, za što mogu koristiti Shuttle, onako, za nešto pametno :p |
Goods ala oxigen se koriste za riješavanje pojedinih misija, ili kupoprodaju - negdje su jetini, a negdje skuplji. Međutim to je bilo dok je EVE bio mlad. Danas ti je za početak bolja lova u minenanju.
Svaki brod koji kupiš zahtijeva određene skillove - ako nemaš skill, nemožeš ga koristiti. Isto vrijedi i za opremu koju stavljaš u brod. Mala pomoć sa skillove: MUST za skillove: http://myeve.eve-online.com/ingamebo...hreadID=242786 http://www.kylania.com/eve/skills.php?p=core Shuttle je najbži brod koji se može kupiti za male pare i koristi se za brzi transport. Kad ti unište brod POD ostane, ali naravno da ti i njega mogu satrati ako ne pobjegneš |
Thx Paske :chears:
BTW što mislite o Sigil-u za rudarenje? Bestower mi je preskup :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |