![]() |
2:0 za hrvatsku
|
evo i 2:0 ............ JEEEEEEEEEEEEE
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
I jos jedan. toooooooooooooo
|
OOOOOOlllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccccccccccccccccc 0:2
|
olinho!!!!!!!!
|
haha najaci smo!!!
STAND UP IF YOU HATE ENGLAND!!! |
konačno bilo je i vrijeme da već tak nekog zguzimo:D i to još u njihovom dvorištu,nadajmo se da će tak ostat do kraja:)
|
ma super zasada, samo da nepadne koncentracija, jednostavno sam impresioniran, imamo osiguran EURO, englezi stalno napadaju, ali takva koncentriranost u obrani i organizirana igra u napadu, ma jednostavno predobro
BRAVO HRVATSKA! idemo po EURO |
Treba ih sad nabit do kraja. Neka pate :D Englezi su mi samo dobri kad igraju protiv Nijemaca.
|
Engleska nije vise ona Engleska.
|
Koji poklon penal , 1:2
|
Izgleda da je sudac dobio upute u poluvremenu, mislim da tu nije kraj. Biti ce jos penala za njih. :(
|
Treba osvjezit napadace malo, Ubacit Malo nekog friskog, olich nakak tesko dise on je svoje napravil
|
A u PM
|
ajoj 2 : 2 steta..uvik se dogodi taj pad koncentacije
povedemo pa se opustimo i eto ti ga na... Edit : 3 : 2 GGOOOOOOOOOOLLLL :D:D:D:D :care: |
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
goooooooooooooooooooooool!!!!!!!
|
Sad ili mi 4. ili sudac treci ...
|
mislim da ce mclaren zbrisat u kanadu ili aljasku nakon 90+ minute.
|
GOTOVO JEEEEEEEE
|
ovakva utakmica se ne viđa često :)
svaka čast! :beer: |
He, he nek smo mi njih :D
|
:chears::beer::beer::beer:
|
i to je to... baj baj englezi..
|
nek si englezi kupe telke dok je neki božicni popust pa da se pripreme za euro 2008 iz naslonjača...
bravo momcine |
a filipa brkica bi najradje poslao dr.Martensu na tretman...koji je to isprdak od novinarcica
|
nek smo ove bahate crvene mundire pobjedili....Slavene majstore....bravo dečki sve vas volim :)
|
Svaka čast dečkima :goood: Ovakav spektakl nisam očekivao, ali mi smo dokaz da je i nemoguće moguće :chears:
|
Kojih 90 minuta, momcima svaka čast!
|
Ovo je Hrvatska bez iti jedne greske osim ovih malih, budi strpljiv i zakucaj.Eh da je jos Olic zakuco jaaaaaauuu
|
MA SUPERRRR, SAD JOŠ DA UZMEMO EURO BAŠ BI MOGLI MALO ZA PROMJENU
BRAVO NAŠI, PERFEKTNO! |
weeeee svaka čast dečkima:D.Bit će EURO zanimljiv:D
|
Eto nam novih,vječnih prijatelja,braća Rusi :D:D
|
Jao, koja predobra utakmica sa najboljim završetkom mogućim :chears:
|
Citiraj:
olic je poceo opasno davat golove,gdje su sad nogometni Znalci sto su pljuvali po tom vrhunskom igraču da malo to prokomentiraju? vidimo se u svici:D |
najjaca nacija,i bas zato nas svi mrze :)
hrvatska!!! |
Ma svaka čast samo digli su mi živce osobito u prvom poluvrimenu šta su se povukli umisto da smo još jače napali posli 2:0 i igrali smireno zabili bi im još 2-3 sigurno.Ali svaka čast momcima i šta bi reka Niko Kovač idemo dalje !!! haha:goood:
|
A šta mi je drago da smo dobili ove prepotentne pić...ce usrid Wembleya..
I braća rusi prošli hehehe |
Ovako već dugo nisam bio sretan!
Svaka im čast! Malo sam se ustrtario kad smo dobili ona dva, al hebeni Petrić, al taj majstor, ma ja bi i njemu dao prava glasa u Hrvatskoj, ma otvorio bi mu biračko mjesto u Švicarskoj :D Inače ZDH nije u srcu! ;) A Ole, pa taj čovjek od kad je došao u HSV naučio je da se nogomet ne sastoji samo od natjeravanja lopte od jedne strane terena na drugu. Jednostavno danas je bio perfektan! Kranjčar, eee njega će golman sanjati svaku noć. Što će sad reći da nije bilo u redu sa terenom? Ipak se igralo na Wembleyu?! :D Samo me neš Šimunić malo pecka, skoro pa će krenuti Tomasovim stopama :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |