![]() |
Taj je još dobar, prosječno 8,7 kila kn. Nije 15 ko lik stranicu iza :D.
|
Moram osinit na njuskalo rx 580 ovaj vikend i cekam 3060 da dodje.i ja mislim je ovo pred kraj
|
da sta prije pukne taj usrani balon jer mi se toliko gadi citat forum di je doslovno svaka tema zatrovana kopanjem,cijenom grafi ,koliko trose struje kopanjem itd konstantno ponavljanje istog
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
A što reći na ovog?
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-33726667 Doći mu doma kao "kupac" i nagurati grafe u guzicu :D |
Zanimljov fetis imas :)
|
Citiraj:
|
Čovjek studira ekonomiju privatno, sve je jasno ko dan
|
Citiraj:
|
Izgleda da prati pa je spustio cijenu na prihvatljivih 120k :lol2:
Možda mu je obrazovanje ipak draže :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
To što je netko okačio oglas i traži toliko - ne znači da će dobiti. Ne znam šta se toliko ložite na te nonsens oglase, nek traži i pola milijuna ako želi, to je njegova stvar. |
Citiraj:
Citiraj:
Da je stavio tipa 65000kn bilo bi "prolazno", ali ovo baš djeluje kao zajebancija :) |
Citiraj:
Ali ok, 5-6k bi se dalo nagurat za ostatak konfe, treba pitat oce dat za 130k bez "kompa", samo grafe ili je to studiranje bas 135k i neide nize....:). |
Budi bez brige. Doći će netko kombijem po to. Pohlepa je gadna stvar.
|
Citiraj:
Rabljeno ostatak vrijedi ni 1500 kn |
RVN u nebo, uskoro nestaju i 4gb kartice, neće bit ni 1050ti (daje dolar i po za raven)
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-33727090 |
Ovi na njuškalu su bolesni.
Nemaš 580 tku ispod 3000kn ak je 8gb verzija. Ako je istina da jedna zarađuje dnevno 4 dolara onda ti treba 4-5 mjeseci da se ulog od 3000kn sad za jednu vrati. A ko garantira da će profit od 4 dolara dnevno po kartici postojat za 4-5 mjeseci ? Jedva čekam da ih opet bude more po 500-600kn. |
Citiraj:
Dosta ljudi očekuje da ETH konačno probije $2000 |
Baš gledam, i skromni rig sa 6X 1050ti daje $12 dnevno, sad samo dok mineri otkriju, ostat će samo radeon 230 i GT 730 na prodaju, vjerojatno po 1000kn :)
|
Citiraj:
https://prnt.sc/101oxmb |
Citiraj:
S druge strane Njuške, Maserati za manje od 300 000 kuna. Grijana sjedala, automatski mjenjač, kamera za vožnju unatrag, pičkematerine... :D Ili Ferrari čik-magnet. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mda, gaming industriju sam automatski povezao s karticama. Nisam pozorno čitao
|
Da, ali kod nekih multiplatform gaming franšiza udio prodaje na PC iznosi po 3%, ostalo konzole
|
Ovo bi moglo biti rješenje za naše probleme :D https://www.youtube.com/watch?v=1NXE...nnel=GamerMeld
|
Meni se čini da će rješenje biti ostanak moje 1060wf2 oc 3gb u pc-u i drzanje fige da ne crkne ubrzo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanima me kako je taj "student" imao za tih 6 kartica i ostatak ??? A treba mu lova za studij ... Onda bi samim time ako zarađuje 430 kn dnevo mu to trebalo isplatiti studij i još da ima za pivicu u parku ... |
Citiraj:
Naravno, možda su taj trošak ukalkulirali i pokrili velikim brojem prodanih kartica , a možda i nisu . Ne vjerujem da ovaj potez vuku jer baš vole gejmere pa su se sažalili . Razlog je sigurno prilično jednostavan i prizeman . Kako god vrijeme će pokazati kako će se situacija dalje razvijati . |
Nije eth jedino što se može majnati da je isplativo, a koliko sam čitao dosad, spominje se samo "prepoznavanje" daggerhashimoto algoritma
Ako će cijena biti popularna ima tu i drugih alternativa tako da teško da je to rješenje problema A ove mining kartice su smeće po performance/watt omjeru, cijene bi stvarno trebale biti nikakve za njih ako to misle prodat |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da si znao prije 5mjeseci da ce tvojih 500kn postat 3000kn, bi pristao? :) Mislim da je to sasvim dobar roi za bail out. Ne kazem da neki vjeruju da ce na 90x pa ne prodaju ili drugi kojima je i 2x ok... |
Ja sam upravo prodao rx580 "ladno" za 3k.
Kupio ju čovjek iz makedonije. Vozi nekog meganea, pokazao mi gepek, pun grafičkih. Vjerojatno ima u gepeku više nego kaj vrijedi auto. 😄 Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Nevjerojatno je to kako naglo pocne padat cijena i ETH a i opremi, mislim da je glavni krivac tu veliki rudari i ovi mining poolovi... A vjerojatno i hebene mjenjacnice |
Realno, nemam ambicija niti financijskih mogućnosti baviti se miningom u ovom trenutku. Graficka je kupljena prije 3 god, za casual gaming. Za 4€ po danu koliko mislim da kopa, trebalo bi mi 3,5 mj. da izvucem tu lovu. Nekak mislim da će se tržište stabilizirati do onda. Možda sam u krivu, jbga...😄
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |