![]() |
Koju iptv aplikaciju preporučujete a da nije smart iptv?
|
Stb emu
Iptv pro Smarters pro I naj naj tivimate I jos brdo derivata |
Jel ima jednostavnije rijesenje problema da stick ne ide u sleep i svaki put me ne baci na home pa moram opet ulazit u kodi recimo?
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Izašao je novi launcher koji bi trebao moći zadržati aplikaciju po želji aktivnom čak i nakon sleepa/screensavera, pa probaj.
FTVLaunchX, instaliraj prema uputama i odaberi Kodi kao homescreen. |
Citiraj:
Radi li ovaj adapter bez napajanja? |
Kako misliš "bez napajanja"? Fire Stick i adapter trebaju napajanje, a oba ga dobivaju preko tog USB konektora na napajanju (onog u sredini).
|
Ok, možda nisam pravilno postavio pitanje.
Mislio sam da možda treba ovaj adapter posebno napajanje, a stick ono svoje. Znači adapter u napajanje, a stick vuče napajanje iz njega preko microUSB-a? |
Ako nemaš/ne trebaš dodatni hub, odnosno ako nećeš spajati druge USB stickove/tipkovnice/štatijaznam na Fire Stick i trebaš samo i jedino ethernet, onda ti je to s linka dovoljno.
|
@tintin trebaš još dodatno otg kabel https://www.amazon.com/dp/B00CXAC1ZW/?tag=aftvn-20
Prestigao me franzD |
Citiraj:
|
Istina, nisama skužio da već ima sve na sebi.:bonker:
|
Koja je najjednostavnija solucija za gledanje naših kanala ? Kodi ili nekom drugom app ?
|
Preko IPTV liste? Post #122
Za free soluciju eventualno posuditi od nekoga maxtv to go (ako nije ispucan broj spojenih uredjaja) |
Proširenje memorije.
Iman otg kabel na koji je spojen usb. Usb uredno radi na 4k, ali kad ga idem postavit kao download path u elementum postavkama izbaciva mi Error grešku. Ima neko riješenje za veče fileove na elementumu? |
Da li vam se stick blesira ili blokira?
Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Koristim ga već nekih 2 tjedna, nije mi se blesirao ali se osjeti da je hw slab kod recimo loadanja netflixa/youtuba, kod otvaranja videa kroz browser u 1080p nije gledljivo...iptv appovi rade odlicno. Generalno sam zadovoljan Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Nope. Koristim netflix, kodi i youtube na njemu. |
Citiraj:
|
Zna zastucati kod brzog skrolanja izmedju appsa i settingsa (loadiranje?), kod rage quitova iz aplikacija (5 uzastopnih back-ova pa zapne na trecem i tek nakon par sek izadje iz appa). Al u globalu za taj hardver i cijenu ne mogu nis reci. Natrpan je appovima za streamanje, neke nisu ni optimizirane za firetv (f1tv, maxtv...)
|
Citiraj:
4k verzija..samo ga restartam i ooet sljaka smooth |
Citiraj:
Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Radi odlicno, ali je sideloadana kao apk. Krivo sam se izrazio, Maxtv app nije sluzbeni sa amazon storea.
Zapravo mi F1tv app radi najgore od svih, kao da je troma i ima los scaling UI-a. Ali radi, i kad krene stream izgleda vrh i ne prekida sto je sasvim dovoljno za to za sto mi treba. Tivimate, HBO go, Maxtv - sideload appovi - odlicno rade, Tivimate povremeno zatrza kod brzog skipanja kanala Popcorn - sideload app - UI radi vrlo dobro, stream ovisi o torrentu. Youtube, HRTi, Netflix - sa amazon storea - nema greske |
Na Sticku koristim:
- SmartIPTV (OK je, ali na Samsung tvu malo bolje i lakše baratati) - Plex (dobro radi ali siromašnija aplikacija nego na Samsung TVu, ali zbog jačeg proca, vrtim deblje filmove preko sticka) - Netflix (bomba, puno bolje nego na TVu uz primjetnu veću kvalitetu slike) - Youtube (onaj S bez reklama, ne official, radi odlično) - File Manager + (sideload sa moba, odlično radi) Koristio sam: - Tivimate (radilo mi užasno sa listom koju sam imao pa sam ga zaboravio) - Firefox (dosta loše to izgledalo) Nakon 5 mjeseci korištenja, nemam zamjerki. Jednom se neš zatiltao, ali samo sam čupnuo adapter iz utičnice i vozi dalje. |
Ima koji ok program da mogu na Firesticku 4k strimati programe sa enigma2 sat resivera?
|
Možeš bilo koji od android apk preko kojih ide stream (Dreamdroid, dream player Gigablue player, Vu+ player....) samo moraš sideloadati mislim (pišem napamet jer nemam Fireštik.)
|
Ok poludio sam vec, imao sam problem sa audio syncom na Netflixu valjda zadnjih par mjeseci. Ako i vi primjetite mali delay izmedju audio-video synca (toliko mali da nervira), u audio postavkama iskljucite "stereo sound" i umjesto toga vratite postavku na "best available". Advanced audio postavke ne igraju ulogu.
Ja sam valjda nekad to promjenio jer na stereo sustavu mi stereo sound daje nesto glasniji output i normalno da zvuci bolje od smiksanog 5.1 -> 2.0. Fml, ne znam koliko serija sam pogledao i kleo taj delay. |
nitko ne piše
amazon fire tv i 4k verzija opet na akciji pa navalite na amazon.de |
Osim što sam stavio link u thread s popustima čim je krenulo :)
|
Citiraj:
Sent from my POCOPHONE F1 |
Nije pomoglo, a/v desync se svejedno dogadja. Postaje vidljiv nakon pola sata-sat vremena playbacka. Reset streama pomogne, al nije to to. I to sve samo u netflix appu. Prvo sam koristio firestick preko wifija, sad preko kabela, promjenio 2 ISP-a i ne bih rekao da ima veze s time jer se i prije i sad dogadja. Prije da je neki update nesto zasro, al ne nalazim nikakav info po netu.
Sideloadani hbo go, maxtv, i preloadani jutub rade bez greske. Sto se dogodilo netflixu? Ima vec 2-3 mj kako me jebe taj a/v sync. Prije toga sam peglao po netflixu i nisam imao taj problem. Rado bih ako mogu preskociti factory reset. Things to do: - netflix clear data - spajanje na original strujni adapter Citiraj:
|
Netflix koristi Dolby Digital Plus, jesi probao mijenjati audio postavke u Fire Sticku (ono Best Available/Dolby Digital/Dolby Digital Plus)?
|
I meni stigao Firestick 4k pa se malo mučim.
Što želim je portabl video player koji bi vrtio filmove s kompa i mobitela, ali naravno ne kroz screen mirroring. Proba sam vlc i iako nalazi share, ima problema sa a/v syncom i trza. Da li je kodi najbolji izbor ili ima nešto bolje? Također, da li je potrebno biti na wifiju da bi se streamalo s mobitela ili je moguće izkemijati s wifi direct? |
Citiraj:
a mozda ti neki od appova guta cpu pa dolazi do greske u syncu. Adapter nebi trebao biti problem ako ima dovoljno A |
Citiraj:
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Reset netflixa Restart sticka (neda mi ga se formatirati) Promjena hdmi porta Struja Promjena kvalitete zvuka (best available ili stereo, cak ni to ne pali kao sto sam prije tvrdio) Pali/gasi one volume leveler, enhance voice i sl opcije Znam da tv nije dobivao nikakve updejtove (dummy tv, update moram rucno raditi). Stick se automatski updejta, to ne mogu kontrolirati afaik. Benchmark mi je Witcher S01E01 dijalog na 18:00 min Sex education S02E08 tel poziv na 27:15 min Zadnje appove koje sam instalirao na stick su HBO GO i MaxTV to go, obje rade odlicno. Mislim ono, ne cackam po sticku nikada nista, radi mjesecima iste stvari (netflix, iptv, youtube, a odnedavno hbo i maxtv). U postavke udjem samo kad bi promjenio wifi mrezu dok sam koristio wifi. Zadnjih mj dana je zica. |
Citiraj:
Međutim, kako dobiti da radi s mobitela? Ne mora nužno biti Plex ali da mogu streamati s mobitela (recimo kad putujem pa u apartmanu/hotelu oću pogledati nešto i ponesem firestick). Screen mirroring je očajan, kvaliteta je loša jer previše kompresira sliku. |
Društvo,postoji neka aplikacija na mobu preko koje bi mogao prebaciti link iptv liste na Perfect player ili Tivi mate apk bez da tipkam 500 znakova?Znam za onu foru sa skidanjem m3u linka,ali ka bi baš želio zadržati cijeli link kako bi mi se lista stalno ažurirala.
|
fire tv app ima full tipkovnicu, mozes pejstat tekst i spremit lako
|
Citiraj:
Hvala! |
Ili skratis link sa tinyurl.com
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |